Doporučíte dokument, který vás ohromil?
Záleží, jaké téma by tě zajímalo. Já si cca před rokem pustila dokument o pedofilech, byl to pro mě docela nový pohled na tuto problematiku, dost zajímavé. Myslím, že to bylo Pedofilové mezi námi.
@galatea_a z takového formuláře na daňové přiznání oči zdůlků aktuálně padají kde komu 😂
Mně se kdysi líbilo Super size me, dnes už je to sice starý, ale myslím pořád aktuální.
Ahojky ,mě strašně zaujal dokument Podvodnik z tindru ,podle skutečné události a je to dost aktuální téma ,já to doporučila všem známým co jsou na seznamce ,aby si dávali pozor ,je to i takové oddechové ne moc náročné ,ale zajímavé.
Válečné továrny I a Válečné továrny II. Nevím, jestli vypadnou oči z důlku, ale mě to bavilo 🙂
@mollyweasley S podobnou tématikou jsem viděla od Olgy Sommerové dokument o rodičích, kteří přežili své děti.
@levandule_k To si nemyslím, že by paní Sommerová natočila podobnou tematiku.
@kurpilova Jasně, ale s tématem dokumentu Maminka mrtvá a nejdražší to podle mě nesouvisí absolutně.
@mollyweasley Já to brala tak, že je to hodně životně náročná situace, ztráta velmi blízkého člena rodiny a vyrovnání se s tím. Vybavilo se mi to, na základě tvého příspěvku.
@levandule_k Aha. Tak tady to témaje o necem jinem. Ale jestli jsi dokument neviděla, fakt stojí za to. Nechci nic prozrazovat, prostě HBO a jeď 😊

Jsem si představila, jak koukáš do nějakýho papíru. 😂