Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Marhulinko, včera vás pustili do města nebo jsi tam musela čekat mezi těmi odběry?
Leny ty taky pořád něco děláš mňamooozního 🙂 Mňam ze zakysaný sm.máme dortík moooooc ráda...v létě ho dělám pořád 🙂
Jojo u dr.Dol.on tam ani nikdo jiný nebyl mám takový dojem 🙂 Ani lidi tam nebyly...nás tam sedělo asi celkem 6 😀
Jéé to jsem zapomněla napsat...mohla jsem pryč na ty dvě hodiny,jen se musí přijít vážně přesně na ten druhý odběr...Já teda po prvním odběru a vypití čekala na dr.,ten mě vzal během 10minut a pak jsme si jeli na nákup 🙂
Ahojda,
tady se pekne flamovalo 😀
mysko dekuji za odkaz mrknu na nej 😉
jinak ja od rana litam jako debilek a porad neco delam.....uz me to fakt nebavi,ale kdyz to za me nikdo neudela a tak musim ja a to si jeste V.vymyslel,ze by chtel udelat nejaky ULKY do kanclu a jeste na zimak,takze jako poslusna manzelka jsem tady strouhala piskoty a odpolko budu patlat......takze mam vystarano...UF.........
a kde jste vsechny marhul asi chrupka,kdyz nemohla spat v noci a leny opet dela dort......a janysek keca na jine diskuzi.. 😀 😀
😀 HA a je tady 😀 to mas pravdu....tady nikdo a tak co tady......a jak uz jsi postavila snehulaka aspon pred okny,at se mas na co koukat......bych sla hned 😉
No z toho zmrzlého sněhu by moc nešel. Mně stačí vždy vyběhnout s Beníkem na lůlání a zase honem do tepla. Už si topím v krbíku, to bylo první, co jsem udělala po návratu z práce, teď piji čaj s citrónkem, páč mi v tom krku pořád bolí. Jo jak jsem v noci nespala, tak v půl třetí jsem šla omýt krb a vybrat všechen popel, pak jsem umyla kus linky a pak šla na chvíli zalehnout. Michal ráno nechápal, co jsem vyváděla, že mi ani neslyšel.
Tak jsem tu,uvařila jsem gulášek a zadělala těstíčko na vínové cukrovíčko...teď se naobídkuju a pak půjdu péct 😉
😀 janysku tak to znam taky....tak asi zalozime jeste jednu diskuzi pro nespace 😀 😀 a bude tady ponocovat 😀 myslim,ze by nas tam bylo hodne 😉 a jak je.....se tu cpu polevkou mam uz hlad.....jsem si udelala vyvar a je moc dobry.....tak koukej ted odpocivat,at nejsi nemocna a udelej si zabal ten me vzdy pamahal 😀
Kdybych věděla,že tu Janysek v brzkém ránku takhle strašila,tak bych sem taky naklusala...
Však jsem manžovi do tel.už hlásila,že dneska nám to teda vynahradí!!! On prý spal jako nemluvňátko 😀 No to se nedivím...toho určitě vychlemstali!!! A on oznamoval šéfstvu,že čekáme rodinu,tak to určitě taky zapili 😀
marhul ty porad delas gulasek........ 😉 to si vymysel V.na silvestra a jeste k tomu chce houskovy knedlik a bramborovy.........takze mam taky vystarano.......jo hodna.to ja jsem porad.....ale me to tak nebavi.....ale co muzu delat.....se u toho hezky smeju a jde me to rychle...... 😀 😀 😀
co manzel jak to oslavil.......jinak ja jsem taky rada,kdyz ten muj je nekde a je nespim a jsem nervni....to jsem mu rikala,zrovna,ze v breznu a nebo v dubnu podle toho kdyz zkonci sezonu,ze nepujde nikam,protoze to budu nervni a jeste porodim......... 😀 😀 😀 tak se tak podival a rekl me ,ze me da cislo na sanitku 😀 😀 😀 a bylo...
no jo marhul tak to pekne oslavili to vase mimi 😀 😀 a pockej az se to narodi tak to bude vubec.......muj bracha zapijel Kubina 3 dny a byl uplne hotovej..pak mel tyden dovcu 😀 😀 😀
Já jich dělávám vícero...dneska je maďarský 😉 Na tom si pochutnám i já...protože když dělám houbový,tak to nepapám...Marhulka nerada houby 😝
No na úlky jsou patlačka,to je fakt...
Já dneska naštěstí mám jen to,co se obaluje v cukru 😉 Takže rychlovečka!
To uvidím až odpolko,jak to oslavil...ale večer mi byl i schopný napsat krásnou sms 😉 a ráno když jsme telefonovali,tak byl v poho,prý hlava ani tak moc nebolí 😀 Tak asi brmbali kvalitní pitíčko 😀
Coko no s tím zapíjením,až se to narodí nechci ani vidět...to asi z porodky půjdu domů pěšky 😀 😀
Manža už se domluvil s chlapama v rodině a už mají zamluvenou hospůdku 😀 😀 A můj taťka hlásí: to zase bude v áleji nablito 😀 😀
Jo,tak to ja zase az tak gulasky nedelam a hlavne jsem to vzdy nechavala na tatinkovi,ten umi moc dobrej....me to nikdy neslo dochutit....to ti radsi udelam svickovou,ale gulas neeee..... 😀 tak to asi moc neoslavili panove.... 😉 ja jsem odpolko sama,tak to tady pak dodelam a budu rada,kdyz budu mit posledni v ruce...... 😀
To já zase gulášky dělám...manža si mlaská a každý kdo ochutnal,tak říkal,že výborný 😀 Mám dobré kořeníčko,co kupujeme na trzích 😉
Tak já jdu do peřin,se mi zavírají očka...cukrovíčko počká na pak...dobrouuuuuuuuuu 🙂 😉
taka dost o jidle ja mam hladik...a to jsem do sebe nasoukala polevku 😀 😀 tak asi pujdu neco delat......
Tak jsem vás propásla, já mám taky uklizeno, uvařeno, napapáno, tak půjdu relaxovat.
cus holky,
leny u vas mrzne a ja tady valim 😕 protoze venku chumeli jako blazen a je tam taky kosa.....jeste,ze jsem u plotny a placam cukrovi.....se me vubec nechce ven..... 😉 😉 kde jsou vsechny 😀

A včera jsi byla u dr. Doležala? To je super, že tam bude paní doktorka, to jsem strašně ráda. 😵