Čekám dítě se ženatým
Ahoj, předem říkám že vím, že jsem blbá a nechovala jsem se správně, ale teď už to je asi vedlejší. Zamilovala jsem se do o dost staršího ženatýho chlapa, který je zároveň i můj šéf. Začalo to před rokem, začal si on a já si nechala zamotat hlavu. Zamilovali jsme se, antikoncepci jsme moc nehrotili, z toho co říkal jsem měla dojem, že s manželkou mu to moc neklape a taky jsem cítila, že mě miluje. Zkrátka jsem si myslela, že kdyby se něco stalo, tak od ní odejde. Stalo se, nutil mě do interupce, ale je mi už ke 30 a měla jsem strach, že se něco pokazí a zůstanu bez dětí, navíc si nemůžu nějak odůvodnit že bych si nechala vzít dítě které vzniklo z lásky. Řekl o tom manželce, která asi vyšiluje, ale z domu ho zatím nevyhodila. Říká že od rodiny nechce odejít. Já jsem z toho nešťastná... říká že dítě chce vídat a bude se o nás starat jak bude moct, ale od rodiny neodejde. Finančně to taky úplně problém není. Pořád doufám, že si to časem nějak rozmyslí... mám podporu přátel i rodiny, i tak se ale bojim, jak to všechno zvládnu. Ani nevím, proč to sem píšu, možná jenom potřebuju slyšet o někom s podobným příběhem, komu to dobře dopadlo. Je mi to všechno moc líto...
@klokanka31 a nebo hysterky, protože prý údajně, taková povaha se promítá i do sexu. Pak jsou z toho ty rozchody s vysvětlením - jsi na mě hrozně hodná. Většinou tou dobou už nějakou pořádnou mrchu potkal a je z ní úplně paf 😀
@malazabka78 no rozhovor to musel být hodně nepříjemný, ale od manželky se nic jiného čekat nedalo. Pro ní je to nepříjemnost, navíc se bude muset dělit o finance a čas svého manžela v prospěch nějakého cizího "spratka". Ono si spousta mužů myslí, že když žena odmítne potrat a situace ve vztahu je špatná nebo nevhodná, tak že to dělá jen proto, aby si ho upoutala a pojistila. Vůbec je nenapadne, že by za tím mohlo být něco citového k novému životu. Zřejmě si to tak vyložila i ona, že ti jde jen o toho manžela a tak si dítě chceš nechat a ona bojuje za manželství a jejich zdroje.
@lilian2111 práci má, zajištěná taky je. Ano s tím, že nemá doufat a čekat na něho souhlasím, ale není jí 16. Zvládne se postarat o dítě i bez chlapa. Když ona na to prostředky má, tak nevidím důvod, proč by měl skončit nový život potratem, je kvůli tomu, že otec je vůl. Moje dcera by tady nebyla a i bez chlapa to bylo to nejlepší, co mě v životě potkalo.
Mam ve svem okoli podobny pribeh - holka se nechala zblbnout zenatym sefem, otehotnela, on a jeho manzelka ji vysvetlovali, jak je potrat jedine spravne reseni, ze at neceka, ze bude dostavat nejake extra penize, ze otec se s ditetem nebude moct vidat atd. Byl to pro tu holku dost psychicky napor, dite si nechala, nejake penize dostava, s dcerou je sama. Mela nejake dalsi znamosti, ale dvera byla vzdycky na prvnim miste, musela taky docela dost pracovat, aby je obe zabezpecila. Myslim, ze je rada, ze dceru ma, ale asi takovy konec vztahu s otcem ditete necekala. Taky mela oporou v rodine, mela se s kym o tom bavit, mel ji kdo vyslechnout. Takze ja bohuzel znam ten pribeh, ktery ty si pro sebe a sve dite neprejes. Kazdopadne zvladnout se da s hlavou vztycenou a se cti!😉
@malazabka78 No, píšeš, ze on je tvuj sef, pak bych uplne nestavela na tom, ze mas dobrou praci a klidně uzivis 3 deti. Ono se taky muze stat, ze po RD zadnou mit nebudes a budes hledat novou.
@cherie24 Ale ono to tak fakt funguje, i v okolí, kde byly ženský hodný, tak jim chlap zdrhnul s mrchou, můj brácha si hledá vždycky o level větší mrchu...☺ hodný holky nefrčí.
@j.a.n.i Nedivila bych se tomu. Manželka nechce aby vídal svoje dítě, natož aby milenka pracovala ve firmě.
To je jedno, jde o takové povolání, že práci budu mít vždycky a peníze problém nikdy nebudou. To je na 100%.
@malazabka78 myslím, že to je velká výhoda! Teď už se jen smířit se špatným výběrem tatínka a začít úplně znova bez něj!
