Druhý rozvod

andryyysssek
8. pro 2016

Ahoj holky,je tady některá maminka,která se podruhé rozvedla v mladém věku, a má z každého manželství dítě,a má krásný život s novým partnerem?Já si tím totiž procházím, a i když mě lidi utěšují,že to není ostuda,já se za to stydím,a taky se do budoucna bojím, že si kvůli tomu nenajdu partnera-kdo by chtěl mladou holku,která je dvakrát rozvedená?Momentálně jsem ve fázi, kdy chlapy nechci ani vidět,bojím se,že zas naletím,ale to bude asi tím, že je to ještě čerstvé.

verunka1911
8. pro 2016

Ahoj, já jsem rozvedená jednou, ale z prvního vztahu mám dceru a z druhého už manželství mám druhou dceru. Každá dcera má jiné příjmení, ale co setkala jsem se i s lidmi kteří na mě koukali jako na něco nenormalniho, ale nikdo z nich nevěděli proč to tak je me vztahy nebyli ideální. Nejsem ale povinná někomu něco vysvětlovat. Ze začátku jsem si myslela že budu s holkama sama, ale je to jinak jsou tomu čtyři roky co jsem zamilovaná až po uši mé holky jsou také šťastné a hlavně můj partner je miluje jako své vlastní no a v lednu čekáme přírůstek. Ale začátky byli těžké a bolavé.

markiiska
8. pro 2016

Já přímo ne, ale moje mamina byla 2x rozvedená já a segra sme měly jinyho tatínka...a když dokonce mě bylo asi 12 a segře 7, tak si našla chlapa a je s ním až doted (14 let) a mají spolu další 2 děti a je spokojená moc. Měla smůlu na chlapi jako řiká a nebylo to pry jednoduchý s dvěma dětma , bylo to těžky i pro nás jako děti i pro toho chlapa, což ted vidim zpětně.vstoupil do života novej tatínek, ale mam ho hrozně ráda, řikám mu tati a dokonce mě letos odvedl k oltáři. je to těžky, ale když si s tvym novym partnerem padnou děti do oka a bude se na těch vztazích pracovat, tak určitě budete spokojení.

zuzaaanka
8. pro 2016

Ahoj, ja jsem potreti vdana a konecne mam pocit, ze za toho praveho. Nastesti jsme ani jeden nemeli z predchozich vztahu ani jeden dite = mene problemu k reseni. No, nejsem na to pysna, ale co, nikdo s nami nezil a tak nemuze soudit. Poprve jsem utekla od desneho sobce a mamanka, podruhe od psych. teroru. Je to uz skoro 10 let. Ted jsem stastna a do ostatnich je mi prd. Stejne tak jim do me. Kdybych si neprosla tim, cim jsem si prosla, tak nepoznam tak bajecneho muze, jako mam ted!!! Stalo to vsechno trapeni pred tim za to! Vsechno se deje pro neco, kazdy v nasem zivote nas neco nauci.
Hlavu vzhuru, bude lip!!!

verunka1911
8. pro 2016

Přesně tak teď konečně můžu říct že jsme rodina všichni jsme spokojený. Bála jsem se nejvíc toho co děti a ono to dopadlo výborně mají ho šíleně rádi pracuje v Německu a domů jezdí pouze na víkendy a holky se ho vždy nemůžou dočkat přijede a mě už nepotřebují 🙂 jsem opravdu šťastná myslela jsem že už to nepůjde ale jde to. Hold na ty dobrý věci si člověk musí počkat

petuik
8. pro 2016

Ahoj já jsem jednou rozvedená a je to to nejlepší co jsem mohla udělat a hrozně se mi ulevilo. Z tohoto manželství mám jednu dceru a to jediné bylo na tom dobré. Teď jsem podruhé vdaná jsme spolu deset let a zamilovanost mě neopustila🙂) Dcera mu říká tati zbožňuje ho a před 10 m se narodila dcera a tak se mi naplnil život úplně. Není to ostuda, prostě je to život a než být na pokraji sil, zhroucení a těžce nešťastná tak raději rozvod a třeba i chvíli sama🙂) Chlapy jsem nechtěla ani vidět, než si mě našlo jak doufám životní štěstí🙂) A to jsem si prožila daleko víc než jen rozvod. A nynější muž mě v tom nejtěžším podržel a za to jsem mu vděčná dodnes🙂)

andryyysssek
autor
8. pro 2016

Holky,ani nevíte, jak jste mě uklidnily,i když mě každý utěšuje,mám pocit,jakobych selhala.
@verunka1911 gratuluji k přírůstku 🙂

verunka1911
8. pro 2016

Určitě jsi neselhala a věř že bude dobře a někde na tebe to pravé štěstí čeká.

andryyysssek
autor
8. pro 2016

@petuik tak to gratuluji 🙂 když jsem se rozváděla poprvé, říkala jsem si,stane se.Ale když je to podruhé, navíc během krátké doby ( poprvé jsem se vdávala ve 26,a ve 33 se už podruhé rozvádím),mám výčitky, že jsem hrozná pro život.

andryyysssek
autor
8. pro 2016

@verunka1911 děkuji, možná začnu ještě doufat 🙂

shine2015
8. pro 2016

@andryyysssek muzu se zeptat na duvod rozvodu?

