Hledání klíčů k tajemným knihovnám. Připojte se!
Kdo luští tajemné knihovny https://www.martinus.cz/tajemneknihovny ? Pojďte se podpořit v hádání.
@emillyhk 20. je série, o které jsi rozhodně minimálně slyšela, i když možná spíš z filmového zpracování. Postavu jsem musela googlit, já znám jen tu, co se jmenuje podle zmrzlé vody. Nápovědy jsou pro toho, kdo to neviděl ani nečetl, dost málo návodné, ale být tam zdobná židle, uhodl by to každý hned.
@rebe Děkuju 🙏
20.3. Sice jsem to nečetla a viděla asi dva díly, ale ty zrovna k těm nápovědám včetně té tvojí, sedí 😄 Ale teda bez té zdobené židle bych se k tomu nikdy nedobrala. Zmrzlá voda mě odvedla úplně jinam 😂
16.3. Tu postavu jsem úplně viděla před sebou, ale prostě mi ne a ne naskočit to jméno... A když jsem ti to chtěla napsat, tak najednou "blik" a je to tam 😂
@rebe aaaaa, já jsem fakt pako🤦♀️ už to mám, vůbec mě to nenapadlo😅 děkuju moc🙏
Tak dnes teda fakt nevím. To bude dlouhý víkend.
Tak dneska na první dobrou 😁😁 tohle je přesně moje čtení 😁
Dnes super, zaměřila bych se jen na ty obrázky 😁
Pomohla nápověda z databáze knih 🙂
Dnešní tajný bonus je jednoduchý 😁
Nevím dneska chjo
Dneska bod cislo 3.nechapu, ale body cislo 6, 8 a 10 stacily 😁
ty jo tak dneska zase nevim 😄 bud jsem po vikendu vzdycky uplne blba nebo ty pondelky maj nejaky tezky
Není to těžký, ale tyhle knížky mě fakt nebaví.
@sarunatko je to taky aspon nejak zfilmovany? jestli je to jenom knizka tak jsem bez sance tenhle zanr jde mimo me
@tajemneknihovny Je to zfilmovaný - seriál.
Tak dnes to byla srdcovka. Hned mám chuť šahnout po knize.

@kacenadivoka @emillyhk 16.3. určitě znáte, to jméno je v obecném podvědomí, i když jste o něm nic nečetli ani neviděli film, v tomhle žánru moc známějších postav není. Já uhodla podle prostřední poličky.