Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
jo pizzu a domaci a nebo kupovanou.....no ja jsem se najedla tech spaget a uz se do me nic nevejde.... 😵
Tak to verim,ze to bylo super,ze si nemusela delat vecu 😵 to ja mam zitra taky k vece pizzu jdem k Italovi jak jsem pracovala,tak se tesim....pizza a pak si dam asi tiramisu 😀 😀 😀
a kde jsou vsechny......ten janys se opravdu vzdy jen ukaze a hned utece....a kde je myska?
Jéžiš, to jste tady toho zase nakecaly....., já jsem pro dnešní večer slaměnka
marhul,ty mas dnes teda chute holka..me uz zase nejak opusteji,sladky si dam jen obcas 😀
janys je tady no to snad ne?A jeste ke vsemu slamenka......to ja jsem ted taky porad.......
Co šprkáte, vždyť jsem byla u PC celé dopolko!!!!!!!! Pak jsem se musela věnovat domácím pracem.
Mě se teď zastavila váha,přitom se mi změnily chutě...teď sladké můžu 😉 🙂 Celých 6měsíců jsem nic sladkého neměla a teď prcek začal mít chutě...
Mám v ledničce ledový salát a na ten mám chuť si ho dát se sladko-octovou vodou, ale to bych si ho musela udělat...., no asi to tak dopadne, alespoň mi ho nikdo nesní 😀
no vidis marhul a u me se to taky obratilo,driv sladky a ted uz ne...a vaha jde porad nahoru 😀 😀 takze jsem zvedava kolik budu mit u dr.v pondeli....
janysku my sprkame porad....vzdyt nas znas ne?
teda janysku ty mas chute...no tak v tom ti ja neporadim,protoze nemam nic 😀 😀 ale marhul ta to ma uz v merku vsechno.........
No tak to potřebuji poradit, tak až se tu ženy vokážete, prosím konzultaci, chci si objednat peřinky a povlečení a tak rozmýšlím tu velikost...
Janysku postýlku mám klasických rozměrů...120/60,matrace se kupuje vždy stejný rozměr...peřinky teď nevím
janysku neboj holky urco poradi 😀 vsechny uz maji nakoupeno....a ja mam porad cas.....
Peřinku mají 120/90 nebo pak 135/100, ale myslím, že by mohla ta menší být O.K......, ten druhý rozměr spíše do těch větších postýlek, že?
a ta firma co prodava povlecenicko neprodava rovnou i deku a polstarek ja to tak kupovala aby to pasovalo, i kdyz myslim ze to je vetsinou jeden rozmer a jde skoro na vse 😉 a postylku taky tu z obrazku je moc hezka. Zdar cokous
Janysku dávej si právě pozor na povlečeníčko a peřinky....je spousta rozměrů....takže nejprve kup kdyžtak jedno,když ne v jednom obchodě vše najednou....a podle těch rozměrů kup to druhé 😉 🙂

Coko já měla pizzu a tak teď by to chtělo sladkou tečku 😀 😀 😀 😀