icon

Čím vás dokáže vytočit jiná maminka?

dzejdy
19. únor 2016

Nedávno jsem mluvila s bezdětnou kamarádkou a začala mi vyjmenovávat co jí všechno rozčiluje na matkách a mateřské. 😒 Zajímá mě, čím nejčastěji dokáží vás vytočit jiné maminky? 😀

evulina77
19. únor 2016

@weri1 jsem z Moravy teda severní a taky říkám černý a bílý, černé a bílé se říká snad jen na jižní Moravě...

weri1
19. únor 2016

tak jsem si tak pročetla, co vám vadí

mě nějak nevadí nic, pozastavím se nad některými věcmi, ale to i určitě se někdo pozastaví nade mnou 🙂

ale co přinejmenším zvláštní, když tady někdo napíše, že jde s taťkou sexovat ! to je jako incest nebo co ? 😀

weri1
19. únor 2016

@evulina77 tak já jsem ze severní Moravy a u nás se říká černé a bílé 🙂

evulina77
19. únor 2016

@weri1 no asi je severní Morava a severní Morava 😀 😀 😀 😀

weri1
19. únor 2016

@evulina77 jako já fakt nekecám, když jsem přijela do Prahy a mluvila jsem tak jak píšu, tak mě někteří ani nevnímali 🙂

katkacze
19. únor 2016

@elu Třeba jako já 😀 Ale to už se za nedlouho změní :-P

elu
19. únor 2016

@elu oprava diskuzí

elu
19. únor 2016

@katkacze za pár let si precti svoje názory z dob bez děti....já bych se někdy v prdeli viděla 🙂 i když já nikam napsala já to rovnou hlásala lidem face to face

elu
19. únor 2016

@katkacze a nemyslím teď žádné konkrétní tvoje názory, necetla jsem diskuzí...placam jen tak obecně

katkacze
19. únor 2016

Nemyslím si, že mám nějaké špatné názory. Ale třeba opravdu pak budu mluvit jinak. Nemám k daným tématům nějaký vyhraněný názor. Spíš se snažím nasávat různé informace a pak si je třídit podle vlastního rozumu. Dokud jsem nebyla těhotná, tak mě ani nenapadlo lézt na takovéhle servery. Na rozdíl od tebe si zase myslím, že není špatné, když zde přispěje i někdo kdo děti nemá a teprve třeba čeká, protože téměř každý má nějakou zkušenost s maminkama malých dětí. Navíc si myslím, že tady těžko bude nějaká slečna nebo paní, která není alespoň těhotná, nebo se nepokouší o miminko.

katkacze
19. únor 2016

@elu Pozdě, už jsem odepsala 😀 😀 😀

olusenka
19. únor 2016

@weri1
@evulina77 tady byla ale myšlena konkrétně přípona -ej vyskytující se v 3.os. j.č. (v tomhle případě konkrétně teda černej stůl, bílej holub a ne černý stůl, bílý holub). Já mám kámošku z Ostravy a ta -ej teda neřekne. ....ale to sem k tématu nepatří.

weri1
19. únor 2016

@olusenka dělala jsem v hospodě ....a když jsem přišla ke stolu a ptala se, jestli si dají světlé nebo černé pivo, tak se bavili dál a nikdo mě nevnímal, až když jsem řekla černý nebo světlý, tak zareagovali ....mimo téma 🙂

kajsav
19. únor 2016

@weri1 Přesně tak, nikdy jsem neslyšela, že by někdo doma na severní Moravě říkal, že je něco černý 😀 to leda já po deseti letech v Praze a pokaždé mi tam za to někdo vyčiní. 😀 omluva za OT

elu
19. únor 2016

@katkacze no to by ses divila, kolik jich tu je... A hlava mi to nebere...já nebýt na matersky, tak určité nevymetam tyhle slepicarny....ale holt kazdej má o svým čase jiné představy....já si tu třeba teď kratim čas, PAC jdu za chvíli kojit a nemá smysl jít spát 🙂))

katkacze
19. únor 2016

@elu Tak to fakt nemá smysl jít spát. No ale já to už půjdu zalomit. Tak přeju dobrou noc 🙂

