Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
ja to brala pro jistotu vse od jedne znacky aby to pasovalo deka ma vetsinou rozmer stejny vetsinou jsem se setkala ze se lisej rozmery polstare
Janysku určo tam mají u všeho rozměry,tak to jen zkoukni 😉 🙂
Tak všem krásný večer a víkendík 🙂
ahojda,
tak hlasim zpravy od nas 😉 celou noc chumelilo a je tu opet spoustu snehu 😵 ale taje to,takze to je dobre...
ja uz od od 7hod.makam,varim a varim a za chvilku mam hotovo,tak ted si pustim Ulici a pak si budu sepisovat co jeste koupit v HK.... 😵 tak se tu mej te a ja mrknu vecer......
Ahojda všem a hezký víkend....
U nás svítilo sluníčko...jinak sněhu je pořád dost,ale trochu to v noci tálo 😉
zdrvim ja se strojim a jedu do Pardubek na kavicku obidek a hlavne koupit tehu kalhoty, stare mi jsou uz dost tesne 😉 doufam ze vyberu jinak buduv teplakach 😀
cus,
cekam na manzela a pujdem ven...je tu krasne zima,tak se jdem vyvetrat 😀 😀
sept,teda az do Pardubic jedes na jidlo,kavicku a taky pro kalhoty 😵 😵 to mas krasny vylet....
mysko,to bylo jasny,ze jsi zase nekde v hospode 😀 😀
Taky jsem se včera dozvěděla že za ten sníh můžu já.
Začal padat 8.1 když jsem dostala výpověď
a padá celé 3 týdny co jsem doma.
Od pondělka jdu do práce tak se připravte na tání. 😀
no mysko,tak tady se opet zase rozchumelilo jako blazen neni ani videt na krok,takze to je opravdu blazinec...chvilku slunce,pak chumeli a zaroven i taje....
to chce trochu vypnout a zajit nekam za zabavou...nez jsem byla tehu,tak jsem taky chodila mezi lidi 😵 tak to je super,ze jdes do prace....jsem zvedava jak se ti tam bude libit...
ne,jeste jsem nesla,Vrata prisel o pul treti,tak se najedl a ted odpociva,ale uz jsem ustrojena a tak pujdem 😵 vecer je na zimaku hokej,tak se podivame jak hraje mladez 😀
Ahoj holky,
my jsme byli celý den na lyžovačce, jsem kluky natáčela, abysme měli nějaké vzpomínky, bylo nádherně, svítilo sluníčko, teplíčko. 🙂
Krásný večer 😉 🙂
Tak koukám,že všude bylo hezky...tady sluníčko svítilo taky,ne celou dobu,někdy se schovalo...já to stejně pozorovala jen za oknem 🙂
Já byla jen v okně a na balkóně...ale bylo stejně dost studeno...ono to sluníčko tak ještě nehřeje ☹ Ale snad už bude brzy líp 🙂
Nám dneska dovezli sedačku...tak večer si na ni všichni čtyři lehneme-se tam totiž vejdeme 😀 😀 Zatím 😀
Jé, Marhulinko, tak to máte krásný opožděný dárek k vánocům sedačku? To se vám to bude hajat. 🙂
Nojo vejdeme se tam ležmo všichni,tak to je supeeeeeeeeer 😀 😉 🙂 Však to dneska prubneme...se určitě nebudeme chtít ani odvalit pak do postýlek 😀
My teď dost věcí pořizovali po Vánocích...tak to tak vlastně můžeme brát,že je to ještě k Vánocům 🙂 😉

Já kupovala nejprve peřinky a jedno povlečeníčko a to další povlečeníčko mi našila mamča 😉