Čím vás dokáže vytočit jiná maminka?
Nedávno jsem mluvila s bezdětnou kamarádkou a začala mi vyjmenovávat co jí všechno rozčiluje na matkách a mateřské. 😒 Zajímá mě, čím nejčastěji dokáží vás vytočit jiné maminky? 😀
tak jsem si tak pročetla, co vám vadí
mě nějak nevadí nic, pozastavím se nad některými věcmi, ale to i určitě se někdo pozastaví nade mnou 🙂
ale co přinejmenším zvláštní, když tady někdo napíše, že jde s taťkou sexovat ! to je jako incest nebo co ? 😀
Nemyslím si, že mám nějaké špatné názory. Ale třeba opravdu pak budu mluvit jinak. Nemám k daným tématům nějaký vyhraněný názor. Spíš se snažím nasávat různé informace a pak si je třídit podle vlastního rozumu. Dokud jsem nebyla těhotná, tak mě ani nenapadlo lézt na takovéhle servery. Na rozdíl od tebe si zase myslím, že není špatné, když zde přispěje i někdo kdo děti nemá a teprve třeba čeká, protože téměř každý má nějakou zkušenost s maminkama malých dětí. Navíc si myslím, že tady těžko bude nějaká slečna nebo paní, která není alespoň těhotná, nebo se nepokouší o miminko.
@izzybickerstaff nevím, nemyslím si, že je to nějak nechutné políbit své dítě na ty malé rozkošné rtíčky 😀 mě to hrozně bavilo, jak měl malý otevřenou pusinku, nevěděl, která bije a já mu ji pusinkovala. mohla jsem ho láskou sežrat 😀 neodsuzuju, jen já si to neumím představit 🙂
@koncita no tak jsou zase extrémy, že jo. ale já si ráda vyslechnu radu starších, jak ony to dělaly, jaké to měly atp. a podle toho se rozhodnu. měla jsem i docela výhodu, že moji sourozenci už dávno měli děti a já sledovala jejich styl výchovy - můj bratr - extrém - vše nastudované od odborníků a různých special článků - british styl výchovy, moje sestra vládla zase extra pevnou rukou a na základě svého oka jsem se rozhodla co budu a nebudu dělat. přivazovat dítě k čemukoliv mi přijde moc 😨
@veronikav31 pochopitelně, když někdo trpí na opary, tak nebude šířit polibkama dál a kor u miminek. netvrdím, že je někdo krkavčí matka kvůli tomu.
prostě, ať si to každý dělá jak chce. stejně až čas ukáže, že jsme spoustu věcí mohly udělat jinak a lépe a samy sebe za některé věci budeme nenávidět 😀
Mě nejvíc vadí tady na konikovi, když komentují něčí příspěvek -odpovídám konkrétní mamince a pustí se do mě jiná komentujíci za můj názor, radu. Z reálných matek mě štve, když baba neumí poděkovat nebo být vděčná že ji někdo pomůže.
@alenaz88 Právě že do 3 měsíců by se neměla líbat žádná miminka, ještě nemají tu imunitu před opary ani afty a některá se můžou lehce nakazit. Za sebe můžu říct, že dělám vše podle svého nejlepšího svědomí. A jestli budu něčeho litovat, tak to bude jedině to, že jsem nemohla kojit déle. Máme vymodlené dítko, tak si to vysloveně užívám, ať se jedná o přebalování nebo probdělé noci, to k tomu patří a neměnila bych
Mě jednou dostala nějaká maminka v autobuse. Začala krmit dítě jogurtem stylem,že nabrala vrchovatou lžičku,strčila si ji do pusy a ten zbytek,co zůstal na lžičce spolu se slinami strčila dítěti do pusu.Málem jsem v tu chvíli potřebovala pytlík na zvracení.
A přesně,jak píšete-pokud se ptáte na konkrétní věc a oni vám odpoví i ty,kterých se to netýká.Příklad:nedávno jsem se na FB skupině místních maminek,ptala na něco ohledně Komerční banky.Přišlo 20 odpovědí,KB se týkaly 2!
A moje sestřenice je také extrém,ale ona je jednodušší. Jejímu malému nebyly ani tři měsíce, když se mě ptala,jestli malého nebude bolet břicho z příkrmu.Dala mu krupicovou kaši udělanou z plnotučného mléka! A to je to její třetí dítě.
@benjik Mě se to také nelíbí, stejně jako, když maminy strčí do pusy cumel a pak dají prckovi - čuňátka. Na jednu stranu nedávají dětem sladké, aby neměli zubní kazy ale to že jim dávají oslintaný cumel plno bacilů a tím tak je větší riziko kazů, tak to už si neuvědomují... No každá jsme jiná a každé si líbí, či nelíbí daná věc.

@weri1 jsem z Moravy teda severní a taky říkám černý a bílý, černé a bílé se říká snad jen na jižní Moravě...