icon

Chci otěhotnět, ale můj partner je hodně opatrný

heluss12
21. srp 2017

Ahoj chtěla bych dítě jenom že můj partner je nakej divnej jsme spolu 3 roky a ani jednou se domě neudělal pořád si dává pozor a nevím no jak to udělat! Nebo ho aspoň přesvědčít. je to můj sen! Mít krásnou rodinu!
Jenom že jak vidí☹ m tak asi on nechce mít se mnou dítě nebo nevím

lentilkah
•
21. srp 2017

@heluss12 To ti tady nikdo nerekne, co se zeptat jeho?

heluss12
autor
•
21. srp 2017

Ten se se mnou o tom nechce bavit nebo vždy změni téma!

jezz1e
•
21. srp 2017

Tak dokud si o tom nepromluvíte, asi se neposuneš. A pokud se tématu vyhýbá, pak asi opravdu po dítěti s tebou moc netouží. Takže je na tobě, abys zvážila, zda mu tedy říct, že pokud s tebou dítě nechce, budeš hledat štěstí jinde, nebo zda s ním chceš být i bez dítěte.

heluss12
autor
•
21. srp 2017

:( :(

lentilkah
•
21. srp 2017

@heluss12 Takze evidentne dite nechce. Nevime podrobnosti, jestli bude chtit casem, nebo jak to mate, kazdopadne na tomhle by se meli partneri dohodnout.

viiny
•
21. srp 2017

@heluss12 Já z toho pochopila, že bys vlastně chtěla dítě za jeho zády bez toho, aniž by s tím on souhlasil a to mi nepřijde moc fér (když si dává pozor). Takže ti nezbyde nic jiného než si s ním o tom promluvit, zeptat se ho, jestli s Tebou někdy děti chce a v jakém časovém horizontu, říct mu své plány o budoucnosti a pokud se budou Vaše plány rozcházet, nezbyde ti nic jiného než ho nechat jít. Přeci bys nechtěla mimčo i napopud toho, že on jej nechce a pak jej vychovávat sama 🙂

terezapetrova
•
21. srp 2017

@heluss12 tak jestli tomu dobre rozumím tak 3 roky nevíš jak na tom jsi? Jestli je ti pres 30 mela by jsi "něco delat".. Hodně stesti ať se ti plány vyplní.

volfici
•
21. srp 2017

Ahoj, nechci tě nijak shazovat, ale po třech letech byste měli být někam nasměrovaní, měli byste vědět, co od (společného) života očekáváte. Jedna věc je sexuální stránka problému a druhá věc je plánování rodičovství. Kdyby probíhal sex "normálně", nic bys s ním neřešila a prostě bez jeho vědomí otěhotněla? Aniž bys věděla, jestli dítě, rodinu vůbec chce? To přeci nejde. Dokud si nepromluvíte (a neřeš v první fázi to jak probíhá váš sex, ale plány do budoucna), tak se nic nedozvíš a nikam se neposunete. Bohužel to možná dopadne i tak, že budeš muset začít znovu a jinde s někým jiným, ale pak to asi pro tebe bude lepší než tento vztah. Držím ti palce.

saphena28
•
21. srp 2017

Myslim,ze dite nechce. To je vic nez jasne

vanea
•
21. srp 2017

Ahoj, ty zakládáš téma s dotazem "jak to udělat", ale ty sama to bohužel nijak neuděláš...když si dává pozor a evidentně se o tom nechce bavit, tak je zřejmé, že má s tím nějaký problém. Jediné co můžeš, je to s ním řešit a bavit se o tom na férovku. Řešit tady co dělá a nedělá při sexu, dokud jste si oba nahlas neřekli "ano" na to, že se budete snažit o dítě, je blbost..u nás jsme si taky oba dávali pozor, dokud jsme si neřekli "tak jo, jdeme do toho" a nebylo na tom nic divného a neřešila jsem, že se mnou nechce děti, protože chtěl, ale až za rok třeba - mluvili jsme o tom...nevím kolik ti je, ale jestli už ti tzv "ujíždí" vlak a je to tvůj sen a život bez dětí nechceš, tak si zřejmě budete muset promluvit i o variantě že byste spolu nebyli, pokud nevidíte budoucnost stejně..tohle jsou dost důležité věci, upřímně by mně u člověka, který to se mnou odmítá řešit takto zásadní věc nic nedrželo, protože by to v tom případě nebyl partner, kterému se můžu svěřit a řešit s ním můj/náš život a budoucnost...hlavně nekuj pikle za jeho zády a nesnaž se otěhotnět bez jeho vědomí, to je asi to nejhorší, co bys mohla udělat.

