icon

Je tento těhotenský test opravdu pozitivní?

sobotkovahana
14. led 2025

Ahoj holky, myslíte, že se to dá brát za pozitivní test? Máte někdo zkušenosti s těmito testy?

Je tento těhotenský test opravdu pozitivní?
misha31
•
14. led 2025

Tohle vypada opravdu pozitivne. Me tenhle hazel treba duchy, ale tohle uz je hezka carka. Tipnula bych to tak na 12 dni od ovulace

sobotkovahana
autor
•
14. led 2025

@misha31 No, ovulace byla podle testu 27.12., takže by to bylo už o něco déle, proto se bojím zda to není moc slabé.

misha31
•
14. led 2025

Ty testy jen detekuji zvyseni lh. Ja si merila i bazalni teplotu a kolikrat se stalo, ze ovu probehla az 5 dni po pozitivnim ovulaku. Byla bych vklidu, max zkus za 2 dny dalsi test (stejnou značku), zda carka zesili.

sobotkovahana
autor
•
14. led 2025

@misha31 OK, zkusím za dva dny znovu. V září jsem prodělala zamlklé těhotenství, tak se raději nechci radovat předčasně.

vlasta1981
•
14. led 2025

@sobotkovahana ahoj . Ten jediný mi potvrdil tehu z těch nedigitalnich . Jsem s ním spokojená.jestli se nemilým tak to je ten 5dni před ms ne ?

sobotkovahana
autor
•
14. led 2025

@vlasta1981 To asi není on. Tady píšou že 99% spolehlivosti ode dne kdy se má dostavit menstruace.

vlasta1981
•
14. led 2025

@sobotkovahana tak to nevadí . To je klasický . Ale za mne spolehlivý . Mne ukázal když jiné papirkove až pátý den zpoždění

sobotkovahana
autor
•
14. led 2025

@vlasta1981 OK, tak uvidím pozítří až ho zopakuji. Zpoždění mám teprve dva dny.