Jak probíhá žádost o ruku ve vašem vztahu?
Bude to týden, co jsem (vážně omylem) našla u partnera ve skříni prstýnek 🤭 doufám a předpokládám, že je pro mě, jsme spolu 6 let😄 ale zatím nic. Myslim si, že čeká na něj a kou zvláštní příležitost, poslední dobou jsme byli v podstatě jen doma, i když jsem mu teda kdysi říkala, že nechci být požádána někde mezi stovkou cizích lidí, ale říkám si že možná přecejenom čeká třeba na nadcházející rodinné oslavy, aby to nebyla nuda jen doma u televize 😆
Podělíte se o vaší žádost o ruku? Kdy, kde, jak? 🥰
Doma v loznici když jsme se chystali spát. Bylo to na nase 4. Výročí. Pry ho nosil v kapse cely den a nevěděl kdy a jak na to 😁. Ja jsem za to byla rada. Nepotrim si na "divadlo" pred jinými lidmi. Bylo to v srpnu a v dubnu jsme pak měli svatbu 😊
U nás to proběhlo na výletě v Paříži. 1.1. přesně v 00:00 na zlatem mostě Alexandra III. v Paříži. Vůbec jsem nic netušila 🙃👌
po celodenní túře po Tatrách mi řekl: "miláčku, tak dlouho jsme neměli možnost být spolu sami..." (byl covid) a já na to:"zlato neee, dneska neee já jsem úplně mrtvá" 🤣🤣🤣 no a ono nešlo o sex 🙊🤦♀️🤣🤣🤣🤣🤷♀️ jo a bylo to ve stanu 😉
Po 2,5 letech chození mě požádal na zámku při procházce a vyhlidce na vanoční trhy v Německu. Těsně před Vánoci. A ještě k tomu zrovna začala hrát zvonkohra z věže a sněžit, bylo to fakt romantický a nečekaný.
Jsem z dvojcat. Vse u nas je casove nejak provazane. Muj muz byl pracovne v Dubaji a mezi tim se moje segra zasnoubila. On se vratil a ha samozrejme vypravela. Muz nevrlej, ze jako no a co. 1,5mesice na to letel znovu pracovne do Dubaje a premluvil me, at letim s nim.No a na plazi pri zapadu slunce poklekl. Pak mi vypravel, ze ho koupil minule v Dubaji a chtel me pozadat doma… ale nechtel, aby to bylo zastineno segrou 🤗
Svatbu jsme meli 1 mesic od sebe. Prvni dite 2mesice a druhe bohuzel nevyslo. Puvodne meli byt tez 2 mesice po sobe. Jenze u ni bylo zamlkle tehotenstvi a druhe jsou tedy 9m po sobe 😉
Prodloužený víkend na horách, bylo to výročí 5let, tak nějak jsem to tušila že to přijde ale nevěděla jsem jak to provede. Nějakou dobu předtím otukaval jestli jsem spíše pro veřejno žádost nebo soukromou (ptal se třeba u filmu, kde to bylo). No byli jsme na tůře a když jsme přišli zpět na ubytování, vytáhl mi z nohy postupně tři klíšťata a pak vytáhl prsten 😀
Při večeři s přáteli v restauraci. Bylo to úžasné a měl to opravdu promyšlené. Seděli jsme u stolu, kde jsem měla výhled na okno. Po chvíli tam majitel restaurace zatáhl závěs a stáhl plátno na promítání. Po chvíli se spustilo video, ve kterém jel můj partner a bratr na Slovensko požádat mého tátu o ruku. Byl to mazec na to koukat. Když video dohralo, klecel partner s pugetem růží a prstynkem u stolu a zadal mě o ruku. Když jsem řekla ano, chtěl po mě ať ho objemu. U toho mi řekl, že bych určitě v tento okamžik chtěla mít své nejbližší u sebe a ze dveří v tu chvíli vyšel táta a zbytek mé a partnerovi rodiny. Nechápu, jak to vše udělal, ale nikdy na to nezapomenu.
Na štedry den. Byli jsme tenkrát sami v pronajatém bytě. Když byly všechny dárky rozbalene tak mi řekl, že mám ještě někde na stromečku dárek tak jsem hledala jak blba a on si mezitím připravil prstýnek a klecel za mnou, no a bylo to 😂🤷♀️. Jen jsem ty vanoce dostala teplakovy overal od skippyho takže jsem byla navlecena v něm 😂😂😂.
Těsně před začátkem covidu. Přišel z práce o půl hodiny později, já ho lehce z legrace seřvala, kde je že má zpoždění, tak zahodil tašku z práce, klekl, vytáhl prstýnek krásný proslov měl. Pak mi řekl, že mě chtěl požádat v kině, ale zaprvé by to prej nevydržel a za druhé, když jsem byla tak zvědavá proč má půl hodinky zpoždění, tak šel rovnou na věc 😁❤️
My jsme se tak nějak domluvili, že bychom se mohli vzít. Nemám prstýnek, protože nenosím šperky i snubák leží v šuplíku. A svatbu jsme měli jen se svědky, rodině jsme druhý den oznámili, že jsme svoji. Všichni to vzali v pohodě.