kamila297
•
21. srp 2017

Když něco nevím, tak se zeptám 😉

zmrzlinka
•
21. srp 2017

Chces krasnou rodinu a chlapovi za zady by si chtela dite?Zeptej se ho naprimo jestli dite chce nebo ne.Dite neni hracka....neda se odlozit.

heluss12
autor
•
21. srp 2017

Jemi 24 a chci dite uz i kvuli tomu ze nemam zadnou.rodinu jen mamku které je už pres 50 a je nemocná a chci aby dockala vnoučete zadnou.rodinu uz.nemam :( :(

heluss12
autor
•
21. srp 2017

A taky ze chce ona taky dočkat nez by se ji fakt neco stalo :(

viiny
•
21. srp 2017

@heluss12 to je od Tebe sice hezké, ale my ti tu neporadíme. Tohle je opravdu natolik vážné téma, že to musíš probrat jedině doma s partnerem a zeptat se ho, jak to s Tebou vidí do budoucna. Říct mu své důvody a buď se domluvíte, že půjdete do toho, nebo bohužel budeš muset najít jiného přítele.

vanea
•
21. srp 2017

@heluss12 No to je fajn, ale dítě není hračka, tvůj partner si to může uvědomovat a pokud je v podobném věku, tak zkrátka ještě nemusí mít na děti pomyšlení, upřímně ani ten můj by v tomto věku po dětech nijak netoužil..máš dost času, s partnerem to prober a netlač na něj..stejně jako ty máš "právo" dítě chtít, tak on má "právo" nechtít...je to prostě o domluvě...odůvodňovat si touhu po prckovi tím, že se maminka nemůže dočkat vnoučete je sice fajn, ale to je tak všechno, ani jeden z vás by se tím neměl nechat ovlivnit, ať už je situace ve tvé rodině jakkoliv vážná..jste na to jen VY dva, nikdo jiný. A pokud on zatím nehoří touhou plodit, tak mu to nemůžeš zazlívat..ale je nutno mít v tom jasno.

svetlanalana
•
Odpověď byla odstraněná
•
viiny
•
22. srp 2017

@svetlanalana já se s tím bohužel setkala i ve skutečnosti 😂 takže v dnešní době opravdu člověk neví 😅

vanea
•
22. srp 2017

@svetlanalana taky jsem se s tím už bohužel setkala :D i kdyby to byl troll, třeba si to přečte i někdo komu se to bude hodit =D

lotta1234
•
12. únor 2018

Niet inej cesty len sa s nim o tom porozpravat. Ale odporucala by som ho neotravovat s touto temou velmi casto ani nenariekat. Dohodnite si napriklad termin, kedy sa o tom porozpravate, nech sa pripravi a dovtedy to neries. Z mojej skusenosti, muzi sa nechcu denne bavit na tu istu temu. Po pociatocnom otravovani sa mi osvedcilo prestat tlacit na pilu, dohodli sme sa, ze sa o tom porozpravame o 3 mesiace a vypadli z neho dovody, ktore som predtym vobec nebrala do uvahy, povedal mi o svojom pohlade a uznala som to.
Na nejake podvody s pocatim tiez neverim, nie je zarucene, ze sa jeho vztah k dietatu bude vyvijat tak, ako keby bolo chcene a planovane oboma. A dalsia vec je zit s tym sama v sebe, nemala by som na to odvahu.