Hledám uživatelku Stepule08

rjaris
2. kvě 2018

Před vánocemi na modrém konikovi psala maminka jak vysvětlil dětem, že na ježíška nedostanou dárečky. Byla po rozvodu a bez peněz.Spousta uzivatelek ji zde pomohla věcnými dárečky pro děti. I já jsem se s ochotou zapojila. A nakonec i zakoupila kuchyňskou stolicku. Peníze paní obdržela a slehla se po ní zem. Kdyby se tu někdo našel, kdo ji něco zasilal a měl na ni adresu budu ráda. Nick používala Stepule08. Ani tak mi nejde o peníze jako o princip.

raduushka
2. kvě 2018

Vim ze tady po vanocich davala fotky deti u stromecku s darecky a vsem moc dekovala, ale potom uz jsem o ni taky neslysela

rjaris
autor
2. kvě 2018

@raduushka ano, ty fotky bylo to poslední co zveřejnila, a pak zrušila účet

michaela_2
3. kvě 2018

@rjaris Moc nechápu o jaký princip Vám jde? 🙂 paní evidentně potřebovala peníze na dárečky pro děti - teď už můžeme jen polemizovat jestli z opravdu tak vážných důvodů které uváděla - nevím, nečetla jsem to tehdy. Poté veřejně poděkovala, poslala fotky...........Tak proč teď sháníte její adresu? 😀 nebo ona snad slíbila, že dárkyním bude ty věci postupně splácet??

berenika39
3. kvě 2018

@rjaris TAké jsem jí pomáhala a byla u ní - dárky jsem jí předala. To, že si zrušila účet přeci neznamená, že by naší pomoci jakkoli zneužila. Každý si soukromí chrání, mohla ho zrušit z osobních důvodů.

pabka
3. kvě 2018

@rjaris o jaký princip vám přesně jde? Požádala o pomoc, dostala ji, podekovala, dolozila foto a teď má povinnost do smrti děkovat a posílat report? Nemusí tady přeci na veky zůstávat a zveřejňovat další příspěvky. Nebo co přesně byste si představovala? Myslím, ze se nezachovala nijak špatně.

ttm
Autor odpověď smazal
Zobraz
denny27
Autor odpověď smazal
Zobraz
michaela_2
3. kvě 2018

@ttm já to pořád nechápu - pardon 🙂 Zakladatelka pomohla té dotyčné tím, že jí zakoupila dárek k Vánocům pro její děti. Ta dotyčná tady pak údajně po Vánocích veřejně poděkovala, poslala fotku dětí s dárečky. Poté si zrušila profil a zakladatelka se cítí ošizena tím, že o té rodině nemá další zprávy.........Ale to fakt nemá proč, pokud se rozhodnu někomu přes internet pomoci - je to moje riziko, jestli ten dotyčný pomoc skutečně potřebuje tak jak na sociálních sítí tvrdí, ale určitě nevidím nic podezřelého na zrušení si profilu (poté co tady ta maminka všem poděkovala). Zakladatelka zřejmě teď nabývá dojmu, že ta pomoc tehdy nebyla tak potřeba - ale připadá mi už trošku zbytečné to řešit 🙂) Jen v jediném případě bych zakladatelku chápala a proto ta moje otázka - jestli tehdy dotyčná maminka tehdy slíbila, že ty věci bude dodatečně splácet.

ttm
Autor odpověď smazal
Zobraz
anetka1701
3. kvě 2018

asi paní něco koupila od té co tu dostala dárky, poslala jí za to peníze a věc nedostala. Tak to chápu já - ale chtělo by to dovysvětlit...

michaela_2
3. kvě 2018

@ttm Ahá! 😃 tak já to pochopila právě tak, že zakladatelka koupila tu stoličku pro tu dotyčnou maminku - že prostě někdo poslal dárky a někdo peníze......tak to jsem to asi pochopila špatně, omlouvám sem

denny27
3. kvě 2018

@ttm jj, už mi to taky došlo.. omluva 😊 v tom případě se nedivím, když se po paní shání

berenika39
3. kvě 2018

@rjaris Ahoj, můžeš to , prosím, lépe vysvětlit?

raduushka
3. kvě 2018

Ano taky myslím že to bylo takhle, vím že paní nechtěla ať ji lidé posílají penízky jen tak, že ji to přijde blbé, ale ať od ni kdyžtak něco koupí.

pabka
3. kvě 2018

Ahaaaa tak to pak ano, já pochopila ze tu stoličku zakladatelka koupila PRO ni, ne OD ni... tak to by pak byla jiná samozřejmě!!

rjaris
autor
6. kvě 2018

Omlouvám se , chvilku jsem tu nebyla. Ano zakoupila jsem od ní dětskou jídelní zidlicku z ikea. Poslala jsem pani petistovku a měla jsem slíbeno že po novém roce mi ji pošle.