Je tu někdo, kdo by se mnou hubnul?
Ahoyjky, je tu někdo kdo by se mnou hubnul? Potřebuju do 2 let shodit asi tak 30 kg... :D
@giselka jéééé... To Tě lituju... U Terezky jsme v jejich 10měs s nima byly v nemocnici na kapačkách, nejdřív ona a pak obě 🙂 A bylo to Fakt hustý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,( teda spíš řidký 😀 😀 😀 ) a letost nás to zase kompletně smetlo celou rodinu - začala jsem taky já s malou a během 10 dní jsem nakazily 7 lidí.... Fakt mazec... Ale bylo znát, že už to u nás mělo mnohem mírnější průběh než tehdy, takže asi už nějaká slabá imunita funguje... Dobrá zpráva pro Tebe, příště to bude už lepší 😀 😀 😀 Tak se holky uzdravte brzy!!!! lituju vás!!!!
@misicka455 už je mi dobře, takže to zas úspěšně nabírám zpátky 😝
@kacab my jsme taky byly v nemocnici, byla jsem tam s holkama na pozorování a Verunka to tam chytla, den předtím, než nás měli propouštět 😒 Jenom se modlím, aby to nechytla Aduš a nemusely jsme zpátky do špitálu. Ani nemůžu nosit roušku, zkoušela jsem to dva dny a mám z toho olezlej ksicht 😠
U nás to chytla VEru když jí byly 3 měsíce a 14 dní v nem . na kapačkách fakt super už nikdy více.
Ty roušky jsou pitomí, ale když člověk musí tak musí já vní zase nemohu dýchat 😀
@giselka Téda, to je mazec. Noh lavně, že už je vám oběma líp. a a´t to nechytí malá, to by bylo nepříjemný.
Já jsme hotová. Byli jsme s Kryšou na plavání a já jsme hotová a on má energie na rozdávání. A při tommi po cestě domů vytuhl v kočáře, tak jsme si říkala, jak nebude unavenej a je to naopak
@giselka nenos jí, je to zbytečný..... je to nakažlivý natolik, že kdo to má dostat, dostane to a ten kdo má na to imunitu se bát nemusí..... Šéfa infekčního v nemocnici dělal tehdy kámošky švagr a ten rovnou řekl, že ani běžnou dezinfekcí ten virus nezabiješ a neumeješ z rukou... takže kliky na dveřích, páky na vodu v koupelně... Tvoje ruce po umývání a přebalování dětí... všude se ty rotaviry šíří, i na UV už jsou odolný.... My tím prošli znovu letos z podzima když synek slavil rok.... jeden víkend jsme rušili oslavu, že jsme v tom lítali... a týden po, co už jsme všichni byli 6 dní zdraví, byla ta oslava.... a polovina z návštěvy se druhým dnem problila a prosr.... 😒 😒 😒 a to oslava nebyla ani u nás doma... jen jsem na ní dělala jídlo já a asi to naočkovala... nedovedu si to jinak vysvětlit... a to nejsem rozhodně žádné prase, co si neumívá ruce!!!! Rotaviry jsou holt potvory!!!!! bacha na ně... první viroza je vždy nejhorší a s každou další je to mírnější... bylo i moc znát, že mladýho jsem při tom kojila a měl z mlíka protilátky z minula...- postihlo ho to ze všech nejmíň!!!
zdravim kocky, som tu nebola straaasne dlho. Nejak nestiham, ci co 😔 😒
Momentalne to asi 2 tyzdne flakam, lebo nejak mame stresy doma, prerabali sme a pod, takze na dietu nebol cas, ale cvicit chodim poctivo. Sice to na vahe nevidno, ale aspon nepriberam 😅
@misicka455 měli jsme havárku, tak jsme byly na 3 dny na pozorování. Prostě samo lepší 😝
@kacab já taky doufám, že malá má protilátky z kojení. Snažím se teď kojit co nejvíc, ale jak jsem do sebe ty první dva dny nedostala vůbec nic, trochu se to na mlíku projevilo 😒 Prý je to nakažlivý až 3 týdny a na vzduchu ta svině přežije prý až 10 dní.
