icon

Bavili jsme se o jménech, jaká navrhujete? Český? Cizí?

nikyselen
25. říj 2016

Ahoj ženský bavili jsme se s chlapem o jménech on navrhoval na holku Marina,Tereza což nechci já...mě se líbí Justýnka,Štěpánka...Štěpánka..prošla
No a kluk bude asi bezejmenný on Pavel,Adam...já Sebastian,Samuel,Tadeáš,Matyáš...no tak se neshodneme :D.. No času dost,jen jsme debatily a dali návrhy..
Jinak doma máme Elišku, a on z bývalého vztahu Kubu

Strana
z3
babanci
1. lis 2016

@kika_21 Anežku taky máme, první vnučku, nikdy jsem předtím žádnou neznala, kromě Anežky české 😀 Měla jsem k němu neutrální vztah, dnes ho miluju, protože je to JEJÍ jméno. 😀

lv
1. lis 2016

@babanci no jo, neprošlo, tím myslím, že manželovi se opravdu nelíbí jméno Silvie, které já miluju od dětství..a lámat ho aby si oblíbil něco, co mu připomíná někoho neoblíbeného /Simona/, ex manželku /Andrea/, mi přijde takový nefér..on zase chtěl od mala Leničku, je to jeho máma i já, takže ne, tak ApoLenku má místo toho..a Evelína byla láska na první zaslechnutí..jména jsou naše, nás obou, napadla nás až jsem byla těhotná, takže žádné dlouho sněné, co by zase šlo proti srsti partnerovi.

babanci
1. lis 2016

Apolenka a Evelínka jsou moc krásná jména. U nás bych neměla problém s žádným jménem, můj muž je přizpůsobivý. Většinou mu já napovídám, co je hezké a on mi to věří. 😀 😀 😀 Zrovna včera jsme byli nakupovat oblečení pro něj a já mu říkám tohle je hezké, to Ti bude slušet a on se podivil, říkal, ano? No... tak jo. 😀 😀

tobove
2. lis 2016

@lv Taky jsem to tak myslela, že přece nebudu dávat jméno, které se manželovi nelíbí 🙂 Sama bych taky nechtěla, aby mi podsouval takové, které se nelíbí mně 🙂 Apolenka je nádherné, navrhoval ho i syn. Ale ve spojení Apolena Poláková zní bohužel blbě... Evelína je můj tajný favorit, ale myslím, že v bříšku roste spíš další chlapeček 🙂 Tak uvidíme, co na nás vykoukne 🙂

lv
2. lis 2016

@tobove jo, Poly Poly je fakt hrozné 🙂

verena
2. lis 2016

@tobove No náhodou jako postavička do večerníčku nebo tak dobré 🙂 hezký jazykolam 🙂

aninkas1
2. lis 2016

Doporučuju kouknout na web www.kdejsme.cz 🙂 Tam najdete úplně všechna jména, žijících čechů 🙂 Díky tomu vím, ze Kryšpínů je v CR jen 49 (a když jsme tak před téměř 6 lety syna pojmenovali, bylo jich jen 16) a Abigail běhá po republice něco málo kolem 100 😀 S výběrem jmen jsme naprosto spokojeni! Děti taktéž

aiva01
3. lis 2016

@alicam kdyby chtel muj muz jedine Adolfa tak bych se s nim radeji rozvedla😆😆😆. Drzim palce at je to zenska😇

jaresska
3. lis 2016

@aninkas1 jo taky znám tu stránku je super

jaresska
3. lis 2016

Třeba ve Strakonicích je jen jedna Malvína ta naše a Bohdani jsou tu 4.

minalucie
8. lis 2016

@jaresska Malvína byla u nás hned druhá volba po Jasmínce 🙂 🙂

karolinasvetla111
13. lis 2016

My máme vybrané buď pro holku Karolínka a kluk Tomášek 🙂

Strana
z3