icon

Jak dlouho trvá bolest při sexu po nástřihu?

eellushka
25. čer 2022

Děvčata jdu si pro radu, vaší zkusenost a pro uklidnění.
Příští pátek to bude 6 týdnů co jsem po porodu. Teprve asi 4 dny co jsem prestala krvácet a cutit takovou tahavou bolest dole.
Bohužel to, ale nešlo už vydržet a to čekání na první sex po porodu bylo tak dlouhe,ze jsem to chtěla už zkusit. Zkusila jsem to az dneska ,ale dopadlo to s pláčem a výčitkami co to jsem za ženskou. Prostě to nešlo a hrozně mě to bolelo🥺.
Mam poslední dobu pocit, ze jsem k ničemu. S přítelem se nevidime skoro a začla jsem cítít ,ze se od sebe vzdalujeme a teď ještě dotoho přijde tohle . Hrozně se bojím ,ze po tom nastrihu uz to nepůjde a ,ze kvůli tomu toho přítele i ztratím..
On teda rikal ,ze mu to nevadí ,ale vime jak to je
Jak dlouhou jste po nastrihu nemohli a jak dlouho vas to bolelo při sexu ?

Strana
z2
loylii
27. čer 2022

@eellushka já teda byla na CS, takže jsem to dole neměla poničený, ale díky hormonum jsem měla úplně suchou sliznici a bylo to fakt nepříjemný.. vůbec jsem si to neuzila. Do toho 2 mesice ocistky, tak jsem se cítila dost nekomfortně. Až tak 3 mesice po porodu a ukončení kojeni, kdy jsem si mohla dat sklenicku to konečně stalo za to☺️ A myslím, ze to je fakt hormonama, protože stejne jsem se kdysi cítila po předčasném ukonceni těhotenství ve 3.m. Úplně to drhlo…..

lennus
28. čer 2022

@eellushka Po prvním porodu mě to bolelo půl roku, ale spíš když šel hlouběji. Po posledním už vúbec, mezitím byl císař, jinak ty dva vaginální s nástřihem a šitím. Dej si čas a klidně pořiď lubrikant. Držím palce!

duhovakony
28. čer 2022

@eellushka ja druhy porod mela brutalni,mela sem mezi nohama z těhotenství krecaky a ty mi po porodu prdly, takže operace atd,a prdku s pipkou sem mela fialovy ještě měsíc a ani sedět sem nemohla vsude šitá, až po šestinedělí někdy 8tyden sme to zkoušely a šílená bolest probrecela jsem noci ze uz nikdy nebudu mít bez bolestný sex a doktorka mi poradila porad to zkoušet několikrát a pomalu a ona se roztahne zase a mela pravdu po pátém pokusu vše ok

eellushka
autor
29. čer 2022

@kubesovaadelka on to chápe, ale mam strach aby ho to neprestalo bavit , jestli se to bude hojit dlouhou dobu. V patek me ceka kontrola. Chci hlavně vědět ,ze se to zahojilo a at mi řekne ,ze mi to pri sexu treba nepraskne. Poridim nejaky gel a snad to pujde. Strašně se na to těším . Jsme taky dlouho nemohli ani v těhotenství kvůli hrozícímu předčasnému porodu ....

Strana
z2