Arleťačky
Tak šupky jedeme pokračovat 😉 😉 😉
Zkusím se připojit přes mobil, ale to je tak pomalý, budu moc zvědavá. Hlavně na Agi, bude zítra testovat.
Jo, kočka psala a už sondovala imuno, tak sem ji říkala, ať na to teď nemyslí. Tak jsem na ni zvědává, snad už to konečně dá 😉
No snad jo, vždy píše poránu co a jak..... Já to u ní vidím zítra na transfer, že si zavolá a řeknou jí, ať přijedou...
Tak zítra šťastnou cestu a návrat a pak večer sraz na koni....
Já jdu do té sprchy, abych tu neusnula na čuňáka 😀
Janýsku, nějak se mi kouše net, tak to balím. Měj se zítra hezky, ať ti to v práci rychle utíká a zítra večer juknu.
Ahojky kočky,
kouká, že jste si tu hezky včera povídaly. to je dobře 🙂
jany- nevíš, co je s coko?? Ještě mi nepsala 😕 A co Věrka, víš o ní něco?
Tak už jsem dorazila domů....
Čoko šla na ET dnes v 13 hod, takže prďolky už má u sebe..... a s Věruškou jsme si volali a měla 30 foliků, z toho 10 vajíček a co hlavně, manžovo sperma je najednou super....., že by pan léčitel???? 😉 Embrya zamrazí a zítra nastupuje a operace v pátek, doufá, že laparoskopicky.....Koncem června jede na dovču a pak teprve půjde na KET.
Tak to jsou dobré zprávičky, díky za ně 😉
Čokouš si nechala dát 2 nebo 3 bobísky?
Věrka má tedy pěkný počet vajíček, at se jich uchytí co nejvíce 😉
Hlavně at Věrce nechají alespon 1 vaječník, držím ji pěsti, papa 🙂
Do fabriky ve Starých Čivicích......
Nevím, ale říkala, že 3 jí dát nechce, tak si myslím, že 2 a 2 zamrazí......, uvidíme, ona dá vědět 😉
v Čivicích jsem se na zámečku vdávala 🙂
Ted už coko odpočívá s nohama nahoře
🙂 at jí to božínku vyjde🙂
ted psal cokous lezi a potrebuje mooc curat, tak jsem napsala at drzi moc i plody 😀
ma dve a dve mrazi. tri by nemelo zadny vyznam protoze by se muselo dat mrazit jen jedno a to je nesmysl. 😒

Ku Praze ne, do Kroměříže na justiční akademii.