Banány, co by to na nich mohlo být?
Holky prosim vas nevite nekdo co by to mohlo byt asi tak pred 5dny jsem koupila banany a jsem si tak na 70%jista ze to tam nebylo a dneska sem si chtela vzít banan (ale cely tyden jsem na to sahala a brala si dycky banan a nenaasla sem to.)..mam strach jestli se z toho nevyklubal nakej pavouk exotickej😣😣😢 nemate zkusenost?

@duhovakony tak já nevím, ale matka a více mláďat to snad nebude.. tady na tomhle videu z kokonu vyleze jen jeden velký palovčík
@2hanah pisu na telefonu tak se s toho vsichni pose*em,ze sem napsala Y🤣🤣🤣🤣bla bla
@2hanah Ty si asi odbornice ktera se v zivote nepreklepla.A pokud ne tak to ti smekam,ze za celej zivot si nikdy neudelala chybu.🤔🤔
@duhovakony Kazdopadne si davej pozor.Muze to byt jen nejaka housenka jak psal pan,ale taky neco jineho.A kort kdyz si tehotna.Drzim palce a hodne stesti.
@natysnovec Telefon snad spíš opravuje chyby ne? Ještě jsem neviděla takový, co by je schválně dělal. A to "kort", to znamená co? To je nějaké úplně nové slovo?
@caroline777 ale v tom videu v kokonu je matka a uvnitr ma vajicka 😱
@duhovakony kokon je prazdny? Na fotce mam pocit, ze mozna neco vidim, zeby bily pavouk? Zvladas se podivat? Pokud je to pavouci kokon, tak matka kokon neopusti, dokud se mladata nevylihnou. Jakmile se vylihnou, jde po svych
@eloise02 boze tak me ukamenujte😀😀😀😀
vzhledem k zamereni tehle stranky silne pochybuju,ze tu bude nejaka odbornice na exoticky hmyz :D proc to proste nevyhodis?
A nemůže to být nějaké smetí? Pytlík od čaje? 🙂
No fuj, už nikdy banány nekoupim. Už víš co to je?
Pavouka bych přežila, ale motýla ne. To bych nechala doma i decka a zdrhla. 😁
@dominikaromanova Ty bys zdrhala kvuli motylovi a kvuli pavoukovi, ktery je nejspis jedovaty, ne? 😂😂😂 tos me pobavila ted 😂😂😂 ja bych zdrhla kvuli pavoukovi, ale dite s sebou a utikala, co by nohy stacily 😂😂😂 ale ja trpim arachnofobii 😉
@priefi, je to divné, ale ano. Mám fóbii z motýlů a nočních můr. 😉
@hlasimse me to taky prijde jal nejaky papir..😁
@zelenaesmolda asi proto ze si mozna slepa...ja to samozrejmne vyhodila ale ten kokon uz ne otevreny...nebo myslis ze se s tim ted mazlim v posteli?
@priefi ten kokon uz byl prave otevreny a prazdny....
@hlasimse bohuzel to nebyl pytlik
@dominikaromanova i ja mam fobii z mur motylu ale i z pavouku
Tak zeny s pritelem sme nikde nic nenasli, pritel rikal ze mu to na tom bananu prijde jako kukla od motyla ze je to bidet jak se lihl jeden kus (ja nemela zaludek na to to takto prohlizet) a ze si mysli jestli uz se to nevylihlo jinde treba v tom obchode ze jsem kupovala velky trs ze sem to mohla prohlidnout coz je fakt kupovala sem velky trs (byli v akci......ach ty akce) je fakt ze je zkouknu zvrchu a zespoda a mezi se nekoukam. Tak doufam ze ma muj mily pravdu
@leniczka23 kéž by☺
@lucy1994
@natysnovec
@natysnovec Ano, já taky píšu z telefonu, proto vím, že je tam na klávesnici tvrdé a měkké i úplně na opačných stranách, takže určitě to byl "jen" překlep v té rychlosti 😂
@duhovakony tak to ja nevim co si tahas do postele,treba tvuj muz neni dost velke zvire tak je treba si to nejak zpestrit :D
To jsem nikdy nevidela :-O snad ma pritel pravdu.
@duhovakony Tak snad tě nechce jenom uchlácholit 🙂 Motýl by byl v poho. Na pavouka radši ani nemyslet 🙂 Fuj teď budu mít fobii z banánů!
@duhovakony kez by to byl motyl, ale byste ho asi nekde zahledli, kokon je velky, takze to nebude drobecek. A videl Tvuj pritel i to video s tim pavoukem? Ten kokon byl hodne podobny. Ale napadlo me, ze pokud by byl kokon lepkavy, tak je to pavouci a jinak ten motyli. Prece je kokon pavouka dela pavoucice z pavuciny a kokon motyla se dela zase jinak. A uplne nejlepsi varianta by byla, kdyby se to vylihlo uz nekde jinde driv. Radeji bud opatrna. Je mi Te lito, tehotna a takove stresy 😔

@natysnovec Já jsem taky ještě nikdy neviděla "NEVYDĚLA" s tvrdým Y, to je taky mazec, ach ten pravopis, co...