icon

Čím jednou chtějí být vaše děti?

klokanka31
8. črc 2025

Taky vám už děti říkají, čím by jednou chtěly být? Naše když byla menší, chtěla být baletkou, učitelkou, zpěvačkou...Ale už víc jak rok si trvá na tom, že chce být doktorkou zvířátek. Moc bych si přála, aby se jí to splnilo. Podle mě je to krásné povolání. A co vaše děti?

Strana
z3
sss7
10. črc 2025

Pekna tema. Ja som ako trojrocna tvrdila, ze budem lekarka a stalo sa. Moji chalani zatial neprisli na to, cim chcu byt, ale viem, ze aj tieto detske predstavy budem brat velmi vazne.

mamikajuli
AMBASADORKA
10. črc 2025

Karlík chce být archeolog a Béďa masér😃 a ti menší zatím - kdo ví 🤷‍♀️😁

tyname
10. črc 2025
@westie

Zubaři jsou určitě dobře placení, taky jsem si dřív myslela, že je to perspektivní a super volba pro děti. Ale nedávno mi to vyvracela jedna zubařka, která upozorňovala na to, že z toho hrozně bolí záda a často se to nedá dělat do důchodu. Ale třeba to je výjimka a neplatí to obecně.

@westie Navíc je na to potřeba mít žaludek. Nejenom na studium (uříznuté hlavy "na tácu" jsou začátek), ale i potom v praxi to je někdy "chuťovka." Ale ano, práce k nalezení kdekoliv kdykoliv a plat taky velmi pěkný.

rosie18
11. črc 2025

Dcera ( 9let ) chtela byt od malinka pilot, ale zjistila, ze se boji vysek. Dlouho chtela byt veterinarka, ale pro zmenu nema uplne cit na zvirata a ted posledni moznost, ze chce byt modni navrharkou a budeme mit spolu firmu. Ona bude navrhovat, ja sit 🤭

Ale nejsem si tim jista, to by musela byt trosku cilevedomejsi 🤭

medakote
12. črc 2025

@klokanka31 když byly mým klukům tři, tak oba chtěli být hasiči. Starší to pak vyměnil a v osmi trval na tom, že bude varhaník. Teď je mu třináct a nemá nejmenší potuchy 😝 Mladšímu je devět, ten hasiče opustil brzy a po krátkém obdobi astronoma chce být asi od pěti let chemikem.

skarol
Autor odpověď smazal
skarol
Autor odpověď smazal
skarol
Autor odpověď smazal
skarol
13. črc 2025
@anonym_177b08

Starší (9 let) chce být od školky paleontologem a pořád ho to drží, já mu občas podsouvám, jestli nechce být raději truhlář 😄 a mladší (7 let) už tak dva roky říka že bude chirurg 😅 no uvidíme, co z nich bude 🙂 hlavně aby byli v životě šťastní.

@anonym_177b08 taky máme doma budoucího paleontologa, možná archeologa... 😁

Strana
z3