vidět mimísky v tomhle stavu a v nemocnici musí být hrozný ☹ , hlavně že je vše už v pořádku
holky mám hroznou krizi, nikdy bych nevěřila že mi tak bude chybět maso - normálně mám absťák a doma je jen uzené stehno - manželovo 😅 , no já si snad ukousnu ruku. To je hrozný jsem jak feťák co? No asi je ta zeleninová detoxikačka pro silné nátury. Jo a zjistila jsem že tam je předepsaný maso až na konci 2. týdne a já jsem teprv 6. den 😖
přemýšlim že bych to vzala z druhého konce té "dietky" jela podle receptů a kombinování ale mohla si vybrat co chci a ty dva dny uplně jíst co chci. Co myslíte, radši tohle a nebo vytrvat v tomhle detoxikačním programu? Jako ale jinak se cítim fajn
@kacab
@giselka holky k těm rotavirům - m y je chytli letos v lednu a proběhlo to asi takhle - Nejdřív domín, celý den kadil a zvracel, nic nepřijímal, tak se dehydratoval (byl mu dva a půl) a dr. že nás pošle do nemocnice - to jsem se naježila co tam s náma budou dělat??? Prý sledovat - že tu dehydrataci má "na hraně", tak jsem jí na to řekla, že sledovat si ho můžu doma a cpát do něj vodu. že kdybysme museli na kapačku tak tam jedu, ale pokud to není tak hrozný, tak si ho ohlídám sama a nebudu ho stresovat nemocnicí (v tý době jsem navíc měla 4m tomáška). Naučila mě jak na něm sledovat stav dehydratace a s poučením pokud by i druhý den pokračoval průjem a zvracení, tak se večer hlásit na infekčním v nemocnici. Naštěstí to měl fakt ten jeden den a pak dobrý. I pít začal, takže jsme se nemocnici vyhli. Druhý den (co jsme byli u tý dr.) jsem to chytla já a stejný průběh jak u Domína - ten jeden den jsem myslela že nevydržím, druhý mi nebylo nic. Pak to chytil manžel - tomu to trvalo celý víkend. Pak celý týden dobrý a na další víkend jsme odjeli k našim a ti to chytli od ná, páč to pokračovalo dál u nich. Takže věřte mi - rukama to není - nejspíš to máme všude na sobě - myslím, že všichni co jsme k našim přijeli, jsme za ten týden měli umytý co se dalo...
ahojky, holky musím se přiznat 🙂 dělenku jak jsem jí začala držet... 🙂 tedka nedělám...tak nějak jím přiměřeně 🙂 tu a tam vínko 🙂 ochutnávka vánočního pečiva 🙂 ale je to spodivem i takhle hubnout jde...ted to tak nějak normálně jíst nejde...pořád nějaká oslavka, pak budou vánoce, silvestra 🙂 no a po novém roce od ledna zas začnu baštit dělenkou, a přidám i pravidelně posilku...bud na Kladně, anebo u nás v práci...co vy všechny baštíte poctivě dietkou?
... no.... my si tu nemocnici "užily" děsně a doufám nikdy více.... ležela jsem tam s malou Terezkou jako doprovod a starala jsem se o ní.... Když jsem to ale chytla taky... ona řvala pokakaná v postýlce a já se nemohla hnout ze záchodu a když už jsem ubrečená s křečema odbíhala za ní, tak jen vycpaná taky plenou... Sestry to vůbec nezajímalo - byla jserm tam přeci proto, abych se o ní strala..... a já to psych nezvládala, bylo mi zle fyzicky a malá tam plakala jak zvíře v kleci a já k ní běžela vždy sotva na minutku.... Pak mě našla uplakanou doktorka, dala sestry do pozoru a mě okamžitě na kapačky... Malá jěště k tomu odmítala cokoliv pít krom kojení... tak mi tím zachraňovali mlíko.. naštěstí se to po kapačkách uklidnilo, ale jak mě přijali za pacientku... tak převzali zodpovědnost za malou a péči o ní oni a pak to začalo... na službu nastoupila sestra, stará vykopávka, co měla obecně problém už s tím, že tam jsme my matky...že dokud to bylo zakázané... bylo to dle jejího gusta.. jednou za hodinu obešly oddělení a přebalily děti a jaký to mělo klid a řád.... Děsně jí štvalo, že jsme si děti na noc braly k sobě do postýle... (z boku byla naražená ta dětská, takže nehrozilo, že dítko spadne...) že co je to za moooresy... Hned jsem se s ní na začátku chytla, že doma spí malá ve své posteli a ve svém pokojíčku, ale že když je nemocná a je jí zle, tak mi příjde přirozené jí dopřát mé blízkosti.... No a tahle "Kr..a" nastopila na další službu, když už mi bylo dobře, ale papírově jsem byla nově pacient a nesměla jsem si vyndat při její službě malou z postýlky - jak jsme je měly naražené k sobě, malá řvala a lomcovala s mřížema a plakala, že chce ke mě....... tak jsem nonstop měla rozepnutou košili a prsa ven a malou u sebe a když se hnuly dveře, dělala jsem že kojím.... Bylo to fakt utrpení!!! Nikdy více doufám!!!!
