Hledání klíčů k tajemným knihovnám. Připojte se!
Kdo luští tajemné knihovny https://www.martinus.cz/tajemneknihovny ? Pojďte se podpořit v hádání.
Ještě nic. Nemůžete to třeba malinko přiblížit? Mám obavu, že tohle fakt neznám a nedám.
Nemůžete mě taky někdo nakopnout? Malinko? Žánr nebo trochu doba? 😂 Do sz prosím
Děkuji holky... okamžitě mi to trklo...já se tak strašně stydím 🙄 je to jedna z mých úplně největších srdcovek, viděla jsem každou řadu minimálně 8 krát, znám to zpaměti...ale vůbec mě nenapadlo, že by se to tady mohlo objevit... teď se vážně stydím 🤬 ještě jednou děkuji!!!
Děkuji holky, ale stejně budu ještě dumat. Tohle mě asi nějak minulo.
Název asi vím, ale postavy neznám. Budu pátrat.
Dobré odpoledne, děvčata. Zaujala mě vaše diskuse a už jsem dvě hodiny zabraná v knihovnách :D A dneska nevím!!! Nahoďte prosím ještě nějakou indícii. Předpokládám, že to bude o holce z rozvrácené rodiny, která utekla z domu?
@pepekzesudet O vlasy se dá i přijít, mohou třeba ohořet, zvlášť, když si vybereš zrovna takové netypické mazlíčky.
Tak seriálem pro mládež bych to nenazývala ani náhodou 😂 to jsem hledala úplně v jiných vodách
Už to také mám, ale dnes to tedy bylo náročnější😀
Mě to zas trkne večer
Mám to, ale jen díky vaším napovedam a svému Googlení. Děkuji
Mohla bych poprosit o trknuti?
Akorat do ted nechapu proc jsou v napovede ty bourkove mraky🤔

@mon_88017 Tak já jsem tak zamotaná, že se nemůžu odprosit od toho, že je postava plešatá. Proto ty vejce 😅 Pak mi tam nesedí ta barva ale. Vypadá to, že si jdu vyčistit hlavu a podívám se na to večer. 😅