Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Jo já jsem začala o víkendu brát 1/2.... při ET jsem 1/2 brala.... V Sanusu jsme braly od začátku stimulace 1/2 a asi od transferu 1 a 1/2 denně...
a jsi si jistá, že u ket se též může brát??? Radši se pozeptej, jinak ti ho klidně pošlu, mně je ted na nic
Do prd..., kdyby se mi povedl 1. transfer, už bych se pomalu řítila do finále.... 😒
Já jsem za něj ani neplatila, určo ti ho pošlu, jen se jdu mrknout, jestli stále mám tvou adresu 🙂 Jako, že bys mi dala peníze za známku???? 😀 To máš dárek ode mne 🙂 😀
Jo, Janýsku, to si taky říkám, holky co byly se mnou při prvním transferu, tak už mají doma měsíční mimča. To je prostě osud. 😔
To tak strašně letí, když tady ty čísílka naskakují..., vždyť je to nedávno, co nám Lenča našla nečekaně // 😉
Čoko začne v 2. půlce května stimulovat krátkým protokolem a Marhul dlouhým asi také tak, že? Jestli jsem si to dobře fixla...
Jdu zkontrolovat chlapi, jestli něco nepotřebujou,..... jestli je ještě od té malty poznám 😀
Tak jsem je zkontrolovala a rovnou do mě zasyčel jeden Staropramen..... no na tu vepřovou, co byla k obědu to bylo třeba, vepřový musí stejně jako ryba plavat, i když už asi bude od poledne strávené 😀
Užijte si krásný prodloužený víkendík!!
My dneska byli v Polsku a pak ještě cestou domů na nákupu papu.....teď jsem se vrhla na úklid kuchyně-vyndala jsem vše ze špajzky a vyřezuji a rovnám:o)) Miluji tuhle práci:o)))
Janysku ahooooj - tak Staropramen,jo?? Já si na dnešek koupila vínečko...mňaminky...no a večer zobu 3tí pipulku:o)chichichi si to musím odpočítávat,ať mi to uteče:o)
Jo tak za pakůpkami do PLR... no to jste vezli narvaný autíčko, že? 😀
Marhul, kdy ty to začínáš, ať nemusím zase hledat
Zítra ještě jedeme nakupovat do Pardubic....manžílek aby si vybral dáreček k narozeninám a v neděli máme oslavičku....dvojitou,tak se těším....zítra budu dělat nějakou sladkou mňaminku...manža si poručil ale střechu z bebe sušenek,tak asi udělám to...no když si to přeje 😉
No my v PL kupovali nějaké dárečky a věcičky domů...ale nějaké papu jsme si taky přivezli 😉 🙂
Janysku-já mám dlouhý protokol,takže se ještě načekám ☹ 😠 ale do so 23.5.mám antikoncepci....26.5. kontrolu a píchanec Zoladexu,pak mám asi 14dní pauzu a pak se začne s pícháním....prostě bajlajoko vychází OPU a ET nějak myslím na druhou polovinu června....
To už tu budete těhulinky a budete na mě hezky plivat,ju?
Já jdu s pejsanem ven....zase nakouknu....
Jo tak nyní už si to budu pamatovat..., čoko ta to má dostat nějak kolem 19.5. a začne stimulku- kr. prot.
Tak já mám uklizenou špajzku :o))
Holky nevíte někdo,mám doma nějaké hrníčky a talířky,které jsem vyřadila a je mi je líto vyhodit....nevíte,kam s nimi?????
Však to říkám-vy tu budete už těhulinky a budete to na mě hezky plivat ze všech stran!!!!! 😀

😀 😀 😀