alenaz88
19. únor 2016

@izzybickerstaff nevím, nemyslím si, že je to nějak nechutné políbit své dítě na ty malé rozkošné rtíčky 😀 mě to hrozně bavilo, jak měl malý otevřenou pusinku, nevěděl, která bije a já mu ji pusinkovala. mohla jsem ho láskou sežrat 😀 neodsuzuju, jen já si to neumím představit 🙂
@koncita no tak jsou zase extrémy, že jo. ale já si ráda vyslechnu radu starších, jak ony to dělaly, jaké to měly atp. a podle toho se rozhodnu. měla jsem i docela výhodu, že moji sourozenci už dávno měli děti a já sledovala jejich styl výchovy - můj bratr - extrém - vše nastudované od odborníků a různých special článků - british styl výchovy, moje sestra vládla zase extra pevnou rukou a na základě svého oka jsem se rozhodla co budu a nebudu dělat. přivazovat dítě k čemukoliv mi přijde moc 😨
@veronikav31 pochopitelně, když někdo trpí na opary, tak nebude šířit polibkama dál a kor u miminek. netvrdím, že je někdo krkavčí matka kvůli tomu.
prostě, ať si to každý dělá jak chce. stejně až čas ukáže, že jsme spoustu věcí mohly udělat jinak a lépe a samy sebe za některé věci budeme nenávidět 😀

weri1
19. únor 2016

@elu místo příspěvků v téhle slepičárně se můžeš třeba vzdělávat, číst si atd. 🙂

gracinka7
20. únor 2016

@katkacze Těch tady je dost. A zrovna v diskuzích většina z nich prudí jak blázen. Jedna mě příšerně vytáčí. Ale jmenovat nebudu...

samaber
20. únor 2016

Mě nejvíc vadí tady na konikovi, když komentují něčí příspěvek -odpovídám konkrétní mamince a pustí se do mě jiná komentujíci za můj názor, radu. Z reálných matek mě štve, když baba neumí poděkovat nebo být vděčná že ji někdo pomůže.

veronikav31
20. únor 2016

@alenaz88 Právě že do 3 měsíců by se neměla líbat žádná miminka, ještě nemají tu imunitu před opary ani afty a některá se můžou lehce nakazit. Za sebe můžu říct, že dělám vše podle svého nejlepšího svědomí. A jestli budu něčeho litovat, tak to bude jedině to, že jsem nemohla kojit déle. Máme vymodlené dítko, tak si to vysloveně užívám, ať se jedná o přebalování nebo probdělé noci, to k tomu patří a neměnila bych

benjik
20. únor 2016

Mě jednou dostala nějaká maminka v autobuse. Začala krmit dítě jogurtem stylem,že nabrala vrchovatou lžičku,strčila si ji do pusy a ten zbytek,co zůstal na lžičce spolu se slinami strčila dítěti do pusu.Málem jsem v tu chvíli potřebovala pytlík na zvracení.

odula
20. únor 2016

@benjik to je ekl.... :-/

kajalka
20. únor 2016

@benjik Tohle je ale naprosto normální jev, vídám to všude, i s přesnídávkama, s čímkoliv polotekutým.

benjik
20. únor 2016

A přesně,jak píšete-pokud se ptáte na konkrétní věc a oni vám odpoví i ty,kterých se to netýká.Příklad:nedávno jsem se na FB skupině místních maminek,ptala na něco ohledně Komerční banky.Přišlo 20 odpovědí,KB se týkaly 2!

benjik
20. únor 2016

@kajalka já vím,jenže ona tam tomu dítěti skoro nic nenechala.

odula
20. únor 2016

@benjik i kdyby nechala - dyt je to nechutný... 😲

benjik
20. únor 2016

A moje sestřenice je také extrém,ale ona je jednodušší. Jejímu malému nebyly ani tři měsíce, když se mě ptala,jestli malého nebude bolet břicho z příkrmu.Dala mu krupicovou kaši udělanou z plnotučného mléka! A to je to její třetí dítě.

benjik
20. únor 2016

@odula no ale to ho nemusela krmit vůbec a celý to sníst v klidu sama. 😀

sromulenka
20. únor 2016

@benjik Mě se to také nelíbí, stejně jako, když maminy strčí do pusy cumel a pak dají prckovi - čuňátka. Na jednu stranu nedávají dětem sladké, aby neměli zubní kazy ale to že jim dávají oslintaný cumel plno bacilů a tím tak je větší riziko kazů, tak to už si neuvědomují... No každá jsme jiná a každé si líbí, či nelíbí daná věc.

Strana