IVF ve 40 letech
Ahojky holky,je tu někdo komu bude letos 40 a podstupuje Ivf? My jsme po 1. nevydařeném pokusu a chceme jít do dalšího...tak bych byla rada kdyby se tu někdo přidal a mohli jsme si vyměňovat zkušenosti...mám takový divný pocit ze se na me v caru dívají jak na blázna ,když v tech letech chci další dítě,když už 4 mám ,jenže mám nového přítele o7 let mladšího,který dítě nemá a moc bych mu chtěla mimi dát...
@nita1984 sice nejsem guinea, ale pokud se nadaří zkuste kinezi nebo EFT, na odblokování je to nejlepší a na netunajdete terapeuty, kteří se tomu věnují a mají i výsledky a jsou z našeho okolí. Cena ze jedno sezení, které trvá 1-2 hodiny je plus mínus 1000,- Kč a třeba vám to pomůže...
@nita1984 Mám osvědčeného pána z Plzně, rozhodně se vyplatí za ním jet (pak samotná cena je směšná, myslím dvě stovky, i když já jsem mu tam vždycky nechala víc, a on na to vždy říkal, že za ty peníze navíc teda "pozve" nějaké místní pacienty v důchodu, co nemají moc peněz 🙂 Protože mám teď malého, tak se mi nedávno, když mě chytly záda, nechtělo jet do Plzně, a vybrala jsem si na doporučení místního terapeuta. A už to nikdy neudělám, ten rozdíl je prostě ohromný. Správně provedená reflexní terapie zásadně není vůbec bolestivá, naopak příjemná, a uvolnění (hrudník, páteř, ramena, krk, končetiny, všechno) - je OKAMŽITÉ. A velmi příjemé. Takže pokud někdo tvrdí, že to musí trochu (nebo hodně) bolet, a že se výsledky dostaví další den, tak to prostě neumí ☹ Kontakt na pána posílám do SZ 🙂
@itworks No já bych chtěla test udělat až za 13 dní. Ať nejsem zklamaná příliš brzy. Je snad dobře, že se zatím nic neděje. Podle mě by se měly dít pozdeji jen těhotenské příznaky. Nebo ne? Pročítám diskuse i 5 let staré, abych byla chytřejší 🙂. Možná jak uvidím tvůj pozitivní test, budu taky zvědavá. Jak Ti je? A co děláš? Normálně fungujes nebo odpocivas?
Ahoj holky,taky se vám tak motá hlava? Jsem 6den po et,utrogestan 2-2-2.Předtím mi nic po něm nebylo,může to být tím,že cim víc dnů ho bereš,tak se projevují vedlejší příznaky?
@itworks Dneska jsem snad různé diskuze procetla uz podruhé. Píšou, ze se budeme cítit jen tak, jak si vsugerujeme. Že nás ty hormony ovlivňují natolik, že jenom podle odběru krve vlastně zjistíme pravdu. Jsem zvědavá, co Ti test zítra ukáže. Není to ale ještě brzy? Pak už si ho budeš dělat každý den..., co, co?

@kvakuska přesně jak to píšeš, taky jen tak brouzdám a když vidím, co v některých CARech chcou za prachy, tak mě to zvedne ze židle 😖 jojo s britkou máte za ty pokusy na 2 auta v tom, a já nějaký menší ojetý 😉 ale co by jsme neudělaly pro ty miminka? jezdíme busem a auto nepotřebujeme 😉
@leila01 zadařilo se nám oběma v Reprofitu Olomouc (tedy Brno, páč na OPU a ET se jezdilo dřív do Brna)
@tehulka1167 DE ano je darované embryjko a df. já měla dárkyni a pak dárce spermatu a ty jsem si vybrala a smíchali mi to v mimi 😉 ceník tady házela kvakuska myslím stránku před...