Chybí mi blízká osoba...

8. únor 2024

Vím, že už to tady bylo více krát. Chybí mi blízká osoba. Mám manžela i děti, ale nemám žádnou blízkou kamarádku. Můj týden vypadá následovně: chodím do práce, odpoledne s dcerama na trénink každý den kromě pátku. Chybí mi někdo blízký s kým bych mohla na kafe, do kina apod. Jsem introvert, v práci se normálně bavím, ale nescházíme se po práci. Ostatní mají rodinu, kamarády, zájmy. Já nemám žádné vyhraněné zájmy. Rodinu svou skoro nemám, půlka rodiny žije v zahraničí od matky, od otce jsou všichni rozhádání. Už mám staré rodiče. Manžel má své zájmy, kamarády se kterýma taky tráví čas

lenickakl
8. únor 2024

Odkud ses?

mari90
8. únor 2024

Také by mě zajímalo odkud jsi 🙂

autor
8. únor 2024

Jsem holky z Ostravy.

lenickakl
8. únor 2024

Aha, takze zase druhej konec 😄

kolibricek36
8. únor 2024

Já jsem poblíž Ostravy, hod a půl busem,

petrasipkova1
8. únor 2024

Mám to stejně. 🙈🙈 jak kdybych to psala já. Jen tedy manžel má kamarády v práci, potom je doma, taky je introvert a koníčky ma pro samotáře 🙈 víkendy se snažíme dělat okolo domu, nevstivit prarodiče, výlety. Ale nějaká holcici duše mi chybí cely život, ze školy nikdo nezůstal.

bachovy_esence_poradna
9. únor 2024

Doporučuju vyzkoušet takové "rande sama se sebou". Pravidelně, třeba jednou za týden, si vyhradit pár hodin kdy člověk zkusí něco nového. Nebo dělá něco co léta nedělal. Může to být jak nějaká kultura, tak nějaký minikurz, nový sport, jít na den otevřených dveří někam, vyzkoušet jednu lekci něčeho, půjčit si zrcadlovku a jít fotit, zkusit hodinu tance, nový druh masáže, jít bruslit, na komentovanou procházk městem apod. Každý týden něco nového. Otevřou se tím trošku dveře takříkajíc. Člověk může objevit něco co ho baví a ani to nevěděl 🙂 Držím palce!

bachovy_esence_poradna
Autor odpověď smazal
Zobraz
sanyy22
9. únor 2024

Já to mám autem okolo 50km , ale kdyby si chtěla třeba popsat, klidně nápis 🙂