@klaari dítě si žena nenechává proto, že někdo jiný je mít nemůže🙄
@malazabka78 zvaž jak se k celé situaci postavíš... ještě máš čas
@malazabka78 normlaně ho ignoruj a dej tomu teď čas.. všichni musíte vychladnout, čas obrousí hrany a pak třeba budete schopni se slušně domluvit.. teď to nemá cenu.. on se tě teď bude snažit natlačit do potratu, protože to je pro něj nejjednodušší, ale ve chvíli kdy už s tím nepůjde nic udělat, tak se bude muset smířit s tím, že bude mít dítě a bude se k tomu muset postavit.. každopádně to neřeš teď, teď ho dej do blokace, ať ti jeho výpady zbytečně neubližují a soustřeď se na sebe a prcka.. finance a tak můžeš řešit až za pár měsíců, to už bude situace klidnější...
@jjasmina když už - milenka nerozbíjí rodinu, ale nevěrný chlap. A dítěti bych nic nevysvetlovala, když už bych měla věk a rozhodla se pro. Rekla bych, ze věci se vyvinuli jinak než jsem si přála, to se proste stává a muže stát každé z nás. Ale pokud bych měla takhle nízký věk, šla bych na interupcni tabletu. A raději si pockala na toho pravého. Mateřství je krásná věc a je lepsi to sdílet ve dvou.
@loylii to je hrozně alibistický, milenka se na rozpadu rodiny podílí, protože vědomě vleze do postele s chlapem, co má ženu s děti.. jasně, že primárně za to může chlap, že chlap má udržet zapnutý kalhoty a kdyby to nebyla tahle, byla by to jiná, to ale na věci nic nemění, pořád je to i ona, která si místo svobodného může dobrovolně vybrala otce od rodiny a chce tu rodinu rozdělit.. ona v tom prostě jede stejně jako on!
@journals taky to tak vidím.jako když to napíše šestnáctiletá holka,chápu....se 30leta žena?já prostě myslím,že si myslela,že mu ukáže pozi test a on opustí manželku a vezme si ji.oni chlapi i tak někdy mluví,znáte to,před sexem ....hory i s horakama....jedinej koho je mi líto,je manželka 😒chudák litá okolo děcek,pere,vaří....
@malazabka78 Asi doma dostal po čuni, tak se to snaží hodit na tebe. Tvl jako kdyby jsi šla na interrupci, tak za tebou bude dál chodit a můžeš být dál milenkou🙈
Má smůlu, může se stavět třeba na hlavu, ale pokud ho ty zapíšeš do RL, tak mu alimenty určí všechno soud.
Já takové citové vydírací věty typu zkazíš si život, nám i všem ostatním, nemám ráda. To si vždycky pomyslím, je to můj život a svůj život si mám právo "podělat" způsobem jakým se rozhodnu já a za tvůj život zodpovědnost nenesu. Koneckonců spal s tebou dobrovolně.
Já bych teda na interrupci nešla ani za nic na světě, já bych pak ze sebou nedokázala žít. Vědomí, že jsem blbě odhadla situaci, byla slepá a kvůli tomu mám dát pryč dítě... To dítě si zaslouží šanci na život. On časem vychladne. Sice nebude fungovat jako otec, ale nejsi první ani poslední, co bude na dítě sama a hlavně to neznamená, že když jsi sama teď, že to tak bude na věky věků a nikdy jinak. Budoucnost máš ve svých rukách.
Jsem proti podvádění a jsem i proti potratům. Strašení manželky chápu, ale přijde mi nemorální. Dítě tady už je, byť "jen" v břiše, a je tady přičiněním dvou lidí, konkrétně tebe a jejího manžela. Bude to nepříjemné, to rozhodně. Na místě té manželky tě nenávidím (spolu se svým manželem,samozřejmě) a na setkání s tebou bych nešla, protože by mě mohli pak odvézt do kriminálu, ale potrat bych takhle podsouvat taky nemohla. Je to hrozná situace, z pozice manželky doufám, že se do ní nikdy nedostanu. Nicmene tvoje dítě má plné právo existovat, stejně jako každé jiné. Jen nečekej soucit na fóru, kde většina žen je ve vztahu a ne v pozici milenky. Ale tvému miminku přeji všechno dobré. Ber to tak, že se to už stalo a teď se soustřed na budoucnost. Jsi těhotná, tak se zkus nestresovat. Přečti si možná nějaké knížky o tom, jak se vyrovnat s rozchodem, to je první krok, který bys měla učinit.
