Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Janysku 😀 😀 😀 jojo aby se ke mě déle dobýval a já byla celá nažhavená!!! 😀
Zámek jako výlet kam pojedeme...
Miminko je přednější než dovča. Jestli se vrhnem do dalšího pokusu, tak mi to bude asi i vycházet v době dovolené, že začnu stimulovat, tak bysme ani jet nemohli.
No Leny co by jsi ji řekla, slyší chlapa dupat po schodech a už se celá klepe 😀 😀 😀
Leny, tak jste to přehodnotili a nebudete nic odkládat?? Já myslím, že to je dobře 🙂
Manža nechce nic odkládat a ztrácet čas, kvůli tomu jsme se nepohodli minule, že jsem říkala, že bych to přes léto nechala.
Já také, mysli na mě 🙂
Já ležím s noťasem v posteli a Michal vedle čučí na Ordinaci
Jo určo, když už je to tělo tak nadopovaný a nasměrovaný..... a pak taky kvůli dětem, aby nebyl tak velký odstup.... rok uteče vždy jak voda....
Nejsem ještě vysprchovaná, jen se tu povaluji a na nikoho nečekám, stejně je furt ochrápanej 😒
Ty vago, to bych byla ráda, já na sebe úplně kašlu, už jsem zvažovala, že si zvednu sebevědomí a zase si dám nehtíky a nějak se dát do kupy
Kam to jedete, ku Praze? To asi ještě dále, že? Fůj já jedu jen Pardubky, ale se mi nechce

Jojo naštěstí nám ani tak nevadí,že oželíme dovču...když je to pro miminko/a....stačí nám jet na chaloupku a pak nějaký ten výletík...