Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Krásnou neděličku....určitě už jste po obídku a relaxujete 😉
Kluci šli spinkat,tak konečně můžu být chvilku u pc 😀 a u toho si v klídku vypiju Caro s mlíčkem 🙂
Sept ať jsou holky brzičko zdraví a ty samozřejmě taky..to jaro už je opravdu potřeba.
Coko to řekni dokymu,že máš ty křeče...mě dr.zvýšil magnézko na 3x2tablety a mám po krečích...
Sept kočík krásný,to se bude panečku drandit,viď?? Holky se ti do něj necpaly?? 😀 😀
A máš jistotu že z něj jen tak nevyroste. 😀
Hlavně aby se v něm nechtěl vozit místo Kubíčka 🙂
Nojo měl by ho napořád 😀 Ikdyž by mu stačila jen autosedajda...tam si ráno taky ustlal 😀
To má smolíka,nanejvýš může být dole v nákupním košíku 😝
Mysicko to máš podobný plán jako já...za chvíli pověsím prádlo a jinak mám padla 😀
Vůbec nevím co bych měla dělat, za zádama mi běží TV.
Zítra zase do práce. Jdeme do toho kina, už se těším 🙂
Já taky nevím,co bych mohla dělat a ani se mi nic nechce...není prostě co...Tak asi půjdu pustit nějaký filmík,natáhnu se a budu relaxovat 😀
Takto jo marhul 😀 tak ja si zvysim davku sama,snad to nevadi.....
jinak kocarek je krasny....
mysko taky nevim co delat,teda vim,ale nechce se me.........
marhul kocar odzkouseny holky se tam krasne vejdou akorat se perou ktera pujde do korby 😀
tak ja mam uklizenou koupelnu,obyvak a jeste me caka chodba a obyvak a mam hotovo....pak uz nic nedelam a budu odpocivat,ale ja to vlastne vubec neumim 😀 😀 😀
je ty jsou uplne kouzelny a jak rostou to neni ani mozny...v listopadu to byly jeste mimi a ted uz velky slecny teda....koukam jak Adelka sedi u PC a pise.... 😵 to musim pak hned ukazat Vratovi,ten vzdycky rika a proc sept nedala nove fotecky holek do albicka... 😉 😉 😉

sept,je to videt docela dobre...a je fakt pekny 😵