icon

Čekám dítě se ženatým

malazabka78
30. čer 2021

Ahoj, předem říkám že vím, že jsem blbá a nechovala jsem se správně, ale teď už to je asi vedlejší. Zamilovala jsem se do o dost staršího ženatýho chlapa, který je zároveň i můj šéf. Začalo to před rokem, začal si on a já si nechala zamotat hlavu. Zamilovali jsme se, antikoncepci jsme moc nehrotili, z toho co říkal jsem měla dojem, že s manželkou mu to moc neklape a taky jsem cítila, že mě miluje. Zkrátka jsem si myslela, že kdyby se něco stalo, tak od ní odejde. Stalo se, nutil mě do interupce, ale je mi už ke 30 a měla jsem strach, že se něco pokazí a zůstanu bez dětí, navíc si nemůžu nějak odůvodnit že bych si nechala vzít dítě které vzniklo z lásky. Řekl o tom manželce, která asi vyšiluje, ale z domu ho zatím nevyhodila. Říká že od rodiny nechce odejít. Já jsem z toho nešťastná... říká že dítě chce vídat a bude se o nás starat jak bude moct, ale od rodiny neodejde. Finančně to taky úplně problém není. Pořád doufám, že si to časem nějak rozmyslí... mám podporu přátel i rodiny, i tak se ale bojim, jak to všechno zvládnu. Ani nevím, proč to sem píšu, možná jenom potřebuju slyšet o někom s podobným příběhem, komu to dobře dopadlo. Je mi to všechno moc líto...

marimanta
30. čer 2021

@teate vím, mám v péči děti, které se setkávají s mámou alkoholičkou... Ale myslím, že povinnost to není 😉 resp. pečující osoba musí styk umožnit, ale nepečující rodič to nemá jako povinnost 😉

teate
30. čer 2021

@marimanta Tak jsem to myselela, spíš jsem to špatně zformulovala. 🙂 Že má povinnost to dítě na kontakt s druhým rodičem předat, no. 🙂

zelenaesmolda
30. čer 2021

Zamilovali jsme se, antikoncepci jsme moc nehrotili, z toho co říkal jsem měla dojem, že s manželkou mu to moc neklape a taky jsem cítila, že mě miluje.

Kdyby ti tvrdil,jak ma stastne manzelstvi tak mu nedas.Boze kolik zenskych na tohle jeste naleti...

antoinet
30. čer 2021

@zelenaesmolda mě spíš fascinuje, kolik žen chce vystavět své rodinné štěstí na troskách rodiny jiné ženy...že na to mají žaludek. A že se nebojí, že jim se stane to samé. A že se diví, když tento plán neklapne. Zlo prostě neplodí dobro...

treasurka
30. čer 2021

@me_druhe_ja Já teda nesouhlasím s tím, že by neměl dítě vídat. Jako proč? Kde je psáno, že si nebudou rozumět a nebudou mít hezký vztah? A co kdyby se nedej Bože něco stalo mámě? Nebo potřebovalo kostní dřeň, nevim, co ještě? A hlavně prostě možnost, znát vlastního tátu a mít s ním vztah... Za co ho trestat tím, že mu tohle odepřou?

journals
30. čer 2021

@malazabka78 promin, ale jsi hodne, hodne naivni... milenka

zuzineckah
30. čer 2021

@jjasmina tak jak vidíš, otec z "fungující rodiny" se nemá problém kurvit jak červený mravenec😉 Její morální uklouznutí rozhodně na potrat není, zvlášť, když je připravená na to, že bude na dítě více méně sama... A co mu jednou řekne? Že jsme jen lidé a občas děláme špatná rozhodnutí. Ona se k tomu postavila aspoň čelem... @malazabka78 Těm jeho kecům bych nevěřila a ani bych příliš s jeho finanční podporou nepočítala. Teď je to vše horké, naslibuje hory doly na obě strany...

zelenaesmolda
30. čer 2021

@antoinet
To taky,na to bych nemela zaludek.

irmamala
30. čer 2021

Klid, nejsi první ani poslední, které se to stalo, tady je to zase samá "Svatá dala....". Vzhledem k tomu, že se 50% manželství rozpadne, je pravděpodobnost, že budete vychovávat děti v úplně rodině pade na pade 😀 Hlavní je, že bude platit. Horší je to asi s tebou, protože jsi do něj zabouchlá a to tě bude podle mě omezovat při navázání jiného vztahu. Pořád budeš čekat, že nakonec přeci jen bude s tebou. Hlavně si zajisti na všechno papír a razítko, nic na dobré slovo. Teď ti naslibuje hory doly a pak z něj budeš tahat každou korunu.

