icon

Čekám dítě se ženatým

malazabka78
30. čer 2021

Ahoj, předem říkám že vím, že jsem blbá a nechovala jsem se správně, ale teď už to je asi vedlejší. Zamilovala jsem se do o dost staršího ženatýho chlapa, který je zároveň i můj šéf. Začalo to před rokem, začal si on a já si nechala zamotat hlavu. Zamilovali jsme se, antikoncepci jsme moc nehrotili, z toho co říkal jsem měla dojem, že s manželkou mu to moc neklape a taky jsem cítila, že mě miluje. Zkrátka jsem si myslela, že kdyby se něco stalo, tak od ní odejde. Stalo se, nutil mě do interupce, ale je mi už ke 30 a měla jsem strach, že se něco pokazí a zůstanu bez dětí, navíc si nemůžu nějak odůvodnit že bych si nechala vzít dítě které vzniklo z lásky. Řekl o tom manželce, která asi vyšiluje, ale z domu ho zatím nevyhodila. Říká že od rodiny nechce odejít. Já jsem z toho nešťastná... říká že dítě chce vídat a bude se o nás starat jak bude moct, ale od rodiny neodejde. Finančně to taky úplně problém není. Pořád doufám, že si to časem nějak rozmyslí... mám podporu přátel i rodiny, i tak se ale bojim, jak to všechno zvládnu. Ani nevím, proč to sem píšu, možná jenom potřebuju slyšet o někom s podobným příběhem, komu to dobře dopadlo. Je mi to všechno moc líto...

codal
1. črc 2021

@malazabka78 tohle je ale tvoje rozhodnutí, ne tvých rodičů, ne tvého bývalého partnera, ne jeho manželky..TVOJE!

levandule_k
1. črc 2021

@malazabka78 Ty si musíš položit otázku, co ve skutečnosti chceš ty, bez ohledu na názor milence, manželky milence, rodiče, holky tady v diskuzi.

klokanka31
1. črc 2021

A víte co mě napadlo? Co když ta manželka vůbec nebyla manželka ale nějaká známá co měla předstírat manželku? Je mi divný že by s tím chlap běžel hned za manželkou, když ani neví jistě jestli se to mimčo narodí...

malazabka78
autor
1. črc 2021

Já nevím, mám pocit že ani jedno nezvládnu.

kevi1
1. črc 2021

@klokanka31 nie je to divne. Moj otec tiez isiel za mojou mamkou hned, ze jeho milenka je tehotna. Vela chlapov sa obrati na manzelky, lebo su pre nich takym tym "bezpecnym pristavom" kludne 15-20 rokov. Je to podla mna naopak velmi prirodzene.

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
cherie24
1. črc 2021

@malazabka78 nezvládneš co?

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
klokanka31
1. črc 2021

@malazabka78 Ale zvládneš. Víš co žen je samoživitelek a ne vlastní vinou, třeba že jim partner umře? A taky to musí zvládnout. Sama jsi říkala že peníze máš, a pomáhání s dítětem kolikrát nemůže čekat ani vdaná ženská.

levandule_k
1. črc 2021

@malazbka78 Já si myslím, že jak to pořád řešíš a rozebíráš, tak tak jsi pod tlakem a najednou si připadáš, že nezvládneš vůbec nic. To, že tě nutí na potrat ti psychicky nepřidá. Vypni internet, jdi se projít někam do lesa, ať načerpáš sílu.
Člověk vydrží víc než si myslí, dítě je motor, když musíš fungovat, tak funguješ. Sama píšeš, že dítě vzniklo z lásky, tak přece protože, teď není vše na jedničku s hvězdičkou, nepůjdeš na potrat. Podle mě je dobré, že máš podporu rodiny.