Nebyla to tak uplne zadost o ruku, byli jsme spolu teprve kratce a na svatbe jeho pratel. Bylo teplo, tancili jsme venku na trave do noci, novomanzele vetsinou uprostred a my kolem nich v krouzku..uz ani nevim, jak se to stalo, ale najednou jsme byli my dva uprostred a vsichni kolem nas 🤭 manzel se prijmenim jmenuje CHLAPEC (ano, hahaha) 😀 takze byli vsichni domluveni a DJ mu nechal zahrat pisnicku od Elanu: ,,do Teba, do Teba, do Teba, zalubil sa chlapec..'' my uprostred a vsichni tancili kolem nas..necekala jsem to..a hrozne me to dojalo 🥰
Na naše 5. výročí přišel neplánovaně s tím, že si uděláme výlet a budeme spát u rozhledny Polednik. Cesta super, ale bylo 1. května a na Šumavě bylo v noci pod nulou 😀. V noci jsem ho v duchu proklinala, co to zase vymyslel 😀 Ale pak při východu slunce pokleknul a požádal mě. Úplně mě to dojalo, nikde nikdo, příroda a okamžik úplně dokonalý 🥰 Teď v říjnu budeme slavit 4 roky od svatby a v květnu 10 společných let 🥰
Holky, já jsem ještě požádána nebyla, ale chtěla bych poprosit o názor: s přítelem jsme o svatbě nikdy nemluvili, ale někdy před Vánocema jsem si z jeho trochu podivných otázek ohledně dárku pod stromeček vyvodila, že by mohl něco chystat, ale žádná žádost nepřišla. Po asi čtvrt roce jsem měla takovou slabou depresivní chvilku kvůli problémům, co jsem v té době měla (zdravotní, rodinné i pracovní) a v té chvíli kdy přišla řeč i na náš vztah mi řekl, že mě chce už několik měsíců požádat, ale že byly pořád nějaké starosti, že se to nehodilo. V týhle chvilce to nebyla přímo žádost, prostě mi řekl doslova tohle, bylo to uprostřed noci, já uřvaná ze stresu z posledních dní, pak jsme v podstatě už usnuli, ale bylo to poprvý, co mi teda řekl, že si mě chce vzít. Takže jsem pak čekala, jenomže on mě pořád nepožádal ani o tom už víc nepromluvil, a to už bude půl roku. Jsme spolu rok a půl. Takže se docela bojím, že si to třeba rozmyslel, že začal třeba pochybovat, já nevím no...trápí mě to, ale nechci o tom začínat mluvit, ani nevím jak. Nemáte někdo třeba nějakou podobnou zkušenost nebo příběh? Co byste dělaly vy?
@lamiaaa čekat 😊 nekaz si to tim, že se budeš připomínat on tobtaky chce udelat určitě tak, abys to čekala co nejmíň a ne po tom, co se pripomenes 😉
Po 2.mesicich vztahu. Otevřela jsem dveře, on tam klečel, prsten v ruce a jestli si ho vezmu 🙈😆
My jsme byli na svatbe sestřenice, pak jsme se o tom tak nejak bavili a ze se zname dva roky, ze to neni moc, ale ze si jsme jistí, ze to svatbou stejne skončí a že není nač čekat. Proste jsme se racionalne dohodli, s tim že prstynek zasnubni nechci, protoze sperky kvuli praci nenosim, ze penize usetrime na svatbu. Stejne ho koupil, asi po crtnacti dnech mi o vikendu uvaril večeři, pak mi napustil horkou vanu s pěnou a prinesl mi ještě do vany čaj - oboji moc horké, vedel, ze ráda, ale bylo to moc a me se udelalo špatně - úpal 😆 a za chvili se pak zeptal,, jestli si ho vezmu, i kdyz se me pokusil uvařit 😂 Do roka byla svatba a jsme svoji už třináct let.
Po čtyřech měsících od seznámeni pod Vánočním stromečkem 💗 jsme spolu 10 let 💗
U nas to bylo “bohuzel” trochu “pokazeny” tim, ze jsem vedela, ze to prijde 😂 Po Vanocich se me pri sledovani fotbalu, kdy jsme se oba valeli v teplakach na gauci, zeptal, co bych ciste teoreticky rikala na to, kdyby me pozadal o ruku 🤦♀️😁 pricemz mame 1.2. vyroci 😂 (par dnu potom jsem jeste uplnou nahodou pri uklizeni kabatu nasla prstynek 🤦♀️🤦♀️😁)
Vyroci jsme ale slavili uz 31.1., protoze 1.2. byla streda a to se chodi co? Hrat fotbal 🤦♀️😂
Sli jsme se projit Nerudovkou nahoru na Prazsky hrad, on byl viditelne nervozni, ja taky, protoze jsem vedela, ze to prijde, nahore jsme stali a koukali na rozsvicenou Prahu, zacal mi neco rikat, pak me pustil, zacal si klekat, ja mu rikala akorat, at neblbne a nenastydne 😂 A taky jsem videla, ze jde kolem jeden!! clovek a bylo mi to i tak neprijemny 😂 (muz vedel, ze nesnasim takovy ty zadosti o ruku pred lidma).
