icon

Čekám dítě se ženatým

malazabka78
30. čer 2021

Ahoj, předem říkám že vím, že jsem blbá a nechovala jsem se správně, ale teď už to je asi vedlejší. Zamilovala jsem se do o dost staršího ženatýho chlapa, který je zároveň i můj šéf. Začalo to před rokem, začal si on a já si nechala zamotat hlavu. Zamilovali jsme se, antikoncepci jsme moc nehrotili, z toho co říkal jsem měla dojem, že s manželkou mu to moc neklape a taky jsem cítila, že mě miluje. Zkrátka jsem si myslela, že kdyby se něco stalo, tak od ní odejde. Stalo se, nutil mě do interupce, ale je mi už ke 30 a měla jsem strach, že se něco pokazí a zůstanu bez dětí, navíc si nemůžu nějak odůvodnit že bych si nechala vzít dítě které vzniklo z lásky. Řekl o tom manželce, která asi vyšiluje, ale z domu ho zatím nevyhodila. Říká že od rodiny nechce odejít. Já jsem z toho nešťastná... říká že dítě chce vídat a bude se o nás starat jak bude moct, ale od rodiny neodejde. Finančně to taky úplně problém není. Pořád doufám, že si to časem nějak rozmyslí... mám podporu přátel i rodiny, i tak se ale bojim, jak to všechno zvládnu. Ani nevím, proč to sem píšu, možná jenom potřebuju slyšet o někom s podobným příběhem, komu to dobře dopadlo. Je mi to všechno moc líto...

rozitta
30. čer 2021

Ahojky, blahopřeju k miminku. Je prima, že máš podporu rodiny, přátel i expartnera. Věk na to máš, peníze taky. Tak si to prostě užívej!! Hlavně expartnera neuháněj a nenič mu rodinu. Oba jste udělali chybu, tak ať tím netrpí další lidé. Věřím ti, že mužů je málo. A kde je hledat. Moje dvě kamarádky jsou singl ( je jim ke 40) vztahu se nebrání ale není kde brát a nekrást 😔 buď muži honí kariéru ( cítí se být i ve 45 příliš mladí na první dítě) nebo jsou to mamánci, nebo sobci nebo paří hry od od rána do večera. A je to čím dál horší. Za chvilku tady bude trend jak v Japonsku, že mít dítě je příliš náročné na psychiku a finance, takže jsou tam mladí raději bezdětní. Zvládneš to! Budeš dobrá máma!! Ale ty první tři měsíce jsou na mašli 😆 úplně ztratíš samu sebe, budeš jen pro svoje dítě, 10 minut ve sprše bude jak týdenní wellness 😆 jo a večer si všimneš že to tričko, co sis ráno chtěla převléct, protože si na něj dítko ublinklo, máš ještě pořád na sobě 😆 dítě je požehnání, co by za něj jiní dali. Užívej si to !!!

j.a.n.i
30. čer 2021

@te_reza Ale tady přece nikdo nepíše, že za to může jen milenka, tady většina píše, že to, že otěhotněla je především její blbost (nebo úmysl), neb ona to musí řešit, jeho to bude stát tak akorát nějaké peníze na alimentech.

te_reza
30. čer 2021

@j.a.n.i její blbost? ženská se sama nespustí a nechránili se ani jeden. Takže to až tak jenom její blbost není. Blbost je to obou a ve finále si to víc vyžere ona

codal
30. čer 2021

Měla jsem podobný případ v rodině. Chlap měl ženu a dvě děti, krize středního věku, spustil se s uklízečkou ve své firmě, mladá holka, opustil asi na dva měsíce svou rodinu, protože holka otěhotněla, po dvou měsících se vrátil k rodině, manželka otěhotněla a holky rodily v rozmezí tří měsíců. Manželka muže přijala zpět s tím, že on za dítětem chodil, finančně velmi dobře podporoval, ale sourozenci se nikdy nepotkali, ani jedna strana si to nepřála. Dneska jsou děti dospělé a neznají se, což mi přijde šílený. On pak manželku za dalších 15 let znova opustil, tentokrát dokonce na rok a pak se zase poslušně vrátil a ona ho zase přijala zpět. Každopádně pokud v tomhle případně chlap za milenkou neodešel, tak to sám od sebe neudělá, musela by ho manželka vyhodit, pak možná přileze, ale jen proto, že nebude mít na výběr.

