icon

Holky, rostou houby v tomto vedru? Zkušenosti z výprav

klokanka31
16. srp 2023

Holky chodíte už taky na houby? A rostou? My byli v sobotu a něco bylo, plánujeme jet i zítra, ale nevím jestli to má cenu když jsou vedra...🍄

michaela666
16. srp 2023

@klokanka31 U nás v sobotu nic, včera na stejném místě plný košík praváků a v pátek se chystáme ještě jednou.

mourovatakocka
16. srp 2023

@klokanka31 My jsme byli minulý týden poprvé opravdu na houbách (to jest ne že hodinu chodíš po lese a s velkou slávou doneseš unavenou holubinku a tři lišky) a pokud se nic nepokazí, vyrážíme o víkendu zase. Náš ukazatel "pojďme to zkusit" jsou samozřejmě jednak nasírací fotky na FB a jednak počet hub na pražském sídlišti - když nám rostou žampiony u baráku, je čas vyrazit :D

lauriak
16. srp 2023

Ano, vcera aj dnes plny kos ☺️

vejuu98
16. srp 2023

@klokanka31 my byli dnes a pomalu jsme o ně zakopávali,jak jich bylo všude plno🤣

te_reza
16. srp 2023

Jasněěě💪🤣

martt
16. srp 2023

@klokanka31 Záleží kde a také na štěstí. My nosíme plné koše už od minulého týdne Královéhradecký kraj. Minulý pátek byl s námi i můj táta. Chodily jsme po stejném lese my se synem plný koše a táta ani jednu houbu 🙈.

martt
16. srp 2023

Jinak včera hodinu v lese

klokanka31
autor
16. srp 2023

Teda holky nádhera 🤩 Ráno vyrážíme 😊

jaja01k
16. srp 2023

My jsme vyrazili v neděli, protože pořád všichni že rostou, rostou, rostou! A tohle byl výsledek 😄

hojda
16. srp 2023

Takové provokativní téma🙈.

sigyn
16. srp 2023

Rostou. My jsme našli hrst hub jen tak u cesty. Ani nebylo třeba někam hluboko do lesa.

dany_dee
16. srp 2023

@klokanka31 my tu máme jen klouzky 😂

klokanka31
autor
16. srp 2023

@jaja01k Krásný 😃

klokanka31
autor
16. srp 2023

@hojda A proč? 😃

klokanka31
autor
16. srp 2023

@hojda Tak jsem přečetla jen kousek, to se nedá 😄

kubesovaadelka
16. srp 2023

@klokanka31 ano rostou, babky, suchače, kozáci. Jen na bedle l, které milujeme jen tak na pánvi osmažit a dát na chleba, na ty nemůžeme narazit

kamino
16. srp 2023

Jak jde - dnes jsme byli ve 3 lesích v okolí Blaníku a ani ty prašivky nerostou , strašně sucho - pár hříbků jsme našli, ale totál červivé, nechali jsme je v lese

nebetka
16. srp 2023

Středočeský kraj, u nás nic, šílený sucho.

kamino
16. srp 2023

@kubesovaadelka bacha na to slovo Bedle 🙂 Viz odkaz výše 🙂) škoda, že v původní diskuzi je to hodně promazané..

kubesovaadelka
17. srp 2023

@kamino se omlouvám, ale opravdu myslím houby. 🙈🤣 já jaksi tu diskuzi nepochopila a nerozumím zdejší řeči tohoto kmene. Nechápu druhý význam těch slov. Jaksi jsem mimo děj 🤣