Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
😀 😀 😀 Zrovna ho dopíjím 😀 😀 😀 Ale pravidelně ho piju až poslední dny,předtím jsem to flákala 😅
Tééééda Cokousku to je věciček,to je supeeeeeeeeer!!!!
Jooo to jsem si taky říkala,že bych to takhle chtěla,aby mi prdla voda a šupky do toho...jenže něco jiného je pak realita 😀 😀 Já se kolikrát ohýbám nebo jdu do dřepu a čekám,že prdne a ono nic 😀 😀
Nojo Janys se včera přežrala zákusků a kochá se karafiátem....no a to víš,jestli ji i fotili 😀
Coko co vím od holek,tak co pily maliníkový čaj,tak většinou zrovna ony měly ten porod takový o.k.,ale samozřejmě to nemuselo být čajem 😀 😀
Mě i chutná,mám ráda bylinkový čajíky,takže mi to nevadí to pít a co bych pro ten dobrý pocit neudělala 😅
Coko, ptala jsem se teďka na kontrole dr. jaký má na to názor, ale jen se tak usmívala a nic neříkala, ale uškodit to nemůže, takže je to dobrý.
Tak jsem objednala nějaké dárečky,tak mám splníno a jdu to tu trochu poklidit,za chvilenku přijde švára s neteřinkou 🙂
Jsem chutnala třeba ten Gravimilk a to mi teda vůbec nejelo...brrrrr 😝 😝
Ale už jsem si koupila rozpustný čajík pro kojící-tak snad budu kojit 😀 od Hippu 🙂 mňam
Já četla,že maliníkový čas pít od 34tt a teď nedávno jsem zase četla,že od 38tt-tak já ho piju taky až takhle...nebylo to pravidelně až teď 😀
marhul,to ja kdyz jdu do drepu a nebo se ohybam,tak se pak sotva narovnam 😀 😀 hrozne me ted vyrostlo bricho si pripadam jako balon...a bude hur...
no,jo janys se vcera fotil a bude v Jicinskych listech 😀 😀
tak ho pekne bumbej a treba se Kubicek uz vyklube na svet..i kdyz je venku jeste zima,tak si ho nech chvilku v brisku,tam mu je teplicko
My musíme ještě koupit cestovní postýlku,až budeme jezdit v létě na chaloupky 🙂
Mě právě jak to bříško kleslo,tak jsem víc ohebná 😵 😵 Takže se shýbám v pohodě...taky si toho všimnul R.a už mi nic nesbírá,když mi něco spadne 😠 To prohlídnul kruciš 🤐
Tak se loučím,užijte si krásnou neděličku 😉
ja mam taky tehu caje,ale jsou tak hnusny,ze je mam pekne schovany a mozna pujdou i smer kos....me nikdy nechutnali caje,ale ted teda piju jen merunkovy jiny neee 😀 😀
jo jsem rada,ze to mame pujceny a ja to nemusim kupovat vse...porad si rikam,ze to je stejne na chvilku a mit vse nove to radsi za ty penize koupim prckovy neco na sebe.....
jo mej te se holky ja jdu taky varit a pak sebou placnu na gauc....a budu dnes odpocivat a nic nedelat 😀
Janys jasne my ti to prejem a moc....to jen tak nekdo nedostane rudy karafiatky a k tomu kavicku se zakuskama 😀 😀
ja jsme se dala do skladani puzzle a boli u toho zada jako blazen,tak mam pauzu a jdu si udelat neco k jidlu bo mam hladika.....
SEPT-kdepak jsi dnes.....jak hrala Misa basket....
mysko,kdyz ty si vybiras vzdy hodiny kdyz jsou vsechny pryc 😀

marhul,mam jeste nejaky vecicky,do postylky dalsi mantynel a povleceni,cestovni postylku,kyblik na koupani,ale v tom asi koupat nebudu,protoze se bojim...a taky jsem dostala od male 5tilety Simonky panenku a pry to bude pro naseho prcka 😀 😀
Vcera me taky vypravela kamoska a rikala,ze mela porod uplne super v noci ji praskla plodova voda a jela do nemocnice a tam za dve hodky porodila a bylo to...taky bych to chtela mit takhle.....
leny,tak to se nebudes nudit koukam....kazdy den neco....
janys se kocha tou rudou kytkou,ze ani nenekoukne 😀