icon

Co je na dětech tak krásného?

smatlafousek
11. lis 2024

Ahoj, co vám přijde tak krasného na malých dětech mne to přijde absolutně nechutny. Vždycky když vidím nějaký dítě cítím se znechuceně a představa toho že by to mělo bejt moje je ještě nechutnější. Nesnáším to... tak mě zajímá co vám na tom přijde tak skvělého když se vám zrodí nějakej fialovej ufon

Strana
z5
aehyk
11. lis 2024

@ai30 lmao jestli si pamatujete na zakladani uctu ptaji se vas na cislo.. to je proto aby lide meli jen jeden ucet🙂) ne nemam dva telefony😚

aehyk
11. lis 2024

@rnika presne tak spousta lidi mysli jen na sebe, a at jim nezapomenou dat hned ipady do jejich krasnych malych rucicek

biciklissie
11. lis 2024

Zas jako na druhou stranu, nemusí být všichni stejní. Když nemáš ráda deti, tak je ignoruj a svoje si nepořizuj a je to. Chápu, že ne každý má nějaké jakože přirozené půdy se rozmnožovat. A proč ne, než dítě nechtěné někde u popelnice, to je největší hrůza. Já třeba mam k cizím dětem respekt, z miminek úplnou hrůzu. Ale svoje děti jsem chtěla a taky je miluji nejvíc na světě a přijdou mi úžasné. Ale chápu, že každý to tak mít nemusi. Tak ať se podle toho zařídí a je. Jiná věc je, pokud by to vyvolávalo až pocity nenávisti a jiné, to bych raději řešila s odborníkem, kde je problém.

smatlafousek
autor
11. lis 2024

@vrabcak0007 sem si kvůli tobě běžel pro další simku víš 😏 myslíš že všichni na světě mají jenom pozitivní názor nebo co

pavca1982
11. lis 2024

@smatlafousek Běžel jo? Takže nějaký chlapec nešťastný chudák.

ai30
11. lis 2024

@vrabcak0007 Presne 🤣 Oba profily zalozene za poslednich 11 dni, bez obsahu, jsou online v tutez chvili a na materske forum se registrovaly jen proto, aby se tu hadaly o tom, jak nechutne jsou deti 😂😂 To je uzasna nahoda, jak ten vesmir pracuje!

ai30
11. lis 2024

@pavca1982 A ve foru vedle pise borec o tom, jak uvazuje o hysteroktomii 🤣🤣

aehyk
11. lis 2024

@ai30 bohuzel jsem se nasrala nad hysterektomii tak jsem se na to zeptala🙂 on/a mi pod to napsal/a 🙂) ale je hezke vedet ze v tomhle nejsem sama🙂

aehyk
11. lis 2024

@ai30 jo my jsme vlastne stejna osoba a jeste hermafroditi taky jj

smatlafousek
autor
11. lis 2024

S vama není vůbec sranda lidi 😏 jenom mě zajímala reakce matek na to když jim řeknu svůj názor nic víc haha 😏

ai30
11. lis 2024

@aehyk No rikam, cesty vesmiru jsou nevyzpytatelne. dyt je to nadherny, jak jste se nasli! A jeste bydlite jen pak km od sebe, z toho kouka nejaky srazek, coz? 🤣🤣

smatlafousek
autor
11. lis 2024

@ai30 asi se sejdeme no a uděláme si spolu řadu ufonku 👽

aehyk
11. lis 2024

@ai30 oooo neeee takove obvineni to nepreziju

pavca1982
11. lis 2024

@smatlafousek Maminka tě nemá ráda?To je mi líto.

smatlafousek
autor
11. lis 2024

@pavca1982 bohužel naopak to je ta mateřská láska o které tu pořád mluvíte 😏

cherie24
11. lis 2024

@smatlafousek a ty snad nejsi ráda, že tě rodiče svým nechutným a egoistyckým činem stvořili? Pokud si dítě pořizují 2 normální lidé a ne pár, který je chudý jako kostelní myš a sám neví, jestli do konce měsíce přežije nebo ne nebo někdo, kdo je násilnický psychopat, tak proč by se mělo narodit dítě, které nechce na světě být? Kolik ti je prosimtě?
Mít děti je zkrátka a jednoduše podstata života. Náš nejzákladnější zvířecí pud nás nutí, abychom předali svou genetickou informaci dál. Protože kdo nepředá své geny dál, ten navždy zanikne. Dlouholetá výchova je už pak jen strategie, která v evoluci vyplynula jako nejefektivnější pro přežití našich potomků. Takže ač je mnohdy nechutné porodit a vychovat děti, naplňuje to náš nejpůvodnější instinkt a naplňuje nás to pocitem úspěchu. Mě se na rodičovství nejvíc líbí to, že žádná láska k čemukoli jinému nebo ke komukoliv jinému, není tak velká a krásná jako k vlastním dětem. Je to úplně jiná úroveň citů.

jelenice_zavodnice
11. lis 2024

@smatlafousek
Hele osobo, a nechces si pred tim nez zacnes sdilet na webu hluboke myslenky ohledne zrozeni a zivota radeji ujasnit pohlavi?
Pac jednou tady pises v zenskem rodu a na dalsi strane v muzskem 🤷‍♀️
Cert aby se v tech mladych dnes vyznal. 🤔

aehyk
11. lis 2024

@jelenice_zavodnice lol vase problemy se slovicakrenim a prepsanim bych chtela mit, tyy jelenice😈😈😈

smatlafousek
autor
11. lis 2024

@cherie24 no dobrý asi radši zaniknu stejně je tu moc lidí

jelenice_zavodnice
11. lis 2024

@aehyk Proč tam vehementně bráníš autora/autorku a přiskakuješ na pomoc při každém nesouhlasném komentáři?
Se kámošíte, viď? Možná i sdílíte byteček, lóže nebo snad i jedno tělo?

xxx3d
11. lis 2024

jestli nepracuješ jako dětská sestra, chůva, ve školce nebo škole, pak si klidně měj takový názor,
co je na dětech skvělé by se míjelo s tvým sebevyjádřením, takže netřeba vysvětlovat 🙂

pavca1982
11. lis 2024

@smatlafousek Omlouvám se, že jsem najela na tvou zlou vlnu beru zpět. Teprve teď jsem pochopila jak je ti těžko.😔

smatlafousek
autor
11. lis 2024

To nemáte celou dobu nic jinyho na práci měli byste se jít starat o ty vaše parchanty a dát pokoj 😏 čau

cherie24
11. lis 2024

@smatlafousek i to je v pořádku. Některé geny se šířit dál nemusejí. 😉 A je rozhodně lepší nemít děti, než jim dávat najevo, že je nechci a že mě to obtěžuje.

pavca1982
11. lis 2024

@smatlafousek To nevadí já si čas udělám pokud by ti to mohlo nějak pomoci?

smatlafousek
autor
11. lis 2024

@jelenice_zavodnice haha bohužel sme siamska dvojčata 😮‍💨

aehyk
11. lis 2024

@jelenice_zavodnice lol protoze v diskuzich poprve vidim ze ma nekdo stejny nazor
Hmm ale ne spis asi sdilime i svoje spodni pradlo

jelenice_zavodnice
11. lis 2024

@smatlafousek
Koukám, že i slovenštinu tady někdo pochytil. Ty seš ale šikovný brouček.
Už si po obídku? Tak ještě vyklep ten bryndáček, umyjeme pusinku a ručičky a do hajan. At nejsme při večeru protivný, ju broučku?

Strana
z5