icon

Čekám dítě se ženatým

malazabka78
30. čer 2021

Ahoj, předem říkám že vím, že jsem blbá a nechovala jsem se správně, ale teď už to je asi vedlejší. Zamilovala jsem se do o dost staršího ženatýho chlapa, který je zároveň i můj šéf. Začalo to před rokem, začal si on a já si nechala zamotat hlavu. Zamilovali jsme se, antikoncepci jsme moc nehrotili, z toho co říkal jsem měla dojem, že s manželkou mu to moc neklape a taky jsem cítila, že mě miluje. Zkrátka jsem si myslela, že kdyby se něco stalo, tak od ní odejde. Stalo se, nutil mě do interupce, ale je mi už ke 30 a měla jsem strach, že se něco pokazí a zůstanu bez dětí, navíc si nemůžu nějak odůvodnit že bych si nechala vzít dítě které vzniklo z lásky. Řekl o tom manželce, která asi vyšiluje, ale z domu ho zatím nevyhodila. Říká že od rodiny nechce odejít. Já jsem z toho nešťastná... říká že dítě chce vídat a bude se o nás starat jak bude moct, ale od rodiny neodejde. Finančně to taky úplně problém není. Pořád doufám, že si to časem nějak rozmyslí... mám podporu přátel i rodiny, i tak se ale bojim, jak to všechno zvládnu. Ani nevím, proč to sem píšu, možná jenom potřebuju slyšet o někom s podobným příběhem, komu to dobře dopadlo. Je mi to všechno moc líto...

journals
30. čer 2021

Na vaší schůzku vzal manželku a ta dává jasná ultimáta. Ten si to fakt nerozmyslí. Kdyby o tom přemýšlel, chová se úplně jinak.

sylvka
30. čer 2021

Já teda nevím,jak žena v tvém věku může napsat,ant jsme nehrotili....to ti přece museli být jasné,že do toho vlitnes ne????🤔nebyl to malinko úmysl?aby pak tedy odešel od rodiny k tobě? Dítě si nech,to je jasné...držím palce.

zuzineckah
30. čer 2021

@sylvka já nemyslím, že by to byl vyloženě úmysl, on asi vysílal trochu jiné signály než ty, že ji pak v průšvihu pošle na potrat...😒 Klube se z něj čím dál větší debílek...

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
zuzineckah
30. čer 2021

@malazabka78 si vážně hodně naivní. Chlap tohle nikdy řešit nebude, proč by měl?! Když nastane problém, v naprosté většině je to žena, která se musí vypořádat se všemi důsledky. Proč by si měl kazit požitek ze sexu bez gumy, žejo...

malazabka78
autor
30. čer 2021

To už je teďka stejně jedno...

journals
30. čer 2021

@malazabka78 Pokud spíš s někým, máš orgány na svém místě a nechráníš se antikoncepcí, vždy je to úmysl. Přeci muselo být jasné, že je to jen otázka času. Za týden, měsíc, půl roku, rok...

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
merope
30. čer 2021

@malazabka78 Tak hele, je to jasný - manželce se moc tvé dítě nehodí a nelíbí. Takže ona bude zákonitě tlačit na potrat. Ale pokud řekneš jasné ne, nic s tím nenadělá. A pokud se to chlapovi líbilo, tak možná bude chvíli "sekat dobrotu", ale počítám, že pokud neměl rozumný sex doma dosud, bude "chodit za dítětem".

A pokud o tom manželka mluví takto, tak ho určitě napiš do RL + chtěj výživné i na sebe i na dítě. Nech si to posvětit soudem, ať má i on "papír pro manželku". Je to prostě výdaj, který se zase tak moc nehodí, tak je jasné, že jí se nelíbí - raději by to dala vlastním dětem. A u chlapa uvidíš v budoucnu. Počítala bych, že jako "průběžné výdaje" dá jen to minimum, ale další náklady jsou různé kroužky, hory a plno věcí, kde je to prostě o domluvě, zda tam dítě chce či nechce poslat - a pokud ho tam poslat bude chtít, určitě přispěje. A pokud nebude, tak v nejhorším holt dítě nepojede.

codal
30. čer 2021

@malazabka78 upřímně bych ho po to všem přestala kontaktovat, schovávala si účtenky pokud budu něco kupovat pro miminko a řešila otcovství až po porodu nebo těsně před porodem. Do té doby bych si žila svůj život, soustředila se na miminko a na sebe a nechala je chvíli být. Pro manželku je to teď hodně těžká situace a potřebuje čas na to kousnout. Je jasné, že potrat je pro ni nejjednodušší řešení, protože jinak bude mít její muž s tebou navždy velké pouto. Každopádně s ním bych v životě už nepočítala. Bude fajn, když bude vídat malé, bude fajn, když spolu budete vycházet jako rodiče, když bude platiti alimenty, ale tvůj partner to není a nebude.. i kdyby ho nakrasno manželka kopla do zadku, což dost možná udělá, když ty na potrat nepůjdeš, tak ho stejně neber zpět, takový chlap té nepodrzi a uteče pri prvním problému....