xsenova
8. pro 2016

@andryyysssek moje kamaratky placu ake tazke je dostat od muza prsten a ty sa druhy krat rozvadzas. Napis knihu 😅 👍

andryyysssek
autor
8. pro 2016

@shine2015 důvod rozvodu je,že dcera dostala svrab,a on i jeho matka me osočili z toho,že jsem špína, i když mám doma čisto.Padly nadávky, před de tma,z její strany,posmívání,dceři řekla, ať se dobře ve škole učí, ať není takový debil jako já ( jsem dyskalkulik),a manžel na základě toho svrabu řekl, že se špínou žít nebude,a že je mezi námi konec.

andryyysssek
autor
8. pro 2016

@xsenova radši ne 😒

petuik
8. pro 2016

@andryyysssek To v žádném případě nejsi. Já jsem se vdávala ve 22 a z lásky no a pak jsem si říkala, že mi vypnul mozek a začla doba temna. A dodnes si za to nadávám. Ale jak jsem řekla to je život a ten jde dál. Holt překážky jsou od toho , aby se zdolávaly🙂) A kdyby jsi znala celou mou životní anabázi, tak by sis řekla aj 10 rozvodu než toto🙂) věř mi🙂

evulinkab
8. pro 2016

Já mám také dve deti, každé má jiného tatinka.A jsem sama.A za ten víc jak rok, co jsem s nema sama, jsem žádného chlapa nepotkala.Takže já budu tuhle diskuzi sledovat, protože nechápu a nerozumím tomu, kde si mamky, které zustanou samy se dvema detmi, najdou novýho chlapa....takovýho, který se na tu ženu nedívá skrze prsty, že ji to dvakrát nevyslo s partnery, má deti.....a který s ni premýšlí o dalsi společné budoucnosti.

petuik
8. pro 2016

On si mě našel v práci, do které jsem se po mateřské vrátila a jak se říká vyhodíš dveřma vleze oknem🙂) Do dnes na to velice rádá vzpomínám. A ani jeden z nás netušil, že to dotáhnem až k prstýnkům a hezkému životu🙂)

andryyysssek
autor
8. pro 2016

@evulinkab taky jsem zvědavá, co mě v životě ještě čeká.

andryyysssek
autor
8. pro 2016

@petuik to je hezké 🙂😉

petuik
8. pro 2016

@andryyysssek řeknu vám krásné a hlavně usměvné🙂)dodnes , když to někde vyprávím tak je řehotu a plků okolo🙂) a tak si říkám vše zlé je pro něco dobré🙂)

andryyysssek
autor
8. pro 2016

@petuik taky vždy tvrdím, že vše špatné je pro něco dobré.Člověk se poučí 🙂

petuik
8. pro 2016

@andryyysssek No já jsem poučená na několik životů dopředu🙂

andryyysssek
autor
8. pro 2016

@petuik to jo,no 🙂

petuik
8. pro 2016

😎

volfikovi
8. pro 2016

Ahoj ,já jsem rozvedená jednou , ale mám dvě děti každé má jiného otce.. S jedním jsem žila na hromádce odešel hned po porodu. Druhého sem si vzala ,ale bylo to spíše z nerozvážnosti a po 2 letech jsme se rozvedli. Taky jsem si říkala ,že zůstanu na vždy sama kdo by chtěl ženskou s dvěma dětmi atd
No a za 8 dní si beru nejúžasnějšího chlapa , který mi zahojil všechny šrámy . Holky ho milují sami od sebe muzačali říkat táto , on miluje je a na svatbu se všichni moc těšíme.
Měla jsem strach jak mě přijme jeho rodina , protože ne ,že bych se za svou minulost styděla.. proč bych taky měla mám z ní krásné zdravé děti , ale ne každý dokáže být tolerantní. Tchýně mi přišla říct ,že do třetice všeho dobrého , a že nám to moc přeje... Díky tomu všemu jsem prostě na minulost tu ošklivou zapomněla.. Nevím zda je to náhoda , ale ano.. i Takový muži co vás budou milovat pro rodinu by se rozkrájeli existuji

Držím palce 🙂

andryyysssek
autor
8. pro 2016

@volfikovi děkuji 🙂 toho se právě taky bojím, že když už mě někdo,dvakrát rozvedenou bude chtít, tak mě kvůli tomu nepříjme jeho rodina.A bude to zas na prd,protože u současného manžela jsem se přesvědčila, že na rodině hodně záleží.

evulinkab
8. pro 2016

@volfikovi A jak se ti to povedlo a hlavně KDE najít takového chapa?🙂

volfikovi
8. pro 2016

@evulinkab poznali jsme na xchatu 🙂 dva roky jsme si jen psali , ale dosti důvěrně -teĎ nemysím sex ,ale o trablech v našich životech , práci atd....No a jednou přijel na pokec osobně ,že už si tak dlouho píšeme ,tak proč se nepoznat 🙂 A už to bylo 😉

ninaaa
8. pro 2016

holky, nevěste hlavu, sestřenice měla 3děti, už je podruhé vdaná a narodilo se jim čtvrté. Je jí 35let 🙂 potkala ho v motorkářským klubu..mě to zas dodava odvahu odejit s 1ditetem od současného muze :D

lucinkaxxx
8. pro 2016

Jezis holky to se tak krasne cte. Ja jsem nebyla vdana ale mam dve deti a kazde s jinym otcem. A jsem vicemene smirena s tim,ze uz zustanu sama.
Tak treba nee ;)

ponds
8. pro 2016

Já jsem rozvedená jednou, s jedním dítětem, a další vztah už neplánuji 🙂 Pokud někdy přijde, budu pozitivně překvapená. Zatím veškeré pokusy odmítám.