zuzineckah
30. čer 2021

@antoinet tak je dobré si uvědomit především to, že primárně do trosek tu rodinu s rozběhem odkopl manžel v momentě, kdy bez nejmenších výčitek smočil jinde... to jen tak na okraj.

tinaprofi
30. čer 2021

No co.. Stane se, u druhého, třetího šéfa, teda dítěte, už to tak bolet nebude 🙂)

antoinet
30. čer 2021

@zuzineckah hele, to nevíš. Mohl mít se ženou nějakou dohodu nebo mu může mlčky tolerovat milenky, to je věc těch manželů.
Ale když chce milenka ukrást muže pro sebe, tak vyloženě koná kroky směřující k tomu, aby se jim to definitivně rozpadlo.
Jako všelijakých křiváků chodí po světě kvanta a každá žena se může rozhodnout, jestli s nimi bude spát a vyrábět z nich tatínky svých dětí nebo ne.
Přijde mi prostě nemístné dělat tu chuděru ze sebe. Ale z té sebestřednosti ji vyléčí to dítě. A třeba se poučí a dalšího partnera už nebude chtít brát jiné ženě, svobodní ještě nevymřeli.

merope
30. čer 2021

@malazabka78 Asi jsem se v tom ztratila - opustil tě nebo jenom kvůli tobě nechce opustit rodinu? To je podle mě zásadní rozdíl. Já pochopila, že naopak tě vůbec neopustil, počítá s tím, že i dítě finančně zajistí, chce vás dál vídat. Jenom s tebou nebude bydlet (což ani dosud nebydlel) a bude nadále bydlet se stávající rodinou. Tipuji, že pokud budeš chtít sex, tak ani s ním problém mít nebude. Prostě pořád jako dosud. To není opuštění.

cherie24
30. čer 2021

@malazabka78 asi bych se moc neupínala na to, že odejde a přispěchá k vám. Neřekla bych, že se to změní. Chtěl bokovku tu měl a řekl ti to jasně, odejít nechce. Ale s tou interupcí to chápu. Moje malá úplně z lásky nezvnikla, ale od začátku jsem věděla, že se narodí a že to tak má být. Nějaké přesvědčování do interupce jsem mu utla. Sama jsem na ní pak byla, ale teď už nejsem a máme se tak, jak se mi ani nesnilo. Těš se z miminka a věř, že tě čeká něco lepšího. Zbytečně se trápit a žít v naději, když ten druhý o to nestojí. 😉

journals
30. čer 2021

@antoinet Máslo na hlavně mají oba. Jen každý trochu jinak.
Ona věděla, že je ženatý a naivně šla do toho. Navíc bez antikoncepce a bez nějakého většího zamyšlení. Ale on je ženatý. To on má povinnost, on má zodpovědnost, on slíbil věrnost. On má děti a manželku a má k nim závazky.
Celá situace není tragická, ale veselá také ne. Já osobně si chlapa chci vážit i pro nějakou morálku, zralý postoj k sobě, k rodině, k práci. Chci, aby měl nějaký charakter. "Tohle" je úplně bez charakteru, není o co stát.

zuzineckah
30. čer 2021

@antoinet když je žena ochotna tolerovat manželovi milenky, tak ji přeci nikdo manžela nebere, ona ho nabízí zdarma... To je stejně neomluvitelná kravina jako nevěra. Buď chci být vdaná se vším všudy, nebo chci žít freestyle, tak pak nebrečím, když vezme kramle... Vše ostatní je jen nemístné degradování manželství a vztahu. Chování zakladatelky nijak neomlouvám, udělala kardinální hloupost, ale své břímě si ponese. Nepochybně z mnoha věcí vystřízliví, být sama na dítě není pro každého, a to nemluvím jen o penězích.

