Je Balíkovna spolehlivá?

Podvod
@waninka Podvod. Ke každé věci, kterou prodavám přes facebook, mi tohle přijde několikrát. Pokaždé stejné jak přes kopírák.
@petulkadodo Mně se to stalo asi 3x k jedný ve vín přes bazos.
By mě zajímalo, kolik lidí se chytne..🤔
@hennrietta Já teď prodávala víc věcí po synovi a u některých inzerátů mi to přišlo i 10x. Často to píšou automaty, ani to nejsou skutečné profily. Napoprvé mě to ale taky znejistělo. Základní pravidlo je, že způsob doručení vybírám já.
Podvod, cokoli kde ti pošlou nějaký odkaz a máš něco vyplňovat je podvod. Ja vždycky trvám na penězích na účet a kódem na zasilkovnu/balikovnu.
@petulkadodo Já posílám maximálně číslo účtu a chci kód nebo peníze za dopravu a nebo teda dobírkou.
Cokoli, kam bych měla zadávat svoje údaje mi přijde podezřelý a nedělám to. Před pár lety mě dokonce podvodníci kontaktovali jménem moji banky. Banku měli správně, ale ještě rodné příjmení. No hned jsem volala do banky a nikdo z nich mě nekontaktoval. Strašný...
To jsou fakt sv..ne !hrůza děkuji moc všem od začátku se mi to nelíbilo i profil uzamčeny ale radši jsem se poradila protože přes balikovnu jsem ještě nikdy neprodávala děkuji ženy 💪🏻
Ta Balikovna má jiný email . Me emaily z Balikovny chodí z : noreply@balikovna.cz a ne nějaké balikovna-cz
Je to podfuk
Podvod, mě přijde, že na bazaru už snad ani normální lidi nejsou. Cokoliv jsem zkoušela prodat, ozvalo se akorát x takových. 😤
Podvod, na mě to zkoušelo už tolik lidí...🙄

Podvod. Pošli jí číslo účtu s tím, že odeslání dořešíte, až budete mít peníze na účtu. Nikde nic nevyplňuj.