icon

Diskuse o zmrzlině: Která je ta nejlepší a nejhorší?

klokanka31
22. čer 2024

Takové letní téma...🍨🍦
Jakou zmrzlinu máte nejradši, a kterou nesnášíte? Já dneska měla makovou. Takže pro mě top nejhnusnější příchuť 🤢

Strana
z2
ivkasolavova
23. čer 2024

@klokanka31 ta je pro mě top mezi zmrzlinama

anonymous_ka
Odpověď byla odstraněná
zara0201
23. čer 2024

Nesnáším jablkovou

heidi_z_hor
23. čer 2024

@klokanka31 já miluji punčovou 😋 už od dětství 🙂

alice180
23. čer 2024

@heidi_z_hor hm tak tu jsem ještě neměla, dala bych si.

heidi_z_hor
23. čer 2024

@alice180 ona podle mě moc nebývá, já na ni natrefím málokdy. Ale když ji mám na jazyku, úplně se mi vybaví, jak mi ji kupovala kdysi dávno mamka nebo babička ❤️.
Až ochutnas, napiš, jaká byla ☺️

alice180
23. čer 2024

@heidi_z_hor až na ní natrefim, určitě si dám 🙂

hojda
23. čer 2024

Tocena vanilkova, hnus byla prichut champagne.

ninive211
23. čer 2024

Z těch běžných mám ráda klasiku vanilku, straciatellu, Slaný karamel či višeň s jogurtem. Nemusím citronovou či pomerančovou, tky oříškovou a měla jsem jednou i švestkovou a teda fakt nee. A vyloženě hnusná byla v Lošticích speciální tvarůžková 😀🤣🤣 A to tvarůžky mám docela ráda

lenkalubina
23. čer 2024

Zelené jablko, limetka, rakytník, čokoláda,vanilka...a musí být točená 🤤🤤🤤

kleio
23. čer 2024

Nejradši mám čokoládovou a citronovou, nemám ráda jahodovou (obecně mi jahodová příchuť v ničem nechutná)

lenka3p
23. čer 2024

Zlaka me pouze matova s cokoladou, vanilkova, slany karamel a pistaciova. Pokud je jina, nedam si ji 😅 Jen nedavno jsem mela pomerancovou jako vzpominku na detstvi a nebyla to ta prava! 🤭

anezzik
26. čer 2024

já mám ráda téměř každou, ale moc nemusím pistáciovou a nebo tu modrou.

mabs
26. čer 2024

@klokanka31 Miluju cookies a pistáciovou od světozoru. Pak sorbet meruňka a mandarinka.
Nesnáším slaný karamel a asi nejhnusnějsí příchuť, co jsem kdy měla, byl moravský koláč.

alice180
26. čer 2024

Tak jen tak mimochodem. Jmenuje se pořád ta modrá u vás šmoulova nebo to má jiný názvy. U nás mají třeba jednorožce, ledový království nebo teďka stitch

sorboni30
26. čer 2024

@klokanka31 mám ráda vanilkovou, broskvovou, mandarinkovou. Nemám ráda čokoládovou a kávovou 😁

klokanka31
autor
26. čer 2024

@alice180 Někdy šmoulová, někdy tutti frutti

mabs
26. čer 2024

@alice180 Různně. Záleží na krámu. šmoulová, tlapková patrola, cukrová vata, tutifruti.

ivkasolavova
26. čer 2024

@mabs kde takové zmrzliny mají ?

mabs
26. čer 2024

@ivkasolavova v Neveklově.
Ale jestli chceš ochutnat něco opravdu top, zajeď do Tábora do Mocca café. Každý den mají jiné příchutě. Třeba špičku, Míšu, kešu, bílá čokoláda s pomerančem, brownies, táboráček, úplně cokoli, na co si vzpomeneš.

lennus
26. čer 2024

@klokanka31 Miluju pistáciovou, nemusím citronovou.

lennus
26. čer 2024

@prejeta_zaba Vanilka z Opočna není zdaleka tak kvalitní jako Adria gold. I paní přímo z Opočna nám ji v kavárně chválila.

A nej pistáciovou jsem měla v Creme de la Creme - veganská.
V Praze doporučuji Puro gelato, Angelato a Zmrzlinárnu. Točenou v Parkofce - Adria gold.

zekrt
26. čer 2024

Jím pouze sorbety a top je u mě citrón nebo limetka.

ivkasolavova
28. čer 2024

@mabs tak to je bomba škoda že u nás nic takovýho není 🙂

Strana
z2