luciina
30. čer 2021

@malazabka78 má sestřenka ma dítě s ženatým. Bylo "to" jen náhodou a šup. Akorát jel do Ameriky pracovně, takže mu to sdělila po skypu, se ženou ještě děti neměl. Řekl to své mamce tak se sestřenicí spojila a vše v klidu. Žena v klidu nebyla, ale překonala. Nyní on má se ženou 2 děti, s Léňou se vídá, jezdí na dovo, ale to začal až později cca po 7letech. Platil výživné i na sestřenku. Takže teď po12ti letech mají všichni dobrý vztah, Léňa mu tedy neříká tati, ale jménem a příjmení má po matce.

irmamala
30. čer 2021

@luciina Můj exmilenec měl normálně dvě rodiny, všichni se vídali, jezdili na dovolené, dokonce uvažovali o společném bydlení. Lidi jsou různé a nemyslím, že život musí být správně jen pokud ho žiješ podle všeobecného modelu. Ale rozhodně nesouhlasím s
@antoinet, lidi si nepatří, chlap není bábovička na písku, která se nechá ukrást. Tvůj morál je úctyhodný, ale já si dokážu představit tu situaci, že jsem zamilovaná jako idiot a uvěřím nějakému zkušenému lamačovi, že je nešťastný a já jsem ho zachránila ze spárů příšerné manželky. Takže v tom, kdo je větší svině já mám jasno. Chlap, kterému záleží na rodině, nebrousí sekretářky. A když už je brousí, tak se chrání. Už jen proto, aby manželce nepřinesl domů nějakou pěknou pohlavní chorobu..... Kvalitní vztah žádná milenka rozhodně rozbít nedokáže. Což se potvrdilo i zakladatelce.

antoinet
30. čer 2021

@irmamala jako ano, máš pravdu. Já jen nechápu tu ublíženost. Je to jako vydat se na procházku do ghetta a pak bulet, že se vracím bez peněženky.
Kdo jde do mileneckého poměru se ženatým (který ani žádné lepší zítřky neslibuje), musí počítat s údělem svobodné matky, tady se mi tam naivita třicetileté ženy věřit nechce.

pincola
30. čer 2021

Zakladatelko, miminko bych si nechala rozhodně. Mám hodně kamarádek, co čekaly na správnou chvíli a ideální podmínky na dítě a nemají nic. Ani dítě, ani chlapa.
Miminko bych si nechala a dál se uvidí, život určitě něco nabídne, jen ne jakou kouzlem zeď v tuhle chvíli.
Chlap je teď taky v šoku, potřebuje čas a neví, co bude. Soustředila bych se teď na sebe a dítě. Chlap se časem rozhodne od rodiny odejít, nebo zůstat . I kdyby s manželkou zůstal, nikde není psáno, že budeš sama. Děti dnes nejsou žádná překážka. Jestli ženská bude sama s dítětem neví prostě žádná. A ty ničeho nelituj, neseš si za to následky. Držím palce, opatruj se🙂

cherie24
30. čer 2021

@irmamala to je pravda, hlavně žádný chlap své milence nevypráví jakou má doma úžasnou manželku, jak je skvělá a šikovná, dobrá v posteli nebo podobné věci. Vždycky bude říkat, že je to semetrika, která se s ním vyspí jednou za půl roku a jak je chudák už dlouho nešťastný, ale nechce jí třeba ublížit odchodem či podobně. Jedné známé dokonce tvrdil, že jeho žena je psychicky nemocná, na práškách a prakticky nesvéprávná, a proto od ní nemůže odejít. Zobala mu to několik let. Můj ex o mě taky vyprávěl moc hezké věci, až se člověk musel zasmát tomu s jakou furií chudák musel žít. Ještě, že ho měl kdo utěšovat 😀

pavlusak
30. čer 2021

@malazabka78 niceho se neboj a mimi si rozhodne nechej! Bude to silene narocne na to se priprav,ale pokud mas i podporu rodiny,vsechno zvladnes! Ja te chapu,taky se dokazu zamilovat jako blazen a pak pres ty ruzove bryle jsem slepa a hlucha…znam ten pocit. Jestli te bude podporovat aspon financne,uz to je vyhra… ve svem okoli mam spoustu zen,ktere jsou na dite samy ( a to ho nemely ani s zenacem,proste jen se spatnym partnerem) a nemaji k tomu ani ty alimenty… to je jeste o level horsi! Drzim ti palce,nedej na hnusne komentare,odsoudit dokaze lehce kazdy!! Proste se to stalo,jsi si vedoma sve chyby a urcite za ni zaplatis, ale to mimco ti to vynahradi! Drz se,hodne sil!

