Je můj vzhled opravdu tak špatný? Diskuze a podpora
Ahoj všem,
dnes mě jedna holčina nařkla, že prý jsem příšerně vyzáblá a ošklivá jako koště. Doma mi to říkají také dost často a přítel do mě rejpe, ať přiberu. Prikladam foto, jestli je to opravdu tak zlé - snažila jsem se najít nějaká, kde je vidět postava i obličej … Já na sebe asi nemám moc dobrý názor, sebevědomí mám někde ve sklepě …

a jsi s chlapem kterému se nelíbíš?tak to si dobrá teda
27 … bohužel z dětství si nesu určitý psychický problémy. Ale aspoň jsem se odhodlala a chodím k psychologovi.
Ne, nejsi vyzáblá, jsi hubenější, ale ne nezdravě podle mě, podle mě, vypadáš skvěle a jsi moc sympatická a hezká.
A já bych ti do života poradila, vysrat se na nazory lidí, na kterých ti nezáleží. A povznést se nad názory ostatních pokud jsi ty sama spokojená, nic není víc. Jo a ještě jedna rada, většina ženských co vznáší tyhle kritiky mají samy nějaký problém se sebou. Tipuju, že žena co ti to řekla nepatří k nejhubenejsim.😉
proboha, vypadáš super a máš super postavu, mě zase po porodu říkají, že jsem široká a mám velkej zadek...takže musím se sebou něco dělat...každopádně máš super postavu, ale každému se líbí něco jiného..ségře je 33 a je hrozně hubená, nemá na sobě žádný tuk a okolí říká, že to hezký není, že má přibrat...Říkají to hlavně chlapi..Hele zavděčit se každému fakt nejde 😀. Dle mě máš normální, hezkou postavu 🙂
Ja jsem teda vyzablejsi,podle me ti to nahodou sekne 🙂
Hned bych měnila 🙈😂😂 záleží na tom, jestli se citis dobre ty.
Děkuju, no právě, že mám sama k sobě dost pokřivený vztah a díky dětství (máma se mě zřekla a doma měli dost vysoké nároky) mám neustále potřebu se někomu zavděčit … dam spíše na názor ostatních a často se i bojím vystupovat veřejně mluvit a tak …
Já taky celej život poslouchám, jak jsem hrozně hubená. Dokonce i teď v těhotenství, když už jsem měla pěkný bříško a poslala fotku kamarádce, mi řekla, že jako jo, ale že stejně jsem pořád hrozně hubená...🙄 Podle mě nejsem a ty taky ne. Jo, štíhlá jo, ale nijak nezdravě mi to u tebe nepřipadá (a u mě už vůbec ne, ale stejně to musim poslouchat, že jsem vychrtlá).
Dodám, že alespoň já jsem taková prostě od přírody, jím víc než kdejaký chlap a upřímně ani nevím, co bych měla dělat pro to, abych ztloustla. Asi jíst jen samotný sádlo nebo fakt nevim.
Dneska se asi člověk nezavděčí nikdy, buď jsi moc tlustá, nebo zas hubená🙄 Buď se sebou spokojená, pokud je ti v tvém těle dobře, a kašli na kecy ostatních.😉 Samozřejmě pokud by ta tvoje štíhlost byla způsobená tím, že nejíš a hraničilo by to s PPP, tak to už je jiná a je třeba to řešit přes psychiatra.
Si kočka 🙂 s věkem ti stejně nějaké to kilo přibyde... Užívej si že máš takovou postavu.
Hezká stihla holka. Ošklivá nejsi, anorekticka taky ne. Hlavně abys byla ty spokojená 🙂
Děkuju, diety nejsou moje. Ale hodně běhám. :D
Holčina, co mi to řekla je teda bývalá přítelkyně mého přítele (my už jsme spolu více než rok). Já nikoho nehodnotím, ale ale aspoň co vím a vidím, tak kope za takovou tu bodypositivity, má bříško dost a je to taková silnější krev a mlíko, jen má prsa stejně malá jako já
Jsi moc hezká. Máš pěkné vlasy a tvojí postavu bych brala hned 😀 zajímalo by mě, jak vypadá ex tvého přítele... Co to je za hvězdu, když ty jsi pro ní koště 😊 jsi sympatická ženská, tak hlavu vzhůru ❤️
Ser na názory ostatních. Buď sama sebou a taková jaká chceš bejt...ne taková jakou tě chce okoli
Jako bývalá mentální anorekticka, která při své těžké kostře balancovala na hranici života a smrti ( nedávali mi moc šancí) .... A dnes oplacanejsi ženská s několika kily navíc, co má sice jiná trápení ale úžasného chlapa a krásné děti, ti Radim.... Vyser se na to a to hodně rychle, nebo spadnes do propasti ze které se vyhranou jen ty nejsilnější. A jestli chceš život žít a ne honit démony v hlavě az do samé sebedestrukce, nauč se mít rada taková malá jsi a ignorovat co říkají ostatní. Život je o něčem jiném, ne o postavě, ale to řadě lidí dojde až když spadnou do propasti. Joo a nespokojeného chlapa ideálně poslat doprdele. Milující člověk miluje bez výhrad.
Mimochodem, já si stigmata a traumata z rodiny a z dětství táhnu také a pořád s nimi bojuju, ale nehodlám jim obětovat úplně celý život. Hodně štěstí.
Ja jakoby úplně nechci rejpat ale.... holka, která si sama sebou není jistá se takhle nechá fotit? Nebo se fotí? Selfies? Detail obličeje, postava v krop topu, zezadu, zepředu... really? Já totiž měla issues, a to jsem byla mladá a celkem pěkná (170/58, vysportovana). A tenkrát jsem měla období že bych blila ze svých fotek, určitě jsem se na nich takhle pěkně neusmivala, protože jsem se schovávala a URČITĚ bych se nenechala fotit v kratasech zezadu. Just sayin'
Jsi šikovná jaká jsi... Do mě taky rypou že jsem zdechlá.. Odpovídám vždy ať mi nezávidí. 😁💐
@jancaben1 Na první fotce mi přijdeš spíše vyhublejší, ale na druhé na té ruce jsou vidět svaly, na třetí jsi sice hubená, ale je vidět, že máš docela svaly na lýtkách. Na tý poslední dost vyhuble vypadáš. Tzn. za mě to není takové to "vyhublá křehotinka", ale prostě normální (normálně) hubená vysportovaná baba. Řekla bych, že bys jako moc hubnout už neměla a hlídat si váhu, ať nehubneš, ale pokud sportuješ a baví tě to, tak s těmi svaly asi není moc hubnout co. Já ti s mou postavou můžu leda závidět 😀.
Závěr? Pokud si připadáš vyhuble, sežeň si vizážistku 😀.
A bejvalá současného přítele? Nežere ji, že se s ní rozešel a chtěla by ho zpátky? Takže by ti zkritizovala i barvu očí?
Jsi nádherná a hubenejsi možná ano, ale určitě ne vyzáblá
Si krasna baba
Jsi nádherná! Sympaticka, krásné stihla. Hned bych s tebou měnila! Vyser se na kecy, měj hlavu vztycenou! Vždycky!

proboha,kolik ti je že se ptáš na tohle?