klokanka31
30. čer 2021

@malazabka78 Ještě jsem neslyšela chlapa co by milence povídal že mu to s manželkou skvěle funguje a s milenkou je jen kvůli sexu. Je to ohraná písnička, manželka semetrika, k milence láska jak trám. Nechápu že na to někdo ještě skočí.Ani se jeho ženě nedivím že ho nevykopne. Jestli je to tvůj šéf, tak asi bude finančně hezky zajištěný, a to by byla blbá aby ho nechala pro jinou.
Každopádně čekáš miminko, buď šťastná, protože dítě je dar, každá nemá to štěstí. A nějakého tatínka k tomu časem taky najdeš 🍀

klokanka31
30. čer 2021

@asinehri Je to o výchově, kolik chlapů nevyrůstalo s otcem. A jak se teda měli naučit jak se správný chlap má chovat, že má být pro rodinu..

lachtanice86
30. čer 2021

@te_reza tak ale ona věděla že leze na zenateho, se měla chránit a nevěřit recem zenateho

lovemusicsun
30. čer 2021

@malazabka78 Ahoj, jen jsem prolítla komentáře. Z mého pohledu to ideální situace není, ale tragédie taky ne. Stává se to, moralizování ani řeči o trestu nepomohou. A jasně, každá chce mít pro dítě úplnou rodinu a vše zalité sluncem, ale ne vždy to tak je a podívej kolik párů se rozchází, když jsou děti ještě malé.. Píšeš, že máš podporu rodiny a přátel a že finančně to není problém. To je dobrý základ. Zaměřila bych se na sebe a hlavně na to malé miminko. Určitě zařiď alimenty a výživné na sebe a příjmení mu dej své. Pokud by si Tě jednou chtěl vzít, tak se to dá snadno změnit. To dítě budeš milovat, je to odměna, ne trest. Jednou mu jistě pořídíš fajn tatínka. Držím Ti palce.

kafr
30. čer 2021

@malazabka78 já tu diskuzi číst ani nebudu...
Život je prostě jiný, než si ho mnozí naplánují a vysní, život je realita a ne vzdušné zámky, jak by to mělo být.
Na tvém místě bych se toho vůbec nebala. I kdyby se k vám otec dítěte nikdy nepřidal, tak ty už nikdy nebudeš sama. Třeba se jednou objeví někdo jiný.
Píšeš, že máš podporu okolo, to zvládneš 😉

te_reza
30. čer 2021

@lachtanice86 a on věděl, že je ženatý a ona se nechrání. Takhle bysme to mohli řešit ze všech stran,v první řadě on zasouval kam neměl,jako chlap od rodiny.

mandala
30. čer 2021

@jjasmina A proč by to tak svému dítěti nemohla jednou říct ? Ano, udělala chybu, ale kdo je bez chyb, aby mohl soudit. Nechat si vzít dítě, to je pro mne stejné zlo, jako svést ženatého...
@malazabka78 Nezastávám se tě, není správné co jsi udělala, ale už se stalo a nejde vzít zpět. Pokud máš podporu rodiny i finance, tak to zvládneš, ale měla by ses teď už zachovat zodpovědně a nechat svého milence jeho rodině. I když chápu, že to bolí, ale zkus dát svůj život do správných kolejí. Držím palce, ať vše dobře dopadne...

lachtanice86
30. čer 2021

@te_reza to ale nerozporuji, jen říkám, že kdyby otěhotnět nechtěla, chránila by se

malazabka78
autor
30. čer 2021

Otěhotnět jsem ne že vyloženě chtěla, ale upřímně, chtěla jsem s ním mít dítě, třeba jednou, a doufala jsem, že budeme spolu. Ano, bylo to naivní si myslet, že odejde, ale měla jsem z něj takový pocit, že kdyby se to stalo, tak se k tomu postaví čelem a nenechá nás v tom. Realita je bohužel jiná. Jinak teda děkuji za podporu všem, je hezké si přečíst taky něco milého. Věřím že dítě je dar a jak říkám, chtěla jsem ho, věřím že se o něj zvládnu postarat co nejlépe a že to všechno dobře dopadne.

evika_1105
30. čer 2021

@malazabka78 hele tyhle temata tady….. proste vetsina uzivatelek jsou spis v kuzi te manzelky. Promin ale muselo Ti byt jasne, ze od nich dostanes nandano 🤷🏻‍♀️

te_reza
30. čer 2021

@lachtanice86 no to on ale mohl taky😂

odula
30. čer 2021

@jjasmina jsme. Protože než jednou dítěti říct , že jsem třeba udělala "co se nemá", tak ho radši "dam pryč", protože by se mohlo pohorsit už s dudlíkem v puse. To je logika.Ty vole, žijeme v 16. století nebo co? Skvělý. Jo a ještě - interrupce v pohodě, ale běda jak se člověk zamiluje do zenace. 🤦 Svatá prostoto. Jako - já neříkám tak ani tak, můžu mít na situaci jinej názor, samozřejmě, ale tvoje logika je vážně jiskřivá.

