Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Marhulinko, tyhle stahy dělohy já mám furt přes celý den i v noci, někdy je to teda pěkně nepříjemný, to buď ráda, že ti to začlo až teď.
Leny to já tak nějak měla,ale tohle bylo úplně jiný...vystřelovalo mi to do zad a nemohla jsem ani vstát z postele....br
a myslite,ze to ctou v Arlete,to se teda nekdy asi musi pobavit 😀 😀
presne marhul sem nepis a my si to vzdy prectem to je taky reseni 😀
Janysku já se hlásím,neboj...ale pak jsem měla návštěvu na kávičku a potlacháníčko 😉 Manža je v práci,o něj se starat nebudu 😉
Téééédy vy mě tady pěkně pomlouváte-teď dočítám....no já jsem dneska nějaká pomalejší,tak jsem vlítla vedle,abych podala info a pak jsem se chystala sem a vy mě zatím šmírujete a pak pomlouváte 😀 😀
Leny no prý to mohou být poslíčci,protože mě budí i podbřišek a vystřeluje mi to do kříže...a můžou ty mrchy takhle trvat dost dlouho....
Janysku no já si myslela,že orgáč,ale asi mám smolíka 😀
ja jsme taky sama doma az do stredy 😀 😀
sept,marhul jeste nemuze rodit musi jit nejdriv na sraz a pak muze.....
Sept no mě to právě vystřeluje do zad,dole v kříži...ale stalo se mi to zatím jen párkrát a vždy v noci....
Jany, taky jsem sama doma 🙂 Nebo vlastně ne, je tu se mnou pejsan, ten je na mě teď úplně závislej, kam se hnu,tam jde za mnou.
ala ja byla uz u doktorky dne pred porodem otvrena na dva prsty a Marhulce hrdlo porad drzi tak to jeste neni az tak za 3tt to bude 😀
Janysku tvrdnutí palce znamená,že ti brzo upadne 😀 😀
Coko přesně tak já si to rození nechávám na srazíka 😀 😀 Teda si z toho teď dělám prdel,ale zrovna jsem si říkala,že jako naschvál mi tam prdne voda 😀
Sept jojo zatím hrdlo na poslední kontrole bylo o.k.,doktorka mi říkala,že určitě ještě vydržím 🙂

A co bych vám sem vůbec něco psala,když všechno vedle vyčmucháte 😀 😀 😀