Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Janysku tak středy jo?? A proooooč???? 😕 😕 😨 😨
Leny už aby byl pátek a věděla jsem co a jak,chtěla bych slyšet,že už to bude hodně brzy,jestli takhle budu ještě přežívat třeba týden dva,tak mě šibne 😀
Coko nožky jedině nahoru 😉
marhul,vzdyt jsi rikala,jak jsem se s vama loucila,ze bys klido jeste mela kubicka v brisku,tak si ho tam krasne nech jeste par tydnu 😉 ale verim je to zahul vid...ja uz ho mam ted a to mam jeste par tydnu do porodu 😅
Coko jo nechala,kdyby to okolo nebylo takové 😀 Teď raději ať je už brzo venku,jsem si to s ním tajne domluvila na březen na příští týden 😀
jooo,tak to je super,ze ses domluvila snim... 😀 😀 tak at to hlavne vyjde jak to mas ty naplanovany moc to preju...ja jsem vcera nahmatla prcka nozku to bylo krasny... 😵
Jéé to je krásný viď že to takhle můžeme cítit 😉 Na mě teď poslední dva dny špulí pořád prdelku 😀 😀
Tak si jdu pustit pohádku a zaujmout polohu ležmo a brzo do hajan....dobrou a sladké sny
Marhu, úplně tě chápu, jak ti je, Kubíček už je kus chlapa a je to záhul, ten náš prcek je přeci jenom menší, tak to není tak hrozný zatím.
Krásné ránko....já teď vstala a jdu do spršky a udělat snídaničku....jsem v noci zase žila,manža si ťukal na čelo-jsem totiž o půl čtvrté ráno připravovala peřinky-povlíkala-pro mamču až tu bude 😀
marhu ranni ptace...no tak mas jit ted spinkat,at se vyspis aspon pres den.... 😵
Leny16 Vanesska je nádherná 🙂 😵 Jojo celý tatínek a ty kukadla-pořiďte si brokovnici 😀
Coko já pak šla dadat a vzbudila se před devátou...teď už jsem dala spršku a trochu se poupravila,odpolko mám kávičku s kolegyňkama z práce 🙂 😉
teda kavicku jo?to se mas ja mam tak aorad litani po nakupech a pak lehnu a nehnu se...jsem jako kdyz me prasti...asi nedospala a kdyz vidim ty pliny na zehleni,tak me uz ted hrabne 😀 😀
😀 😀 😀 tak plíny jo...to si teda užij 😀 😀 😀
Nojo kávičku,tento týden mám se všemi tak nějak jakoby "poslední",pak až u nás doma 😀
jojo táta bude střílet 😀 😵 😀 marhul. Ještě jsi celá 😵 😵
coko-už jsi zpět???? Nožku jsi cítila 😵 😵 to je hezký, já tenkrát nikdy nic nenahmatala 🙂
jo pliny marhu...60ks....to se asi po.......a nebo vyzehli Vrata.....a to nemluvim o vecickach.....no,ale my to zvladnem...tak si to moc uzij na kavicce a hlavne pomalu....ja jdu varit a rovnat veci.........
leny16 to ja nahmatam,ale nevim presne co to je...nepoznam to a kdyz to chytnu,tak utece a vybouli to nekde jinde....takze si hrajem na schovku 😀 😀 😀 nozka byla v poho,akorad me natekla a nevejdu se do bot.....takze si to porad chladim a mam je nahore,ale nepomaha..... 😵
Leny jsem celá - jsem si to naplánovala na ten příští týden 😀 😀 😀
Už se těším v pátek na monitor 🙂
Coko žehleníčko pidivěciček si vychutnáš,uvidíš....mě to strašně bavilo 🙂
Ahoj holky,
ráno jsem vezla mamku na úřad, tak nám to dopoledne zase pěkně uteklo.
Leny, Vanesska je celý taťka a krásný kukadla má. 🙂
Marhulinko, koukala jsi, schválili nám navýšení mateřské na loňskou úroveň, to je super. 🙂
Koukám, v pořadí je další žehlící paní, to bude každý den popisovat 🙂
Jdu hledat tu Vanessku
Já jsem dnes vzhůru od 3 hodin, pak jsem šla koukat na hokej a pak snídaně a odjezd do práce...., jsem zvědavá, kdy nastoupí krize
Leny nojo četla jsem,jen jsem se nedočetla,od kdy to bude platit??
Janysku téda ty nespavko-jo ikdyž v tomhle období jsem taky moc nechrněla,byla jsem pořád čiloučká...no jen počkej ono to přijde a bude se ti chtít spinkat víc a víc 😀 😀
Tak já se jdu nachystat a razím na srazík s kolegyňkama...dáme si kávičku a nějakou mňaminku...pa pa pa a večer juknu...

Jdu nakouknout,koukám,že Cokoušek je už zase tadyy huráááá....
Mě je dneska od rána strašně,ani ležení a spánek mi nepomohly....tyhle konce jsou vážně úžasný 😝