odula
30. čer 2021

@malazabka78 hele - víš ty co? Už to tady někdo psal. Happyend by byl, kdybyste ho obě nakoply do zadele. Je to fnukna, která se nedokáže postavit k následkům vlastního jednání (posílat ženu na interrupci, aby to měl v cajku? 😠😠)Dítě bych si nechala. v dnešní době je tolik samoživitelek/ů, bez podpory rodiny a co horkotezko vyráží prachy z otce - ty podporu rodiny máš, alimenty platit bude. Jak jsi psala, dítě vzniklo z lásky, je pitomost si ho nechat vzít ze strachu. A další nevyžádaná - psala jsi že jsi zamilovaná. Je to blbý no, ale po zkušenostech co mám nebo jsem viděla okolo sebe - vyprdni se na něj, nepros ho, kašli na něj. Když se o vás nerve, není vas "hoden", abych tak řekla.Jsi mladá, určitě, určitě ještě najdeš člověka, který ti bude oporou. A to tenhle balík asi není.

vladenkamaminka
30. čer 2021

hele, je fajn, že si mimčo necháš, uvidíš, že to zvládneš všechno.... já si třeba dítě dělala po letitém vztahu, jenže pak během těhu si to parchant rozmyslel a jaksi mu nedošlo, že 5ti měsíční plod asi těžko nějak "vyreklamuji" a prostě si šel... jako bonus si pak udělal další dítě a na naši dceru se vybodl pak úplně... a to to byl chlap, který byl slušný, za rodinu by dýchal. Hold nikdy nevíš, komu v hlavě přeskočí a nejsi zodpovědná za jeho skutky... navíc při tom sexu jste byli oba dva, tak proč sypou popel tady na tebe, ty jsi byla svobodná, on byl ten ženatý, co ho měl nechat v kalhotách... držím palce, zvládly to jiné, taky to zvládneš 😉

j.a.n.i
30. čer 2021

@te_reza Ale jeho evidentně netrapi, ze ona otěhotněla, takze on v principu nema duvod se chranit. Jeho blbost ho bude sice stat penize ale zivot kvoli tomu menit nutne nemusi, coz se o ni rict nedá.

treasurka
30. čer 2021

@malazabka78 Hele, jak to dopadne, to máš ve svých rukou. Z toho, co píšeš mi nepříjde vůbec jisté, že vztah s tímhle pánem by pro tebe byl dobrý konec. Až ti spadnou zamilované brýle, tak uvidíš, že vlastně lhal a podváděl, tebe i manželku, a kdo ví, zda není někde jěště nějaká další. Máš podporu okolí, "tatínek" se zatím nejeví jako chamraď, co se k dítěti nechce hlásit a vyvlíknout se úplně ze zodpovědnosti, budeš maminka s jedním děckem, můžeš si zařídit krásný život bez tlaku biologických hodin, můžeš si vybírat chlapa, co je fajn, aniž bys měla v hlavě, že už je čas na dítě, jinak by nemuselo být vůbec. S odstupem na tom nejsi tak zle, jako mohlo to být pohádkovější, ale co už ;)

antoinet
30. čer 2021

@treasurka to je asi nejlepší příměr, "má to ve svých rukou".
Stejně jako si ze všech mužů vybrala za otce svého děťátka ženatého (a teď teprv vidí, že to nebyla šťastná volba, následky jsou takové hodně rychlé Boží mlýny), tak teď si může zvolit, jak bude situaci čelit. Dítě má, peníze má, chlapa bez morálky ne...takže tak zlý to fakt není a budoucnost si opět bude linkovat ona sama. Role oběti k ničemu dobrému nepovede.

treasurka
30. čer 2021

@antoinet Ale ja zas chapu, ze ted je ji mizerne, tenhle nahled chce cas...

malazabka78
autor
30. čer 2021

Vím že objektivně ta situace tak hrozná není, ale momentálně trpím tím že mě opustil někdo koho miluju a od koho jsem takový podraz nečekala (ano, jsem naivní a hloupá) v tak krásném a zároveň těžkém období jako je těhotenství. Vždycky jsem si myslela že to pro mě bude šťastné období, ne že budu od rána do večera brečet a přemýšlet, co jsem měla udělat jinak...to děťátko miluju od první chvíle co vím, že existuje, děsí mě že se mu něco stane a strašně mě mrzí že mu ubližuju tím, že nejsem v pohodě 😔

codal
30. čer 2021

@malazabka78 jen ti chci říct, že miminku pláčem neublížíš. Umřel mi táta na začátku těhotenství a já proplakala první trimestr. Dcera je úplně v pořádku.
Ty emoce teď musí ven, je to přirozená reakce a ty si to musíš prožít. Ono bude líp, ale chce to čas..