irmamala
1. črc 2021

@malazabka78 Mě z té diskuze přijde, že tys to dítě chtěla hlavně proto, že bys měla naději, že s tebou nakonec přece jen bude. Že se budete vídat a že ho miminko přiměje zůstat s vámi. Teď ti ta naděje vyhasla. Hele znám spoustu kurevníku, kteří jsou jinak ale opravdoví gentlemani a když už udělají průser, umí se k němu postavit. Ale tohle je prostě normální srač*a. Pokakanej z panímámy, bere jí na schůzku aby to s tebou nějak vyřídila a ještě ti vyhrožuje. Holce, které tvrdil, že jí miluje. Jako by sis to dítě do břicha stříkla sama, s prominutím..... Když půjdeš na potrat, budeš mít klid a šanci začít znova s někým s "čistým štítem". Chlapa si najdeš vždycky, ale už to bude zase komplikovanější. Najít takového, co bude perfektní pro tebe i pro tvoje dítě. Ve chvíli, kdy budete mít společné, může dělat rozdíly. Ale v tomhle ti nikdo neporadí. Jsou ženy (a k nim patřím asi i já), které by v případě velmi nepříznivých okolností na potrat dokázaly jít a mohli by normální žít dál. Ale pak jsou mraky žen, které to udělaly a nikdy se s tím nevyrovnaly. Ale určitě ti můžu říct, že když dítě budeš mít, nikdy se na něj nepodíváš a nebudeš litovat, že sis ho nechala. Ale samozřejmě úplně ustláno na růžích mít asi nebudeš. Malé mimčo je záhul i když máš vedle sebe milujícího partnera...... Určitě ale jak už jsem psala, neodpusť mu ani korunu, obzvlášť za to jak se chovají, bych ho sedřela z kůže 🙂 Žádný jen tři roky na rodičáku, pak mám super práci.... Jednak nikdy nevíš co se může stát, v životě nemáš nikdy žádné jistoty a hlavně jsou to peníze pro JEHO dítě. I když bys je nepotřebovala, můžeš mu je spořit a jednou mu odevzdat hezkou sumičku.

klokanka31
1. črc 2021

@malazabka78 Plně souhlasím s
@levandule_k , do toho ještě těhotenské hormony...my s manželem máme dítě opravdu vymodlené, a stejně když jsem otěhotněla, přepadala mě najednou panika. Ale po porodu zjistíš že dítě je největší smysl života, a že je s ním vlastně všechno jednodužší...

margriet
1. črc 2021

@malazabka78 Sama bych ještě na misku vah přidala i to, že po interupci můžeš mít problém s dalším otěhotněním. Například jedna známá šla na přerušení, protože se těhotenství zrovna nehodilo. Partner byl taky proti tomu, aby měli miminko. Zůstali spolu, pár let na to si řekli, že teď by dítě chtěli. A ono to nešlo. A rozhodně to není jediný případ. Co se strachu týče, tak když jsem otěhotněla já, tak jsem měla ve srovnání s tebou skoro až ideální podmínky. A záchvaty paniky, že to nezvládnu, jsem měla taky. To budou hormony 😉

malazabka78
autor
1. črc 2021

To že můžu mít po interrupci problém s dalším otěhotněním je jeden z hlavních důvodů, proč to nechci podstoupit. Mám opravdu hrůzu z toho, že už žádný dítě mít nikdy nebudu a zůstanu sama.

margriet
1. črc 2021

@malazabka78 A jaký je tedy důvod, že interupci zvažuješ?

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
irmamala
1. črc 2021

@malazabka78 A kolik ti zbývá času se rozhodnout? Musíš se v klidu zamyslet, jestli ty chceš mít dítě, bez ohledu na to, co se bude dít u nich. Jestli jsi to dítě chtěla jen kvůli němu, tak ti narovinu řeknu, vykašli se na to....

margriet
1. črc 2021

@malazabka78 Sama přece nebudeš. Říkala jsi, že máš podporu svojí rodiny. Já teda tvoji rodinu neznám, ale pokud tě podporují, tak věř, že sama nebudeš 😉 A co se týče milence a jeho ženy. Myslím, že přesně do tohoto stavu se tě snaží dostat. Psychicky vydeptat a donutit k interupci. Uděláš jim tu radost? Mysli na sebe, na svůj život. Na prvním místě jsi ty, tvůj život a tvoje štěstí. Chceš jít na interupci, abys udělala šťastné je dva? A sama sebe dostala psychicky do ještě většího srabu? Tohle si musíš rozhodnout sama, ale na milence s manželkou bych ohledy fakt nebrala…

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
cherie24
1. črc 2021

@malazabka78 heleď to, že máš strach je úplně normální. Já jsem volala svojí mamce asi 3x s hysterickým brekem a hýkala jsem jí do telefonu, že to sama nezvládnu. Teď čekám druhé, plánované a posraná jsem taky až za ušima. Pořád se mi honí hlavou milion otázek. A malou všichni vzali úplně v pohodě. Mazlí ji, dovezou jí ovoce, dokonce rádi pohlídají, člověk by nepoznal, že není jejich. Nebylo to jednoduché, to nebudu lhát, ale nebyla minuta, kdy bych litovala, že ji mám.

codal
1. črc 2021

@malazabka78 ale oni ti vůbec nic nemůžou... Je to jen pokus jak tě natlačit, kam chtějí.. jeho ženu svým způsobem chápu, je to takový zoufalý pokus o zachování rodiny, pro ni to musí být šíleně těžké a podle mě to stejně nezvládne, i když si teď myslí, že to nějak dají, kvůli dětem a tak, ale pokud se miminko opravdu narodí, tak ona to podle mě neustojí.. a dost možná on pak doleze a bude ti vyprávět, jak ona ho zmanipulovala a jak tě hrozně miloval a jak s váma vlastně chtěl být a jen kvůli ní říkal ty hrozné věci a bla bla... On je vážně zmrd non plus ultra. Ale asi se to dalo čekat, kdyby s tebou chtěl být, rodinu by opustil uz dávno.. tomuhle chlapovi šlo celou dobu jen o jedno, bohužel to s tebou skvěle sehrál, a miminko na tom opravdu nic nezmění, jen ukázalo jeho skutečný charakter..