No a az pak mi doslo, ze ten prstynek mel uz na Vanoce - poprve jsme travili Stedry vecer spolecne u stromecku u moji mamky doma a chtel jet na pulnocni (je verici, ja nejsem) do svatyho Vita, mysleli jsme, jaka to bude romantika. Vedl to Duka, vypadal, ze ma v sobe taky dve promile, nesouvisle blekotal, navic to bylo po smrti Havla, takze to bylo spis o nem nez o Vanocich, no atmosfera byla hrozna, ja jsem pak rikala, ze se pujdu projit ven, ze pro me to neni, at si to v klidu doposloucha. A do toho se zjevil nas spolecny kamarad se svym tchanem a pridali se pak k nam - mne bylo uz zima, atmosfera nic moc, navic dva “kreni” do toho 😂😂 Pak jsme se s nimi rozloucili a manzel me tahl prave k te vyhlidce na Prahu a ze se jeste projdeme a ja uz nemela vubec naladu, bylo mi zima a chtela jsem domu 😂😂
Az pak mi doslo, ze tehdy to mela byt ta chvile (a tehdy jsem skutecne nemela zadny podezreni) a ze jsem to teda zkazila 😂 (a pak i trochu on, kdyz se me zacal “ciste teoreticky” ptat, protoze pak mi to bylo uz jasny 😂😂, ale byl z toho chudak na nervy, kdyz se to vlastne o mesic cely protahlo 😂
Svatba byla nasledujici rok v cervnu a byla krasna. A hlavne mame ted dva uzasny kluky, a to je nejvic. Pristi rok to bude deset let od svatby a i kdyz to ted neni vubec ruzovy, tak verim, ze to nejak dame.
Diky za tohle vlakno, ze me to donutilo zavzpominat na ty hezky chvile, potrebovala jsem to jako sul 😊
V Itálii, v Coloseu.
@jana_zofie to je ta nejhezčí žádost o ruku o který jsem kdy slyšela 😍
Mě požádal můj drahý po setmění na Korčule v Chorvatsku při procházce na mole u přístavu 🥰
Moje byla na Štědrý den u mých rodičů. Byla sem těhotná, ale nečekala sem to vůbec. Jsem totiž už rozvedená a druhou svatbu jsem nechtěla. Dobrý bylo, že poslední dárek na mě čekal takový kožený batůžek, který jsem si sama vybrala na nákupech v Praze. Takže jsem si ho nechala na konec a naši už věděli, že tam je, jenže já ten batůžek jen položila vedle sebe a nic😂 manžel mi řekl, že bych si ho měla lépe prohlédnout, tak jsem ho otevřela a byla tam krabička. Klekl si a požádal mě o ruku. Teď jsme rok manželé a 5 let spolu, doufám, že to budu moct vyprávět i za 20 let, že spolu budeme stále♥️
Měli jsme sice svatbu jen ve 4, naši t byli s malou jen on line přes video hovor, ale byla lepší než ta se 40 lidmi. Nejlepší bylo, že já si moc přála svatební focení s malou a našima, ale obřad s roční princeznou se nám nezdál. Tak jsme se tři dny po svatbě znovu oblékli a učesali tentokrát i s mými rodiči a naší princeznou (manžel nemá rodiče) a šli jsme se fotit. Fotky máme opravdu krásné, všude po domě 😃♥️
Na moje narozeniny jsem od něho dostala zajezd do Paříže a tam pokleknul pod Eiffelovou věží 🙂🙂
Na historickém člunu pod Karlovým mostem. Jen my dva, lodník a jeho pes... (loď byla kamarádky, která jí chvíli před tím koupila a domluveni jsme byli, že my se nalodíme u občanské plovárny a jí s manželem vyzvedneme u mostu a uděláme testovací jízdu, kterou pak bude nabízet turistům, takže jsem neměla podezření)...
@jankahruska Prosimte jsi nenapadna jak hrad v Karpatech s tou reklamou na agenturu 😅
@jankahruska Prosimte jsi nenapadna jak hrad v Karpatech s tou reklamou na agenturu 😅
@ai30 se s těmi nezaplacenými reklamami tady v posledním týdnu roztrhnul pytel... Jen to adminům přidělává práci, když to musí mazat...

Kdyz jsme spolu byli tri roky tak jsme se dohodli ze na rok pojede do Skotska pracovat, vydela nejaky korunky na budoucnost. Co mesic dva jsem za nim litala, on sem. Kdyz jsem tam jela na posledni dovcu meli jsme naplanovany trip kolem Skotska. Zacinali jsme u Loch Ness. Ubytovali jsme se, vecir pri zapadu slunce jsme se sli projit a protoze zacalo prset tak jsme se schovali pod stromy. Ja koukala na jezero a kdyz jsem se otocila tak klecel 🙂 uz to bude 6 let od zasnoubeni, 10 od seznameni a za 14 dni svatba 🥰