merope
30. čer 2021

@malazabka78 Tak si sama odpověz na otázku, zda ti to takto stačí a zda to je to, co ti vyhovuje. Pokud ano, tak směle do toho. Ono není špatné mít doma svůj klid, sex na domluvu a jinak ti do věcí nikdo moc neprudí 😀.

zuzineckah
30. čer 2021

@malazabka78 tak hele, tys tam taky neměla sedět jako kvočna a nechat si rozkazovat od manželky. Měla ses rázně ozvat, že budeš styk dítěte s otcem hájit soudně stejně jako jeho finanční nároky. Ona není tvoje matka, aby ti říkala co a jak bude. To si má doma vyřešit s tím svým kurevníkem. Máš snad svou hrdost, ne? Teď už musíš hájit zájmy nejen svoje, ale i zájmy dítěte, to si uvědom. Proto říkám, že to společné setkání byla naprostá hovadina... nejsi na to připravená. Vzchop se a začni myslet. A třeba i tím směrem, že ho odstřihneš úplně. Ale to chce koule a peníze.

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
marcicek84
30. čer 2021

@malazabka78 no to muze,ale manzelce se hodi bud nepriznany otec v RL nebo potrat,jinak bude navzdy to dite dukazem nevery jejiho muze,pockej jeste jak dopadne 1.screening a nestresuj se,nejak to dopadne.Kazdopadne ten pan,ktery zplodil by pro me skoncil,pokud by dopustil,aby na me rvala jeho zena,on je ten co si to ma resit doma nebo s tebou,nemas to resit ani ty a jeho zena.

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
codal
30. čer 2021

@malazabka78 podle toho co píšeš, tak mi přijde, že ty bys ho vlastně klidně vzala zpět, i po tom, jak se k tomu zachoval, to je docela děsivý.

levandule_k
30. čer 2021

@malazabka78 Nemůžeš čekat, že se ho manželka vzdá bez boje, obzvlášť, když je tam majetek (co si budeme nalhávat prachy vládnou světem) a tvoje (vaše) dítě je karta, která se jí úplně nehodí. Sice se to lehce píše, ale nenech se jí rozhodit a zastrašit. Ber to jako životní lekci a dělej tak, aby to mělo na dítě, co nejmenší dopad.
Bylo to tady několikrát nech si určit alimenty pro dítě i pro sebe - máš na ně nárok do věku 2 let dítěte, dále si schovávej účtenky od výbavičky - má se na ní podílet z půlky. Vše chtěj určit soudní cestou, pokud je šéf, má slušný výdělek, alimenty by mohly být slušné, pokud se nepletu má to dítě nárok na stejnou životní úroveň jako rodič, ale nejsem právník... S prací v té firmě bych do budoucna nepočítala. Nyní bych na něj netlačila, pokud by malou nechtěl vídat, ok, zařídím se dle toho. Pokud by malou vídat chtěl, nebránila bych mu v kontaktu, nicméně odmítla bych hrát roli milenky, abych se mohla posunout dál - nicméně to je hudba budoucnosti, nyní si potřebuješ odžít tohle.

zuzineckah
30. čer 2021

@codal hele, tohle je těžký. Když si žena myslí, že je v tom láska, věří tomu, protože druhá strana k tomu dává důvod, tak pak je konfrontace s realitou děsivá :/ Vím, o čem mluvím. Já si sice nenabrnkla ženáče, ale taky hovádko, které při vidině dobrého sexu a příjemně stráveného času dokázalo hrát zamilovaného Rómea. Při oznámení těhotenství jsem slyšela jen "no to je gól, doufám, že půjdeš na potrat"... 😎 řekla jsem mu, že potrat měl být on a vypotácela se z auta. A nebudu lhát, navzdory všemu jsem si pak ještě chvíli myslela (doufala), že se vše změní, že budeme rodina. Tohle máme my ženský někde tam vzádu asi zakódované nebo co... NAŠTĚSTÍ jsem prozřela než se dítě narodilo, úplně ho vyzmizíkovala ze života, nezapsala do RL. Bylo to to nejlepší rozhodnutí v mém životě. Je to už 20 let a udělala bych to zas. Ale lehký to nebylo, to nebudu kecat.

pajula123
30. čer 2021

@malazabka78 prosimte, až budeš mít myšlenky na to vzít ho zpátky, vzpomeň si na schůzku s manželkou. Je to hajzl a zbabělec k tomu. Manželce jde o hodně, pro ni je potrat ideální řešení. Dítě je dar, rozhodně bych si ho nechala, ale s ním už nepočítala. A po té schůzce bych jim řekla, že veškeré další jednání bude už jen s přítomností tvého právníka.

