icon

Arleťačky

marhulinka
13. bře 2009

Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉

janysek70
3. únor 2010

Včera mi tchýňka řekla, že si mám vybrat kočárek, jaký se mi bude líbit, co budu potřebovat na mimčo i na sebe a že mi to zaplatí 😲 😲 😲

coko.joko
3. únor 2010

😵 Teda janysku ty se mas? 😵 to je dobre,ze mas tak hodnou tchyni 😵 😵

marhulinka
autor
3. únor 2010

Já jsem ráda,že nemusím dělat nic...nádobí jsem si umyla o půl čtvrté,jak jsme byli s prckem vzhůru....
Máme tu upečenou kachničku,zelíčko a knedlík....brambory s dušenou zeleninou...tak nemusím nic...

Janysku no tak vybííííírej!!! Směle do toho....

Mě včera taky psaly ženský z práce,co chci koupit k odchodu na mateřskou...jen teda já nic nevím ☹ tak to nechám na nich asi 😀

coko.joko
3. únor 2010

marhul,to je dobre jen odpocivej ty to ted potrebujes.....me kope ted prcek,presne na mocak to je hrozny....vzdy me uplne nadskoci bruch....
janysku a kdy nam ukazes fotecku briska,at te taky vidime jak rostes 😵

janysek70
3. únor 2010

Mně nějak padají víčka, asi se půjdu brzy na chvíli natáhnout.

Já jsem jí říkala, že to nee...... a ona, že je ráda, že se to povedlo a že se těší. Jestli nám koupí kočárek, tak to budeme rádi a pak se mnou třeba může vybrat nějaké maličkosti, to se uvidí, zase to nechci zneužívat, i když vím, že u nich není na peníze nouze.

janysek70
3. únor 2010

Čoko, pupek v reálu uvidíš na srazíku

janysek70
3. únor 2010

Marhul, řekni, že chceš jeden malý trezůrek..... a ne prázdný!!!

coko.joko
3. únor 2010

no to me bylo jasny,ze me reknes na sraziku 😀 😀 si vas tam vsechny pekne vyfotim a budu delat fotecky,protoze z lete nemame ani jednu...nikdo nefotil 😉 ale je to od nich moc hezky vid,kdyz ti reknou,ze ti pomuzou 😵 taky jsem mela radost,kdyz me tata rekl,ze nam koupi kocarek a mamka kupuje vecicky....

janysek70
3. únor 2010

čoko, to buď ráda, že posledně nikdo nefotil 😀 😀

Jj, je to fajn, jsem si říkala, že musím vše nějak poshánět, dokud ještě něco vydělám, tak abych to do porodu měla vše a tak takhle to bude dobré

marhulinka
autor
3. únor 2010

Janysku víš,ony to berou prostě tak,že mají obrovskou radost a ono jim to dělá ještě větší radost,že můžou nějak vypomoci...to víš...pak budou říkat: to je od nás 😀
Já chci taky vidět pupíno!! Ne až na srazu!!!

No já ženským psala,že mi bude stačit,když jeden den budou všechny penízky přeposílat na můj účet,že jsem skromná 😀 Ale s tím prý teda nesouhlasí,že si musí taky posílat něco sobě...tssss

janysek70
3. únor 2010

Nenene, vorvaní pupek se sem dávat nebude, to by mi admini smazaly 😀

coko.joko
3. únor 2010

janysku jaky vorvan prosim te krasna tehulka jsi v 14tt,tak se nenech premlouvat a ukaz nam ho.....My chce videt....vid marhul...dupni taky......... 😀
no to je fakt na jednu stranu bych se musela nutit k usmevu a to by asi neslo 😕

marhulinka
autor
3. únor 2010

Jooooooo chceme bříšenko...my ho sem taky dáváme!!!!!!!!!
Já začala bříško fotit nějak takhle 😉 myslím ten 15tt 😉 Ale na tobě určitě není nic vidět,tak nás nechceš provokovat,viď??

marhulinka
autor
3. únor 2010

Já jdu zalehnout k filmíku,zase se mi motá palice 😠

janysek70
3. únor 2010

Právě, že toho je vidět moc a ticho!!!!!!! 😉

coko.joko
3. únor 2010

marhul,janys dela zagorku......... 😀 ted jsem vypila pul litru mleka a cekam kdy me prestane ta zaha...hahahaha pry ne....jinak hlasim...venku sviti Oskar,tak se tesim az pujdu ven po obede....Vrata jde do mesta masirovat a ja to zkouknu ty postylky a mozna neco koupim 😀 😀
holky jsem si v pondeli koupila jarni kyticky,tulipany do vazy a narcisky v kvetinaci a pak jeste jednu a krasne to vypada fakt jak na jare,ale jen u me doma 😀 😀

septim
3. únor 2010

JANYSKU dej foto a nenech se premlouvat,ja uz se tak tesim az bude hezky tohle uz je na nic ☹

leny2
3. únor 2010

Ahoj holky,
tak jsem si myslela, že budu hezky doma, že ani nevylezu a ono prd, ráno mi volala švagrová, že se jí posralo auto a musí jet se synovcem k doktorovi, tak jsem musela vyjet do těch sraček. Napadlo asi 30 cm sněhu a stále chumelí, je to síla. Jdu vás dočíst, koukám, že je tu živo.

coko.joko
3. únor 2010

zdar sept,jak je.....urcite dobre vid....to pocasi je fakt na palaci,tady vubec...vcera zima,fouka vitr a pesi jako blazen,dnes slunicko,sucho a mam otevreny okna a je tam teplo,tak ja uz nevim..... 😵
septiku,jak s tou podlozkou ty si ji objednala teda nebo ne,at vim....bych se mrkla,jestli ji maji tady....

janysek70
3. únor 2010

Čus Sep a Leny 😉
Leny to nějak rozfuksovalo 😀 , asi bych to viděla stejně 🙂

leny2
3. únor 2010

Janýsku, ne, to já tak mluvím normálně.

leny2
3. únor 2010

A tak jsem se stavila na větším nákupu a nakoupila maso a uvařím si rajskou omáčku s kolínkama. 🙂

coko.joko
3. únor 2010

Je o Lenisku se bude varit rajska s kolinkama teda....moc dobry 😵

leny2
3. únor 2010

Dneska jsem se vůbec nevyspala, prcoš byl furt v pohybu.

leny2
3. únor 2010

Marhulinko, já mám teď dost často motanice, mám nízký tlak.

janysek70
3. únor 2010

Rajskou s kolínkama jsem si dělala minulý týden, tu já miluji

leny2
3. únor 2010

Holky, budou mít v drogerii Teta slevu na Pampersky od pátku, teď přišel leták.

janysek70
3. únor 2010

Jsem byla vyvenčit trhače a musela jsem mu kousíček vyhrnout, se mu nechtělo vyčůrat v tom hlubokém sněhu, jen v něm hupkal.

leny2
3. únor 2010

Janýsku, ještě ji někdo tady měl teď nedávno, tak mě naladil. 🙂

leny2
3. únor 2010

Taky mu musím vždycky kousek odhrnout, aby měl kam vkročit, jinak zapadá až po břicho a je jak sněhová koule.

Strana