@malazabka78 S ním prostě nemůžeš už počítat, ať by dítě bylo nebo nebylo. Takhle budeš mít aspoň miminko 😉
@malazabka78 Nechoď na potrat, dítě je nad milion chlapů 🙂
@malazabka78 nepsala jsi i na emimino ? No , to je jedno . Na potrat nechod, objektivně k tomu kroku nemáš důvod - peníze mas , dítě zvládneš , věk mas taky . Chlap vysiluje , protože manželka ví , ze tvé dítě jednou bude dědit . Nicméně to není tvůj problém . Otce nech zapsat do RL a ať platí alimenty . Ono si to nějak sedne . A opravdu - potrat v tvém případě je hloupost . Hodně štěstí a klidně nervy …
Tak toho bych vymyskovala hajzlika jednoho. No budiž ti to horké prozření, dalo se to čekat, stejně jsi pro něho byla jen povyražení, ale čím dřív prozres tím líp. A zrovna kvůli takovýmu člověku si dite smrt nezaslouží. No jo prej láska jako tram. Ty vole, tohle člověk aspoň trochu při smyslech z huby nevypustí. Bez ohledu na to že sis začla s zenacem, on je svině neskutečná a stáhla bych ho z trenek.
@malazabka78 ještě ti dám na závěr jednu takovou mateřskou radu.
Celý tento příběh si v sobě nějak zpracuj, pojmenuj přesně svoje chyby a zamysli se, jaký by měl být tvůj budoucí partner, jaké kvality má mít.
Ono je lepší cílit na někoho s charakterem a slušnou prací než na hajzlíka s úžasnou prací.
Protože ženy jako ty, co mají špatně nastavené priority, svoje nešťastné příběhy často opakují a jejich přešlapy pak odskáčou ty děti, co vyrůstají bez tatínka a kompletní rodiny.
Jeho už fakt hoď za hlavu a soustřeď se na svůj život, s tím pořád můžeš dělat zázraky.
@loylii já jsem tenkrát otěhotněla a zjistila to po rozchodu. Hodně lidí včetně ex mě posílalo na potrat. Tvrdil mi, že jsem pod vlivem hormonů a že mu pak poděkuju až po potratu hormony odezní. Tyhle slova mi rezonují pořád v hlavě. Mám úžasné, zdravé dítě a žádný, ale žádný chlap by mi nedal víc než mi dává ona. Ano vždycky je lepší, když to má člověk s kým sdilet a přivede dítě do rodiny. Ale někdy tomu chce osud jinak a jít na potrat s myšlenkou, že někde na mě čeká ten pravý, se kterým založím rodinu a budu mít úžasný život? Kravina. Ono to taky nikdy ani přijít nemusí a pak člověk ve 40ti lituje, že nemá ani dítě ani tu svou vysněnou budoucnost. A když už ten budoucí partner má za něco stát, nějaké dítě ho od vztahu neodradí. 😉
@malazabka78 pokud se na potrat necítíš vůbec nad tím nepřemýšlej 🙂 zablokuj ho, utni kontakt dokud situace trošku nevychladne. Teď mají ještě čas to "vyřešit", tak se oba snaží vykroutit se ze závazků a problemu, který nastal. Ono až se na tebe bude dítě po ránu usmívat, tak to všechno hodíš za hlavu. Pokud to cítíš tak, že miminko k tobě patří, zvládnete to.
@cherie24 tady tohle rozhodovani "o dani pryc aby dite nevyrustalo bez tatinka" je pro me hodne.. osobni. Jsem jedno z tech deti, ktery se "radsi melo dat pryc" nez aby vyrustalo v neuplny rodine... na mamu jeji pribuzni rvali jak je blba, ze si "to" nechava. No ustala to. Kdyby to neustala tak bych to ani nevedela, jasne :D ale z pochopitelnych duvodu se me to hodne dotyka. vzdycky, pokud nejsou nejaky uplne extremni podminky (a kdyby tady mistni "radilky" znaly podminky moji mati, ve kterych se rozhodla si "to" nechat, tak by ji pravdepodobne vsechny do jedny posilaly na potrat) , vzdycky je lepsi zvolit tu pozitivni variantu, to jest zivot. A vyrustat s jednim rodicem se tezko kvalifikuje jako nejaka extremni podminka znemoznujici donosit dite, no ne?
@odula tj, já úplně zbožňuju tu větu - to si vážně chceš zkazit život? To je top. A že jsem jí tenkrát slyšela od tolika lidí...🤦 Na tohle mám já skvělou maminku, vždycky říkala, že děti život hodně změní a člověka o spoustu věcí připraví, ale nikdy život nezkazí. On to nakonec všechno člověk udělá rád pro ty děti. Ale vždy to chce spoustu odvahy se rozhodnout do toho takto jít i bez chlapa, třeba proto to tolik lidí nedokáže pochopit. 🙂

@malazabka78 podobny pribeh nemam, ale proste si casem najdes nekoho ferovejsiho...tenhle chce proste mit 2 zeny, neni arab? Na dite se tes, urcite bych si ho nechala, dnes plno lidi nemuze mit deti...no a budes asi muset zmenit praci.