•
5. bře 2010Tak jsem trochu poklidila a jsem nějaká unavená, tak se půjdu natáhnout k telce.
0
Ahoj holky koukam,ze jste resili monitor,ja jsem u ministrestva vnitra a musela jsem si ho zaplatit.
Leny2 krasna zavinocka,ja jsem na tyhle veci tele,jediny co umim a bavi me to je vysivani.
Coko to jsou pekny paka ty nemky.ze nechteji kojit.
Marhulinko uzij si posledni kontrolu u dr. 🙂
Dnes jsme byli s Kubistou na vazeni tak ma 5.30kg,cvalda jeden,ale v noci se ted budi uz jen jednou,tak to jde.
Leny2 krasna zavinocka,ja jsem na tyhle veci tele,jediny co umim a bavi me to je vysivani.
Coko to jsou pekny paka ty nemky.ze nechteji kojit.
Marhulinko uzij si posledni kontrolu u dr. 🙂
Dnes jsme byli s Kubistou na vazeni tak ma 5.30kg,cvalda jeden,ale v noci se ted budi uz jen jednou,tak to jde.
Ahoj Uhlicku,
to je Kubíček pěkný a v noci hezky spinká, to je zlatý dítě. 🙂
Jsem tě propásla, chtěla jsem se zeptat, jak to chodí v té nemocnici na tom monitoru, jestli se tam nějak dlouho čeká, jestli mám jet dřív hned ráno nebo dýl? Stačí když budu mít s sebou průkazku nebo mám brát taky ty zprávy co mi dávají v Arletě?
to je Kubíček pěkný a v noci hezky spinká, to je zlatý dítě. 🙂
Jsem tě propásla, chtěla jsem se zeptat, jak to chodí v té nemocnici na tom monitoru, jestli se tam nějak dlouho čeká, jestli mám jet dřív hned ráno nebo dýl? Stačí když budu mít s sebou průkazku nebo mám brát taky ty zprávy co mi dávají v Arletě?
Tak jsme doma....jsem kapůto,tak jen v rychlosti...vše o.k.,dneska byl prcek na monitoru pěkně živý,hezky nám tam i lítala křivka,ale zatím bez velkých kontrakcí.
Hrdlo mám zcela uzrálé,doky mě trochu obkroužil a necháme to na prckovi...však ještě chvilku čas má...do tohodle počasí se mu prý určitě chtít nebude 😃 No a dávali si tam se sestřičkou tip,že nejpozději do středy je venku 😃 Tak jsem zvědavá x-) Jinak nám dneska ukázal nádherně prcka,udělal si na nás dost čas a tak jsme ho krásně šmírovali...a teda spáč to vážně není 😃
Hrdlo mám zcela uzrálé,doky mě trochu obkroužil a necháme to na prckovi...však ještě chvilku čas má...do tohodle počasí se mu prý určitě chtít nebude 😃 No a dávali si tam se sestřičkou tip,že nejpozději do středy je venku 😃 Tak jsem zvědavá x-) Jinak nám dneska ukázal nádherně prcka,udělal si na nás dost čas a tak jsme ho krásně šmírovali...a teda spáč to vážně není 😃
Copak jsi Coko dělala za buchtičku?? Aaaale když je pracná,tak to snad teď ani vědět nechci radši 😃 😃 :-p :-p
Janysku co výlet?? Aaaaa a bude se plést...ale ať mamča plete svetříky větší,v srpnu by se mimčo uškvařilo 😃 😃
Janysku co výlet?? Aaaaa a bude se plést...ale ať mamča plete svetříky větší,v srpnu by se mimčo uškvařilo 😃 😃
Nojo brrr my vyjeli ze sluníčka a v Blešně normálně v 11h tma jak v noci a chumelenice,že to ani stěrače nebrali...faaaaaaak úžasný počásko ]-( ]-(
Tyyyyyyyvago to se bude utírat prcinka 😃
Tyyyyyyyvago to se bude utírat prcinka 😃
Jééé rosnička je tu...já už chci hezkyyyyyyyyyy...takhle ať je mimčo raději v bříšku....si počkáme až bude hezky :-N
janysku,teda a kde jsi byla na vylete.....ja si ted taky nic nekupuji a to maji tak krasny veci.....vcera me chtel Vrata porad neco kupovat k narozkam a ja jsem mu rikala,ze to nema cenu,ze nevim jak budu vypadat po porodu a tak nakonec uznal,ze teda neeee........
marhul zase neni tak pracna,ale trochu jsem se spotila 😃 😃
marhul zase neni tak pracna,ale trochu jsem se spotila 😃 😃
Coko já se potím i bez toho,tak raději ne,díky 😃
Sept ve čtvrtek jo?? No já si myslím,že příští pátek se zase na doktora pojedeme podívat 😃 😃 😃
Sept ve čtvrtek jo?? No já si myslím,že příští pátek se zase na doktora pojedeme podívat 😃 😃 😃
Začni psát odpověď...

Odešli