icon

Je Balíkovna spolehlivá?

waninka
27. únor 2025
Je Balíkovna spolehlivá?Je Balíkovna spolehlivá?Je Balíkovna spolehlivá?Je Balíkovna spolehlivá?Je Balíkovna spolehlivá?Je Balíkovna spolehlivá?
rebe
27. únor 2025

Podvod. Pošli jí číslo účtu s tím, že odeslání dořešíte, až budete mít peníze na účtu. Nikde nic nevyplňuj.

te_reza
27. únor 2025

Podvod

petulkadodo
27. únor 2025

@waninka Podvod. Ke každé věci, kterou prodavám přes facebook, mi tohle přijde několikrát. Pokaždé stejné jak přes kopírák.

hennrietta
27. únor 2025

@petulkadodo Mně se to stalo asi 3x k jedný ve vín přes bazos.
By mě zajímalo, kolik lidí se chytne..🤔

petulkadodo
27. únor 2025

@hennrietta Já teď prodávala víc věcí po synovi a u některých inzerátů mi to přišlo i 10x. Často to píšou automaty, ani to nejsou skutečné profily. Napoprvé mě to ale taky znejistělo. Základní pravidlo je, že způsob doručení vybírám já.

krisstina93
27. únor 2025

Podvod, cokoli kde ti pošlou nějaký odkaz a máš něco vyplňovat je podvod. Ja vždycky trvám na penězích na účet a kódem na zasilkovnu/balikovnu.

hennrietta
27. únor 2025

@petulkadodo Já posílám maximálně číslo účtu a chci kód nebo peníze za dopravu a nebo teda dobírkou.
Cokoli, kam bych měla zadávat svoje údaje mi přijde podezřelý a nedělám to. Před pár lety mě dokonce podvodníci kontaktovali jménem moji banky. Banku měli správně, ale ještě rodné příjmení. No hned jsem volala do banky a nikdo z nich mě nekontaktoval. Strašný...

waninka
autor
27. únor 2025

To jsou fakt sv..ne !hrůza děkuji moc všem od začátku se mi to nelíbilo i profil uzamčeny ale radši jsem se poradila protože přes balikovnu jsem ještě nikdy neprodávala děkuji ženy 💪🏻

sahrazad1
27. únor 2025

Ta Balikovna má jiný email . Me emaily z Balikovny chodí z : noreply@balikovna.cz a ne nějaké balikovna-cz

sahrazad1
27. únor 2025

Je to podfuk

cherie24
27. únor 2025

Podvod, mě přijde, že na bazaru už snad ani normální lidi nejsou. Cokoliv jsem zkoušela prodat, ozvalo se akorát x takových. 😤

klokanka31
27. únor 2025

Podvod, na mě to zkoušelo už tolik lidí...🙄

lennus
27. únor 2025

@waninka To mi chodí pravidelně. Ale pokud někdo chce poslat, napíšu mu, ať mi pošle kód a já zanesu na poštu, že moje údaje nepotřebují. Po tomto už se neozvou.

lallaa
Autor odpověď smazal