orisek56
30. čer 2021

Chlap co soupe s podřízenou, přesto že se nechraneji ani jeden a pak ji nutí na potrat, no to je hotovy terno takovej chlap....A ženská co soupe s zenacem, dobře ví že se to bez ochrany může stat a pak se divi jak Prokop Diviš. Je ti 30 jak píšeš, neměla by jsi už uvažovat jak 20 léta pinda. Gratuluji, ani jeden nejste nejostřejší tužka v penále, když na svůj věk si neumíte srovnat rizika a důsledky.
Na potrat bych nesla. Dítě si nezaslouží smrt jen protože vy dva jste totálně nezodpovědný a Maňána... Na tak chabý argument je jeho život příliš cenný.

me_druhe_ja
30. čer 2021

@malazabka78 hlavně si nic nedělej z těch odsuzujících komentářů . Tady na koníku je totiž většina totálně svatých. 😃🤦 Já tě naprosto chápu, prostě jsi se zamilovala a doufala. Jasně bylo to naivní, ale někdy mají i tyto vztahy happyend. U vás se to bohužel nestalo. Už nejsi mladá koza, takže se určitě zvládneš o dítě postarat i sama. Příjmení dej samozřejmě po sobě a s chlapem si vyřiď alimenty i na sebe. Nicméně asi bych doporučovala, aby za dítětem nechodil pokud situace zůstane taková jaká je. Spíš bych se pak zaměřila na hledání nového vhodnějšího tatínka. 🙂 A pokud tady tento peníze má tak se fakt neboj si o ně říct. Má máslo na hlavě, nebude se podle mě dvakrát cukat. Akorát je teda blbý, že je to tvůj šéf takže se budete vídat minimálně do porodu v práci. I když to fakt nemám ráda, tak bych asi trapně utekla na nemocenskou. No a potom po rodičáku bych si samozřejmě našla jinou práci. Moc držím palce určitě to zvládneš.

teate
30. čer 2021

@jjasmina To jsi hrdinka, no. Snad se nikdy nedostaneš po podobně blbé situace. Lidé jsou různí, chlapi i ženy. Stejně tak jejich názory. Píšeš to celkem tvrdě. Já mám třeba taky dítě se zadaným chlapem a fungujeme normálně, máme se rádi. On se stará o dítě, se vším mi pomáhá a zároveň jeho vztah neskončil. Což vnímám jako čistě jejich věc. Do potratu mě teda nikdy nehnal, to vůbec. Ale nedovedu si představit, že bych tady teď svoje dítě neměla jen proto, že on byl zadanej. To je podle mě pěkná kravina. A co jí řeknu? Vždyť má mámu, má i milujícího tátu … tak co? Jsou horší situace, kdy člověk dítěti nemá moc co říct, než to, že se jako mladá zabouchla do jejího táty.

Přeju Ti, aby Tvůj partner byl navěky milující partner a otec, protože člověk fakt nikdy dopředu prostě neví, kudy se naše životy budou ubírat dál.

malazabka78
autor
30. čer 2021

Určitě chci aby dítě vídal, chci aby to dítě znalo svého tátu a věřím že ho bude mít rád a nevykašle se na něj

marimanta
30. čer 2021

"... a s chlapem si vyřiď alimenty i na sebe. Nicméně asi bych doporučovala, aby za dítětem nechodil ... " To jako fakt? Jakože zaplať a čau. Dítě má právo na rodiče bez ohledu na to, jak to spolu mají to dva mezi sebou. Tenhle přístup, kdy by měl on platit na oba, ale dítě nevidat (tedy za předpokladu, že by třeba chtěl), mi přijde smutný...

teate
30. čer 2021

@marimanta Strašný. Hlavně rodič má nejen právo, ale má i povinnost styku s dítětem, pokud není soudem určeno jinak. A druhý rodič má povinnost dítě na kontakt s rodičem adekvátně připravit. Prachy si vezme každá, ale dítě nedá žádná. Hnus. Vztah mezi rodiči dítěte je jedna věc. Ale vztah mezi rodičem a dítětem je věc druhá a lidé by se to konečně měli naučit oddělovat.

Strana