Je tento výsledek testu na THC pozitivní?
Dá se tohle brát jako pozitivní test?

@sudylichozrout alkohol mi nevadí ,pokud člověk nechlastá jak doga ,ale drogy ano, kvůli tomu potřebuju psychiatra nebo jsem blbka ? Tak to se spíš podívejte na sebe .
@leniczka23 prostě nedá se srovnávat alkohol a drogy ,to můžete za chvíli srovnávat kafe a marihuanu.
@katherine177 Vidis, alkohol v malych davkach ti nevadi, pritom je to daleko vetsi reagora nez thc. Pokud pijes alkohol, uzivas drogu. Byt rekreacne.
@katherine177 diky za skatulku. Trava mi osobne nevadi. Mam dost pratel co si obcas daji a jsou naprosto v pohode. Jo, kdyz stahnes 4 brka za den, tak to pak skoncis neslavne, to nepopiram, i takove nestastniky jsem potkala. Ale to i kdyz stahnes lahev tvrdeho, ze... Chlap si da tak 2x rocne prolezitostne. Ja vubec, ver tomu nebo ne. Jinak travu uz mela i moje babicka. Celkove kupodivu dost duchodcu si upece kolacek debo da brcko.
@katherine177 to že si dáš brko, občas, z tebe fakt feťáka nedělá, stejně jako když si dáš občas pivsona, nejseš alkoholik.. nezlob se na mě ale ty o THC evidentně nevíš nic, o jejích účincích, studiích a vynášíš takové soudy.. fakt ti nepřeju, abys musela zažít, že THC bude jediné, co by ulevilo někomu z tvých blízkých a že těch nemocí, kdy THC uleví je.. za mě dost smutný pohled.. chápu, že ta tolerance je individuální a každý tohle máme jinak, ale hodit všechny do jednoho pytle je fakt hrozně krátkozraký
@katherine177 takže nekouříš, nepiješ, cukru se vyhýbáš. Vůbec žádné závislosti nemáš. Já nehulím, poprvé jsem trávu zkoušela ve 14 letech, pak kolem ty dvacítky telecí léta a ne, mě to vyloženě nebere. Ale znám dost lidí, co hulí a nepoznáš to na nich,jeden je dokonce dost vážený učitel na VŠ. A tím nemyslím vysokou školu života 😅
@katherine177 a srovnavat se to moc neda, no, to mas pravdu. Na chlastu totiz vznika mnohem horsi zavislost. Tvrda fyzicka zavislost. A trave fyzicka zavislost vubec nevznika. Psychicka jo. A ruku na srdce, kolik znas a vidas ozralu a lidi, co zarvali na cirhozu jater a jine alkoholem pridruzene problemy a kolik "vyhulencu". A divila by ses, kolik lidi si obcas travu da.
@te_reza vysokoskolaku huli hodne. Prilezitostne i pravidelne. Hlavne je mezi nima strasne malo takovych, co rvou ze by marihuana byla spatna a uzivatele fetaci. Na to maji v radach svych znamych az prilis mnoho normalnich uzivatelu.
Nechápu jak někdo může obhajovat huliče? Vždyť je to lehká DROGA? To prostě do baráku s dětmi nepatří 😲 Já nevim, tolerovala bych, že si partner zahulí 1x za měsíc, mimo domov. S pravidelnějším užíváním bych problém měla.
Alkohol je taky droga, jen teda legální a do baráku s dětmi taky nepatří, maximálně občas a v malém množství ☝️
Ale jak píšu, na závislosti jsem poslední dobou (bohužel) expert...
@jana_zofie je to jako s chlastem, dobrý sluha a zlý pán. Můžeš klidně 30 let hulit a nijak tě to neovlivní a pak přijde zlom, kdy jseš v háji a neovládáš ty trávu ale tráva tebe a ta hranice je velmi tenká, dokonce neviditelná a navíc dřív to vidí okolí, že človek tu hranici překročil než on sám. Já nevim, jestli má autorka problém s velmi příležitostnou konzumací, nebo vidí, že její muž je už za tou hranicí. Ať tak či tak, v tuhle chvíli s ním žádné testy nehnou... Pokud on nechce tolerovat, že jí se to nelíbí, pokud jemu je marihuana přednější než manželka.. Tyhle trhliny ve vztahu pujdou špatne lepit 😢
@sudylichozrout přesně prví co jsem si řekla, ponizit mě někdo takhle, tak je poplivany test naše poslední společná věc. Ne pro test, ale pro to že si vůbec něco takovyho dovolila. Pro ně je to za hranicí, dělá ze svého muže nesvepravnyho trotla.
@martinka_33 řeknu ti že radši at si dá jednou za čas prda než aby denně pil treba tvrdej alkohol. Tohle je ale téma na sto let. Myslím že se tu nikdo nezastava ani tak trávy jako že se paní k muži chová jako k dítěti. Spíš jde o princip než o jádro. A chlap asi takovej kreten vyfetovanej jak si představuješ nebude když to ano zakladatelka sama za X let nepoznala jak uvádí. A k tomu jak píšeš že 30 let klid a pak se to zvrtne a člověka to pohltí, za sebe říkám že vůbec nevíš o čem mluvíš, ale určitě s tebou o tom diskutovat nehodlam 🤷♀️
@martinka_33 to pisu vyse, s tim mnozstvim.
Hlavne, tyjo, kdyz uz si nicim vztah takovymhle pristupem, tak to delam poradne a nespoleham se na to, ze si koupim test s pochybnou spolehlivosti, ktery ani bez pomoci nezvladnu odecist, a necham to rovnou udelat v labine. Kdyz uz, tak uz. Nemusela by tu pak ze sebe aspon na MK delat... no to co dela...
@pajusz když si jednou za čas, nepravidelně a příležitostně zahulíš, nebo si dáš sklenku vína, pivko, panáka, v tom problém nevidím. Znám lidi, kteří tekto konzumují alkohol celý život a alkoholici nejsou, tak proč by to s trávou nemohlo fungovat stejně? Problém nastává ve chvíli, kdy se z příležitosti stává pravidlo, kdy se frekvence i množství začne zvyšovat, tam už je třeba mít se na pozoru ☝️
Jo a nenapadlo mě, že by někdo řešil občasnou příležitostnou konzumaci 😀 Já si představuju, že když už to partnerka řeší, že už je tam pravidlo. Pokud vadí smrad z trávy, tak je dobré domluvit se, že bude (tedy příležitostné) hulit mimo domov, tak aby ji s tim neobtěžoval.
@jana_zofie Já jsem si představila huliče co hulí aspoň 2x týdně 😀 To už by pro me osobne bylo netolerovatelné množstvi, stejne tak, kdyby muž 2x týdne chodil do hospody 😀

@katherine177 muzu se zeptat jaky mas názor na alkohol? Protože ten na rozdíl od trávy zabíjí dnes a denně miliony lidí. Můj děda loni zemřel na rakovinu. Díky tomu, že byl feťák, jak ty píšeš, tu byl o dost měsícu déle, neměl neúnosné nevolnosti po chemoterapii a dokázal se na konci života dokonce i radovat.
To je tak omezený názor, naštěstí už většina lidí chápe, že marihuana je hlavně lék, ale pořád se najdou nějaký trávofašisti, co si doma klidně pochlastavaji, nejsou schopny vydržet den bez vína, chlap doma chlastá every day piva, ale budou ukazovat prstem na někoho kdo si dá jointa. Omg.