merope
30. čer 2021

@pajula123 Tak zase je otázkou, jak to celé bylo - třeba na tu schůzku manželka prostě chtěla a pokud mají být rodina, tak je dobré se znát 🙂. Chlapovi říct, že to manželka trošku přeháněla a bude třeba se příště domluvit bez ní.

treasurka
30. čer 2021

@malazabka78 Jó, manželka a její ultimáta, to by bylo na mě jako červenej hadr na býka. Holka, myslim, že když na něj budeš milá, hodná, laskavá, zachováš si důstojnost a zdání nadhledu, tak máš slušnou šanci, že si tě vybere, protože se s tebou bude cítit jako chlap, pokud jestli má doma takovouhle dominantní ženu, co řeší jeho dítě s jeho milenkou, a určuje co bude nebo nebude on moct, tak pro něj můžeš být svěží vítr. Samozřejmě všechna zákonná práva, která máš ty i VAŠE dítě bych uplatňovala, to přece musí pochopit, že dítě i ty, nezaopatřená matka, máte nějaké potřeby ;)

klokanka31
30. čer 2021

@merope Manželka trochu přeháněla? A co mohla zakladatelka čekat jiného? Že jí obejme, bude chtít vidět fotečku z ultrazvuku, s úsměvem jí nabídne finanční výpomoc, a že jí tam manžela bude pravidelně posílat?

klokanka31
30. čer 2021

@treasurka Tomuhle bych nevěřila. Spousta chlapů si vybere do života dominantní ženu, někdy až mrchu...

treasurka
30. čer 2021

@klokanka31 Jako jo, proč ne, pokud jsou v tom spokojení... Ti ostatní si hledaj milenky ;)

lilian2111
30. čer 2021

@malazabka78 Já si myslím že si to sama moc “maluješ” a o něčem se přesvědčuješ.
Pokud jeho manželka nebude chtít, aby za tebou a dítětem chodil - věř, že nebude. Radši bude mít doma klid a sekat dobrotu za tu nevěru a nechtěný těhotenství.
Neřekla bych, že si zkazíš život, ale zkus se na to povídat z druhý strany. Kdyby ve tvé situaci byla nějaká tvoje kamarádka. Co by jsi si myslela?

Upřímně nejsem pro potraty, ale v tuhle chvíli bych nad tím vážně uvažovala. Ono být sama s dítětem a doufat kdy se objeví “tatínek”, bojovat s jeho manželkou, nevěř že od ní odejde a půjde za vámi…., ono až ty růžový brejle opadnou, taky věci uvidíš víš střízlivě.

Ale ať se rozhodneš jakkoli, držím palce.

kakamila12
30. čer 2021

@malazabka 78 tvůj přítel mi nepřijde jako parťák do nepohody, takže jestli za tebou bude dál chodit, tak spíš ve chvílích, kdy udělá ťuťuňuňu na miminko, případně později si užije sex s tebou. Ale nebude po ruce ve chvíli, kdy budeš mít teplotu ty nebo mimčo, ve chvíli, kdy ti vypadnou pojistky nebo budeš jen prostě nevyspalá. Začala bych myslet na sebe - chci dítě i za cenu toho, že na něj budu sama? Pokud jo, tak odhodit růžový brýle zamilovanosti a být připravená na to přijmout finanční podporu (a vyžadovat ji), ale neočekávat citovou podporu.

zelenaesmolda
30. čer 2021

@malazabka78
Me muj ex tvrdil,ze bez nej ze me bude slapka :D
Manipulativni kecy,chce te zastrasit.

zelenaesmolda
30. čer 2021

@lilian2111
Souhlasim

merope
30. čer 2021

@klokanka31 Manželky kroky jsou jasné. Jde o to, co říct chlapovi a jak mu "namazat med kolem huby", aby ideálně rovnou podepsal papíry pro matriku 🙂.

fyii
30. čer 2021

@malazabka78 ono to nebude tak horky, dej tomu cas. Je ti kolik je, zvladnes to, zvladly to jine. Hele, nakonec nemusi byt vubec ani s manzelkou, ono to pekne zamava i s jejich vztahem. Tvoje dite a hlavne vydaje za nej se jim hodit nebudou. Normalne ho uved jako otce, at ma take sve povinnosti, byl u toho. A jestli bude nebo nebude dite vidat, jeho zena neovlivni, to si rozhodne jen on sam, to uvidis casem. Prijmeni bych dala urcite po sobe, a jestli mas dite se zenatym, nahodnou znamosti nebo chlapem s kterym to prestalo klapat je uplne jedno, nikdo nevi jak sam dopadne, takze kohokoliv soudit je zcestny.. jo jde jit i jinyma cestama, ale to ted uz nevyresis. Uzivej si kazdeho dne, tak rychle to utece..

Strana