Tak já naštěstí když malá měla ten vir tak ho nedostala fakt jsem to nechápala jindy chytnu kde co jako první. A asi kdybych ho chytla tak bych se asi vyměnila s manželem neb bych to taky nezvládla celej den byl o tom přebalovat převlíkat, chovat , prát, sondovat a to pořád do kola . Takže i když jsem byla fit tak to bylo pro mě náročné a večer v devět jsem padala na hubu .
... zdravím 🙂 Tak jsem se probrodila přívalem sněhu do školky a ze školky i s kočárem a malým a bylo to jak malá rozcvička.... v pondělí a úterý jsem běhala skrz ty křečáky a bude líp.... První doktor mě sice rovnou tlačil do opertace za 13tis a byl zaraženej, když jsem mu řekla, že si to musím rozmyslet...a šla jsem k jinýmu a ten mi řekl, že dokud nezhubnu a nezbavím se celulitidy, tak je to zbytečný, že to má souvislost a udělaly by se mi brzy znova... Dostala jsem prášky na zpevnění cévní stěny a doporučil dupat do rotopedu jak to jen půjde 🙂 .... že zhubnu - to není problém, jde to slušně... ale ta celulitida.... nevím nevím, v dnešní době jí mají i vyzáblé modelky 😒 ... Můžu cvičit a mazat gelama, ale jestli to pomůže netuším... ale je super že manžel změnil pozici v zaměstnání a místo 12hod směn dělá denně do tří a tak můžu pravidelně začít chodit večer cvičit... Ségra chodí od září 2xtýdně, tak budu mít parťáka 🙂
Ahojky holky, dneska jdemem na náštěvu ke kámošce a už mi včera psala , že udělala bábovku ke kafi a pak hubněte , že ? 😀
@misicka455 jeden kousík ti určitě neublíží 🙂
koukala jsem na netu na dukanovu dietku...tak si jí dám od ledna...teda asi od 6.1.protože 4.1. .má přítel narozky a kamarádka 5.1 , a to budu muset s níimi oslavit...kdyžtak jukněte...začíná to jako atkinsonova dieta...podle toho kolik kg v začátku chceš sundat, a pak se průběžně přidávají i další potraviny..a pak jíš normálně, a pak zas můžeš jíst tu první fázi....kdyžtak tady je odkaz....
http://sjidelnicek.cz/dukanova-dieta/
Ahojky holky,
kive76, tak ti řeknu, že jsem si myslela, že znám n jsem slyšela o všech dietách... 🙂 ,moc jsi mě potěšila,že tomu tak není...vypadá supr, sedí mi jako masožravci, je opravdu jako Atkinsn, líbí se mi, že je tady stroze vypsáno co a jak, a možná tím člověk méně zhřeší...takže se jí s dovolení budu taky držet, myslím od ledna 🙂 .Holky já jsem zvědavá na ty naše kilča, jak to od ledna pofičí dolů, jsme všechny úžasně namotivované na nové datum 😀 .
http://www.kafe.cz/chci-dobre-vypadat/pece-o-te... tady je ještě další stránka o tom...
Možná bych i dala novou tabulku, s novým startem, a třeba dala něco motivačního pro nejúspěšnější bojovnici 🙂 . Jednou jsme si dali termín s holkama na měsíc, a skoro všechny jsme přibraly a vyhrála ta nejhuběnější, která shodila 5kg 😀 . Tady bych dala alespoň tři měsíce, blbý nápad?
Jasně, že mi kousek neubliží budu to mít místo sváči 😀
@kive76 jé Verunka je taky 4.1 🙂
já Vás holky obdivuju... mít takhle nadiktovanej jídelníček a udržet se na něm... Já bych se zbláznila.. možná bych pár dní vydržela a pak vyluxovala kuchyň 😀 😀 😀 Naštěstí mi ta váha jde dolů i bez toho, tak to nemusím řešit..... A docela mě naštval ten cévní doktor... říkal něco o hubnutí a já řekla, že vím, že jsem tlustá, ale že už se na tom pracuje, že jsem už dost schodila... a on se začal tlemit, že jako porodem 🙂 ha ha ha... bylo mi ouzko a trapně...tak mu říkám, že ne, že jsem rok a čtvrt po porodu, ale oproti letošnímu srpnu už mám dole 9kg.... tak čuměl a zahrával to do autu..... blbeček.... Viděl ve mě jen kšeft a lékařská důstojnost mu nic neříkala... Hlavně že si řekl o prachy za vyšetření a ani doklad nevystavil.... jo jo, není doktor jako doktor...

@giselka tak sice nic moc dieta , ale hlavně že je něco dole. Né promiň nechci si dělat srandu vím jakej je to hnus takovej virus. Tak snad jste už obě OK 😉