IVF ve 40 letech
Ahojky holky,je tu někdo komu bude letos 40 a podstupuje Ivf? My jsme po 1. nevydařeném pokusu a chceme jít do dalšího...tak bych byla rada kdyby se tu někdo přidal a mohli jsme si vyměňovat zkušenosti...mám takový divný pocit ze se na me v caru dívají jak na blázna ,když v tech letech chci další dítě,když už 4 mám ,jenže mám nového přítele o7 let mladšího,který dítě nemá a moc bych mu chtěla mimi dát...
@xyrina tak si ho uděláme v pátek obě, pro mě je lepší uz vědět,že se nepovedlo, než čekat do pondělí na krev. Krev je stejně přesnější. Negativni test ještě nemusí znamenat neúspěch.I v krvi je na začátku těhotenství u někoho malé hCG,že to test nezaznamená.Mohl by to být náš případ 🙂
@itworks No, dělali mi hodně testu, protože mám 44 let a čekaly se spíš výsledky pro přechod. Myslím, že i neco z imunologie tam bylo. Testy dopadly dobře, tak mi navrhli IVF s mým nebo darovanym vajíčkem s tím, že u darovaneho vajíčka bych měla větší sanci. Takže jdeme krok po kroku, reakce na stimulaci byla, pak jedno pěkne vajicko, 3denni kultivace a přenos. Dal je to ve hvězdách 🙂. Jestli bude moje vajíčko v poradku... u mě je rozhodně problém vek.
@itworks To by bylo skvělé. Ani si nedokážu představit, jak bych byla šťastná, kdybych na testu uviděla //. Ale dokážu si představit, jak by mi bylo hrozně, kdyby byl test pozitivní a v krvi nic. Možnost biochemickeho těhotenství mě docela děsí. Ale pátek je ještě 'daleko', třeba dostanu odvahu s Tebou. 🙂
@xyrina ahoj, tak jsem zase tady, buď ráda, že zatím žádné změny necítíš. Mě začlo trochu bolet břicho jak na MS a začala jsem růžově špinit, tak si myslím, že se rozjede MS ☹ Pokud se do rána rozjede MS, tak budu volat do car, jestli mám vysadit utrogestan. Myslím, že už to je úplně v háji, stejně jsem si myslela už dříve, že se to nepovedlo. Ach joo 😖 Proč jsem byla tak naivní, že by to vyšlo napoprvé? 😢
@xyrina já jsem tě nechtěla zneklidnit. Vždyť si psala,že je u tebe vše v pořádku.Ty mas u sebe určitě bojovnicka 🙂 když jsi měla jedno vajíčko. Dobře,nebudu blbnout,dokud nemám výsledek z krve.Nicméně břicho už zase neboli,už se cítím líp. Jsem zvědavá,co mě zas vyplaší zítra. Jsem z toho fakt jelen.
@itworks @xyrina holky jak vás tady tak čtu, tak mám pocit, že těm vašim embryjkům málo důvěřujete ... já vím, že se bojíte zklamání, ale nemůžete to vzdávat, dokud je nějaká šance, i když třeba minimální ... myslím že embryo potřebuje cítit, že se na něj těšíte a že mu držíte palce, aby to zahnízdění zvládlo ... takže nestahujte kalhoty, když brod je ještě daleko ... držím vám oběma palce 😎
ženy. kdy máte testovat???? Jsou to nervy. Jsem necely měsíc po IVF a poslední dny na mě všechno strašně padá. Hormony asi ještě rozházený,jsem vzteklá, nervy..hrůza
@tehulka1167 Na krev mám jít 6.4.
@tehulka1167 já mám jít v pondělí
@xyrina ahoj,promin, ale mam spatne zprávy,že špinění je spíše krvácení,MS to ale jeste není.Břicho mě bolí pořad,jako bych ji měla dostat.Test 10 den zcela negativni. Utros nemám vysazovat,tak ho polykam.Takže mi akorát bude brzdit rozjezd MS.Teď mi už nikdo nenamluví,ze ti může být těhotenství.Každopádně budu aspoň tobě moc moc držet palecky 🙂
@xyrina nevím, domluvíme se s doktorkou, jestli jít hned na ket nebo udělat imunologii, jestli nemám protilátky. Ale to vyšetření trvá dlouho, že? Abych si zbytečně nevypotřebovala zamražené embria. Nebo jedině vyzkoušet 1 ket a mezitím čekat na imuno. Mám 3 blastocysty. Ty jsi byla na imulogii? Nevíš, jak dlouho trvalo objednání a výsledky? Kolikrát i v přirozeném cyklu to vypadalo, že jsem otěhotněla, ale třeba moje tělo brání v uhnizdění.
@itworks Určitě si prover tu imunologii. S tímto já nemám žádné zkušenosti. My pokud to ve středu nevyjde, už další IVF nebo testy dělat nebudeme. Můj manžel darované vajíčko nechce, s mými to asi nemá cenu. Já sice nejsem proti darovanemu, ale nebudu na něj tlačit. Tak ještě stále doufam... 🙂

@xyrina byla jsi před ivf na nějakém vyšetření? Myslím imunologie,genetika.Já jsem byla jen na hematologii,mam trombofilii,tak si už od stimulace picham fraxiparin na ředění krve.Co jsem četla,tak běžně na imunologii neposílají,jen kdyz víckrát potratis,ale každý car to ma jinak.