Je tu někdo, kdo by se mnou hubnul?
Ahoyjky, je tu někdo kdo by se mnou hubnul? Potřebuju do 2 let shodit asi tak 30 kg... :D
My zítra jedeme pryč tak jsem zvědavá na sebe někde jinde s nástrahama , ale doufám že nepodlehnu 😉
............................................10.10.--------17.10.
nick.......................cm.........kg
misicka455.........160.........88..............(-1,5) 86,5
luuca.b.................153.........66...............(+1) 67
lulii........................162.........95...............
verusa22.............168.........90................(+1) 91
bocinka................180........105..............(-4) 101
pigy.......................178.........80..............
cabalkova............168........107.............
coko.joko.............170.........90...............
usounek25..........170.........90...............
dandelion............165.........122.............(+0,6) 122,6
cervik1111...........169..........87..............
luti.........................179..........94...............(-1) 93
silvik......................175.........90...............(-1,5) 88,5
lenkavano............168........105.............
kahinae................172.........85...............(-1) 84
elgereta................163.........85...............
dreana..................170........113..............(-3,5) 109,5
zuzi82....................163........69,5.............(-0,8) 68,7
kive76....................173........81...............(-0,5) 80,5
medan29..............168........83...............
negrovka78..........174........77................(-0,5) 76,5
zuzu_z...................171........131
petka28................161.........74................(-0,5) 73,5
kooblich...............164.........90.................
kozinka.................175.........118...............
sofifinka................163.........97.................
mil7.......................165.........65................(-0,5) 64,5
gretta.....................174......... ---...............73
ahoj holky tak víkend byl náročný, měla jsem tu mamku... hlásím - 1,8kg dole ale někdo mi v tabulce ubral 6kg 😕 místo jedničky na konci tam byla sedmička... gratuluji všem k úbytkům, jen tak dál...
jdu si oloupat pomelo a rozmrazit pangase na oběd...
@silvik já mám teda s Bonprixem špatnou zkušenost, protože co jsem si od nich objednala, mi nesedělo, ale to už tu holky psaly, že objednávat o číslo menší. Horší byla pro mě kvalita materiálu. V Bonprixu myslím ještě pořád mají že čím větší velikost, tím větší cena. Kabát 52 inzerovaný u nich vypadal krásně na modelce ale budiž s tím jsem počítala, ovšem co mi přišlo za hadr... a to se mi stalo 2x nebo 3x. Raději nakupuji u Neckermanna - ale je to jen moje osobní zkušenost. Pokud nemusíš moc šetřit,. tak se dá občas sehnat krásný kousek od NEXTu a aktuální kolekci nějaké kusy se dají objednat přes Hallens.cz
Teď jsem si objednala vlněný kabátek, přesně jaký jsem chtěla, za 1500 a to nemají snad ani v obchodě... Jejich velikosti jsou vesměs o číslo větší ale kvalita se nedá rovnat s ničím, co máme tady my...😉
Je to vždycky risk objednat si něco, ale už jsem mockrát i vracela a peníze mi přišly skoro hned... ještě taky ráda nakupuju v TESCU, jejich nadměrné velikosti jsou pěkné, můžeš si v klidu vyzkoušet a ceny se taky dají, ve výprodeji přímo super....
taky jsem malinko zhřešila ale jen malinko... jsem zastánce toho, že když se hubne opravdu na dlouhou trať, je lepší párkrát zhřešit a pak se vrátit - než přísně dodržovat a pak se to jednou utrhne a znáte to.... 😉
@dreana děkuji děkuji ;) ;) ;)
Já mám dnes ráno zase 122kg rovných ;) ;) ;) takže žádná trága.. 🙂 Jinak já jsem si zvykla pít vodu.. a ne jen při dietě... Máme filtrační konvici a voda mi chutná 🙂 vypiju i 10 sklednic... Je to opravdu jen o zvyku... Já nepiju vůbec sladký... leda slazený stévií 🙂)) A nesnesu bublinky.. je mi po nich ... ehm... nadmuto... 🙂 Včera jsem se rozhodla že omezím kafe.. mám vyšší tlak, tak raději si na něj zase nezvykat... chutná mi caro, tak tu mám caro s mlíkem ;) ;) ;) to vypiju tak 2 hrnky denně a večer velikej hrnek čaje 🙂 myslim že u mě pitnej režim dobrý ;) ;) ;)
@bocinka při zeleninovým dnu můžeš sníst zeleniny co hrdlo ráčí ;) ;) ;) nemusíš mít hlad ;) ;) ;)
@luuca.b v pohodě, já bych byla ráda, ale zas na druhou stranu, váha to bohužel neumí 😀
@dandelion vodu já taky ráda... a střídám to s čajem zeleným, ZEN, pu-erh a bílým - to jsou moji oblíbenci. Někde jsem četla, že čaje by se nemělo vypít zas tolik moc, tak raději ještě na střídačku s vodou....takže 1,5l čaje a 1,5l vody, to by taky mělo stačit...
@dandelion přes Hallens, ten můj je zde:
http://www.halens.cz/cz/q4r/damen/outdoor_wear/...
jinak kdo nakupuje na eBayi, tak tam se dají sehnat nádherné věci, hledám vždy prodejce ze Šanghaje apod, kteří bez poštovného prodávají nádherné nové kabátky... 😉 i hodně nadměrných velikostí
píšou že je krásně teploučký, ale není to taková ta naducaná vlna, já ho budu nosit po celou zimu a velikost ta největší co tam píšou 22 co by měla být 50 odpovídá 52 a vejde se mi pod to i svetr - zapínání na zip a přes to jako ozdobu takové ty olivky s karabinkami.
A až ještě zhubnu, tak se mi tam vejde i tlustý svetr 😀
@misicka455 Misi to já bych asi zmrzla... protože jako tradičně nemám co na sebe... ale je to pěkné se takhle odměňovat, to bude určitě dobrá motivace
@misicka455 já taky nechci, ale musím :D ta bunda mi je děsně těsná ;) ;) ;) leda že bych stihla za ten měsíc dát dolu 6kg, což nepředpokládám... (116kg jsem měla loni ;))
Ahojky,
u nás je dneska dost hnusně.
Všem gratuluju k úbytkům a těm, co váha neklesla : Hlavu vzhůru! Příští neděli to už půjde. Já se asi po dvou a půl měsících a šesti shozených kilech dostala do bodu, kdy váha stagnuje. Tedy spíše skáče nahoru a dolu plus mínus 40 dkg. A to poctivě držím, jen včera jsem si na snídani udělala kakao (které mě teda krásně prohnalo, takže bych čekala váhu nižší a ono je to naopak 😀 ). Ale s tím jsem počítala, prostě musím vydržet a ono se to zase rozjede. 😉
Holky, ja mam takovy hlad že bych snědla buh ví co.. :(( Hruza, dam si cherry rajčátka a papriku, doufam že mě to zasytí :D
holkýýý pomóc....JÁ MÁM HLAD!!!!!!!!!!! 😀 ale desnej
snídaně: mlíko 200ml
svačina:jablko (hnus 😝 )
oběd:kuřecí maso prsíčko 😉
svačina:takovej tvrdej chleba...chutná jak tyčinka...to me poradila @luuca.b moc ti děkuji !!!!pěkněj hnus 🙂 ale co musím jíst....myslím knockerbort? 😀 ¨
večeře:zase jedne chleba knockebort?? s kiri... a mam děsnej hladík :(

ahojky, já hlásím 80,5...jen půl kilča dole... 🙂 ale aspon něco... 🙂