margriet
1. črc 2021

@malazabka78 Zkus se trošku zklidnit. Nekomunikovat s nimi. Pokud se budeš takhle stresovat, tak na interupci nebudeš muset ani chodit… Tím teda nechci malovat čerta na zeď, ale takhle v začátku přemíra stresu opravdu nedělá dobře. Pokud je ten strach nezvladatelný, zkus si říct, z čeho konkrétně ten strach máš. Něco ti řekli? Vyhrožovali ti? Protože donutit tě udělat něco proti tvojí vůli nemůžou. Nemyslím si, že by na tebe měli nějakou páku. Nebo ano?

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
michaela666
1. črc 2021

@malazabka78 Zkus si udělat zítra hezký den. Procházka, nějaká dobrota na nervy, vana, hudba,... Za mě není silnější a krásnější pocit než být máma. Na začátku strach jak to zvládne, pak strach aby bylo malé v pořádku, strach z porodu,...ale v momentě kdy máš toho drobka v náručí víš, že pro něj zvládneš všechno na světě a nic ti v tom nezabrání.

Jestli to malé chceš, bát se je normální. Psala jsi že máš podporu rodiny. To je velká výhra. Kvůli chlapovi, který se podělal hned na začátku si ty nezkazíš život potratem.

margriet
1. črc 2021

@malazabka78 Popravdě si myslím, že nejsou schopni vůbec ničeho. Je to bububu a hra na nervy. Trošku mi to přijde jako kdo s koho. Nevím, v jakém oboru pracuješ, jestli jde o velkou firmu,… Každopádně na vedoucích pozicích mají za sebou lidé často školení na téma manipulace a vyjednávání. Ve finále ti opravdu může akorát dělat zle v práci, ale i tam to má jisté limity. A v tvém současném psychickém stavu bych zvážila možná i neschopenku a návštěvu psychologa. Uvidíš. Může si to za pár dní sednout. Až odezní ten největší šok. Kdyby ne, tak bych se nebála vyhledat odbornou pomoc. Hlavně se nedej!

cherie24
1. črc 2021

@malazabka78 tak prožíváš teď smutek z rochodu a tezkou deziluzi. Do toho budeš máma. Bylo by spíš divné, kdyby jsi to všechno zvládala s nadhledem. Manželka ti nemůže nic, sama je v pěkný brindě a neumím si představit jakou výbornou atmosféru teď mají oni doma. Do práce bych se pak určitě vrátila jinam, popřípadě bych třeba i zvážila neschopenku, ať ho tam nepotkaváš a pak až budeš řešit návrat do práce, začala bych hledat jinde.

ondul
1. črc 2021

Neni mozne se nejak pravne branit proti tomu tlaku k potratu a psychickemi deptani? Prijde mi to hrozne za carou...

marimanta
1. črc 2021

@ondul právně bránit? Čím víc se v 💩 rýpeš, tím víc smrdí. To by si tak pomohla na něj povolat právníka... 😉 Nejlíp se bude bránit, když ho přestane vídat a zvedat mu telefon. I jeho to přejde...

orisek56
1. črc 2021

@malazabka78 ale pracovní místo tam dneska máš a zítra nemusíš. Na to bych se úplně vykašlala. Spíše bych ho začala pěkně grilovat zato jak hnusne se zachoval ke svému dítěti, zamerne říkám k němu, protože co se týče vás dvou, vy vztah nejste a nebudete, navíc...az ti dojde po jakém odpadu smutnis, tak si naflakas časem. Člověk nějaké hodnoty a nějaké úrovně nenutí druhého do potratu, bez ohledu na okolností a bez ohledu na to o koho se jedná, to je úplně za hranou vůbec něčeho přijatelného. Zaplatila jsi za románek se zebatym hajzlem no. Ty se seber a odejdi z práce, to je první co můžeš udělat, zarid si alimenty, žádný couvání.. Stejně od něho víc neuvidis, tihle lidi většinou svou hranici kterou nechtějí, nepřekročí. To by se mu líbilo a začni žít a uvažovat jinak. Holt jsou skupiny chlapů, jako například ženatí a zadání, které je potřeba vtom stavu nechat, proto se zenili a slíbili své ženě věrnost, jinak se to takhle může vymstít.

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
Strana