cherie24
30. čer 2021

@klokanka31 jo že, třeba můj ex tvrdil, že ho nikam nepoušťím, že musí být od rána do večera v práci, protože já potřebuju bydlet v drahém bytě a nikdy nemám dost a pak přijde domů a ještě do 3 do rána běhá s miminek v náručí a přebaluje, kmitá kolem miminka, které ani nechtěl, ale já mu nedala na výběr. S malou byl vzhůru jen jednou, pak chodil na gauč, když brečela, každý měsíc jsme vraceli lahváče, aby jsme měli na konci měsíce aspoň na rohlíky a když už přišel z práce domů a nešel s kámošema, tak si sednul k počítači a pařil hry až do noci. Ale u toho zvládal nohou houpat malou v houpátku, takže byl vlastně skvělý otec. A to by člověk nevěřil, jak se kolem něho holky motaly a předháněly se v tom, kdo ho utěší 🙂 vždycky se najde některá, která těmhle řečem uvěří, ale zajímavé je, že je pak ženské moralizují a nadávají na ně, jaká je mrcha, že se s ním vůbec vyspala a že jí to patří. Jakoby snad ona mohla za to, že jí chlap lhal, aby se jí dostal do kalhotek. Je to podobné jak s obětí znásilnění a argumentem ona si o to říkala. Kdyby ho nevyprovokovala, tak by se nic nestalo.

klokanka31
30. čer 2021

@cherie24 No jo ale tady když věděla že je ženatý, vlastně vědomě si s ním udělá dítě a čeká jak za ní poběží a na manželku se vykašle, tak je prostě hloupá 🤷 nikomu nepřeju nic zlého, ale chtěla bych vidět jí jak by jí bylo, kdyby tohle zažila z pohledu manželky. Jako když některý chlap zatají že je ženatý, a nebo se aspoň chrání, je něco jiného, než když ví že je ženatý, a vědomě mu chtěla zničit rodinu.

malazabka78
autor
Autor odpověď smazal
petra2018
30. čer 2021

@malazabka78 Ahojky, drž se, co se stalo, stalo se, teď tu ale musíš být pro miminko. Těhotenské hormony Ti klidu nepřidají, holt si trochu pobrečíš ale za rok už to bude jiný, věř mi. Zvládneš to i sama jen s pomocí milující rodiny...

candat
30. čer 2021

@malazabka78 a jaká strašná budoucnost tě čeká? Oni to ví, zažili to? Ty sama musíš vědět, jestli to zvládneš a zvládneš - musíš, pokud si to malé chceš nechat. Zvládly to i jiné, bez podpory expartnera, rodiny ap. Až ti spadnou růžové brýle, uvidíš, jaký on doopravdy je. A uvidíš, že se jednou budeš mít skvěle s někým jiným a ještě budeš ráda, že to tak dopadlo. Pokud máš pomoc a podporu v rodině, to je nej...

marcicek84
30. čer 2021

@malazabka78 a proc jsi tam chodila,bylo jasne,ze manzelka bude tlacit na potrat...A to ten tvuj mily stal pri kom pri ni nebo pri tobe?A tady vidis,ze ze slibu nakonec nic nebude,takze se musis zaridit dle sebe a nejlip pres soudy zadat penize nejen na dite ale i na sebe,nemuzes spolehat na jeho sliby,jak vidno.Tak asi to je pro tebe probuzeni do tvrde reality...hlavne jak by mohl nekdo kdo te miluje te vystavit na zadost sve "zle" zeny v prvnim trimestru nervovemu vypeti a nebrani te,oni chteji abys potratila a navic on dela vse pro to,aby mu zena odpustila,bez ohledu na tebe jak se citis...

zuzineckah
30. čer 2021

@malazabka78 řešíte to vše příliš horké... tohle není dobré pro nikoho. Co si čekala? Že ti přistaví patro k jejich domu? To byl vůbec debilní nápad se scházet... A ten tvůj milý je pěkný sráč, pokud si to ještě nerozpoznala. Jediné co zachraňuje je vlastní řiť.

te_reza
30. čer 2021

@malazabka78 to je ten chlap větší hrdina, než jsem čekala 😂 vys_r se na ně a hlavně tam už nelez. Evidentně stojí úplně víš za co, jestli to zvládneš sama, ani bych ho nezapisovala do RL

Strana