Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
zdravim, tak toho mas jeste hafo Janysku trochu se setri. Ja dnes mela kontrolu monitor ok mimi ma odhad 3 500g a jestli pry dokonce tydne neporodime tak udela v pondeli ten hmat, tak jsem zvedava 😉 blazi ty se drz urco to dopadne. Cokousku snad se to brzo zlepsi. A u vas se koupe az kdyz odpadne pupecnik, to slysim poprve. Ja koupala vzdy hned uz v porodce dvojcata 😉 vsude je to proste jine cert aby se v tom vyznal.
septiku a to se divim,ze zase v Cr delaji ty hmaty 😕 jak rikas vsude je to jinak....pockej az ti budu povidat o porodu jak to tu chodi...tak to budes koukat 😵 tak se drz jeste aspon tyden a pak se muze Barborka narodit...a kdyby neco tak pis na mobil...
U nás je tak nějak pod mrakem a dusno,takže se určo něco přižene no a nehlásí zatím žádné léto 😅
Sept jůůůůů jsem zvědavá,kdy to vypukne...se teda drží holka jedna šikovná 😀 😵
Coko já taky normálně kupala,jen se nesměl pupečník máchat...nojo jiný kraj a vše je jinak 😀 😀
Copak by jsme mohly dělat MArhulko buď sedíme u počítače ,čučíme na televizi a nebo žereme nic víc
Septim tak ti budu držet pěstičky a až ty porodíš tak já doufám budu vědět víslede tak šup šup ať už rodíš
no ale kdybych věděla 100% že to je
teď si píšu s kamarádkou a zjistilas jsem že k tomu máme zase další trojku
😠
Jojo dneska jsem dávala nové fotečky... 😵
Dneska mi vůbec nespí,to bude tím hnusným počasím...tak až dorazí taťka,vyženu je ven,abych něco taky udělala doma...
Musím pořád být u něho a povídat si s ním,nebo mu ukazovat hračky a když jsem tady tak je v lehátku a chce houpat 😀
no taky koukam jak se holka drzi. 😉 cokousku ja to vidim jeste tak na 14 dni 😀 😀 😀 no urco to ted bude asi v porodnici jine nez s Misou kdyz jsem byla ale jinak jak jsi psala tak jist a pit jsem mohla taky, rodi myslim asistenka a doktor dohlizi no uvidime jak to bude vypadat 😉
taky mi strasne leze na nervy pocit ze nemam doma nic hotoveho porad mam pocit ze me chybi jeste neco koupit ze musim doma udelat tohle a tohle. Jo a taky mi velikou radost prisel email ze vsechno zbozi co jsem objednala na nextu ve vyprodeji prijde akorat to bude dele trvat nez u normalni objednavky. Jsem objednavla zbozi co meli v Anglii ve vyprodeji a opravdu za super penizky tak jsem moc rada. 😉
blazi taky jsem si rikala na anglickych strankach mela firma veliky vyprodej a pres jeden obchod tady si to vzdy objednavam. zatim vzdy vse prislo a dnes psala ze bude i toto jen to bude dele trvat nez sezene velikosti co jsem chtela 😉

ahojyk holčičky
Janýsku ty jsi ale bláze zase tolik nejanči neděla¨š to vše sam máš u sebe miminko .Ať ti raději pomohou ty 2 chlapy co máš doma nebo nám z toho ještě porodíš .
Všechno nej nej nej nej nej k svátku ať se ti splní vše co si přeješ 🙂