Jít do kina sama?
Děti odrostly, partner kino nemusí, budou dlouhé zimní večery, tak si říkám, že bych zašla občas do kina, teď jsem narazila na filmy, které bych chtěla vidět.
Jít sama? Máte to tak?
Jsem asi stará škola, mě to přišlo blbý, ale když ty filmy mě lákají🙂)))))))))
Chodim i sama a vubec mi to neva
Do kina nechodím vlastně vůbec, je to pro mě drahá sranda za málo muziky, filmy si raději pustím v klidu domova, kde mě neruší šustění okolopožíračů čehokoliv🙂 Ale už jsem byla párkrát v divadle sama. Jsem raději za společnost, ale hlavně kvůli přestávkám, během představení je mi celkem jedno, kdo sedí vedle mě. Takže proč ne?
Chtěla jsem, zkusila jsem, ale nakonec jsem nešla. Připadala jsem si divně. Ale když jdeme do kina, už jsem víckrát viděla, že takhle někdo šel sám. Jakože nic na tom není, záleží na tobě.
Jsem asi stará škola, mě to přišlo blbý, ale když ty filmy mě lákají🙂)))))))))
@anonym_autor Mě to taky ze začátku připadalo divné, ale když chci něco vidět a nenajdu parťáka, tak jdu fakt sama. Jednou jsem šla na koncert svého oblíbence taky sama. Nikdo se mnou nechtěl jít, tak jsem s takovým divným pocitem šla sama. Nenechám ujít něco co se mi líbí jenom proto že nemám nikoho dalšího kdo by se mnou šel.
Chtěla jsem, zkusila jsem, ale nakonec jsem nešla. Připadala jsem si divně. Ale když jdeme do kina, už jsem víckrát viděla, že takhle někdo šel sám. Jakože nic na tom není, záleží na tobě.
@moundi no, to je ono - divně, ale zase na druhou stranu co je komu do toho, jen se od toho pocitu odprostit.
Do kina nechodím vlastně vůbec, je to pro mě drahá sranda za málo muziky, filmy si raději pustím v klidu domova, kde mě neruší šustění okolopožíračů čehokoliv🙂 Ale už jsem byla párkrát v divadle sama. Jsem raději za společnost, ale hlavně kvůli přestávkám, během představení je mi celkem jedno, kdo sedí vedle mě. Takže proč ne?
@zuzkasim Mám dojem, že teď sály nejsou asi moc plný - co jsem slyšela, pár lidí, takže si najdu někde kout sama v klidu :
Klidne bych sla sama, kdybych chodila do kina. Ja chodim sama uz i do hospody, to byla teprv vyzva😅
@anonym_autor Já si takhle udělám občas kino sama pro sebe. Je to super. Vyberu si film dle sebe, koupím si něco dobrého a je to fajn.
Jo chodila jsem na romanťárny když jsem byla single a vždycky jsem to celé hrozně projedla ( popcorn, nachos, zmrzlina, sladký drink či cider atp. atp) 😂
Teď jsme dokonce byli s přítelem nedávno v kině odděleně, já šla na Downton Abbey, on na Supermana 😅 Kino máme hodinu a půl jízdy autem, chtěli jsme jít na něco spolu, ale nedávali nic, co by bavilo oba 😁 tak jsme si to užili odděleně. Za mě pohoda😎✌️
Jo chodila jsem na romanťárny když jsem byla single a vždycky jsem to celé hrozně projedla ( popcorn, nachos, zmrzlina, sladký drink či cider atp. atp) 😂
Teď jsme dokonce byli s přítelem nedávno v kině odděleně, já šla na Downton Abbey, on na Supermana 😅 Kino máme hodinu a půl jízdy autem, chtěli jsme jít na něco spolu, ale nedávali nic, co by bavilo oba 😁 tak jsme si to užili odděleně. Za mě pohoda😎✌️
@reeeza 😝
Kámoška tak chodí. Kdybych měla náladu a čas, šla bych. 🙂
Nemám problém jít sama do kina, do divadla, do restaurace, na golf - nikdy jsem se nesetkala s tím, že by se na mě někdy někdo divně díval. Takové obavy jsou jen v naší hlavě, ale je dobré si uvědomit, že pro ostatní nejsme tak důležití, jak si myslíme – oni řeší hlavně sebe😉
@anonym_autor jestli ti to pomuze, prijde mi mnohem zvlastnejsi to "resit," nez jit do kina sama.
Byla jsem sama nedávno. Ani mi nenapadlo se zamýšlet nad tím 😁
Když půjdeš do kina sama, půjdeš v doprovodu toho nejlepšího člověka, co o tobě ví nejvíc a nejlíp ti rozumí a chápe tě .-)
Nikdy bych sama nešla, řešila bych, co si o mě všichni pomyslí, a v září jsem se naštvala - nikdo nemá čas, chlapa to nebaví, tak jsem šla 2x sama! A bylo to boží!
V kině jsem sama byla několikrát, ani mi to nepřišlo nijak divné. Byly to filmy, na které nikdo jiný nechtěl (dokoncd jsem jednou byla v sále jediná 😅). Já třeba zatím nezvládnu jít sama večer do restaurace/hospody, když čekam na večerní nebo noční spoj. Snad to jednou překonam, protože obcházet ve tmě a mrazu náměstí je dost otrava 🙈.
...teda fakt jsem překvapená z těch milejch komentů!!! Děkuju moc. Myslím, že mám jasno.
Co teď frčí, co bych měla nezmeškat? Jsem na psychothrillery, obecně psychologické firmy, klidně horory.
Mám vyhlídnutý
https://www.cinemacity.cz/films/v-zajeti-demonu...
a pak slovenské drama: https://www.cinemacity.cz/films/otec/7543o2r#/b...
(jo, výběr kina je náhodný...🙂)
Když půjdeš do kina sama, půjdeš v doprovodu toho nejlepšího člověka, co o tobě ví nejvíc a nejlíp ti rozumí a chápe tě .-)
@rebe tedaa, to je tak hezky řečený.
Jsem introvert, nemám až tolik přátel a do kina chodím sama moc ráda. Ne úplně často, není tolik času, ale vždy si to užiju. Naposledy jsem byla takto sama v kině minulý nebo předminulý týden. Vlastně mě překvapuje, že to někdo řeší, jít sama do kina mi připadá jako úplně normální věc.
@rebe Moje řeč, ráda říkám, že jsem sama sobě nejlepší kamarádkou.
Do kina moc nechodím, ale na různě přednášky apod. jsem před dětmi chodila sama často, bylo to fajn.
Jsem introvert, nemám až tolik přátel a do kina chodím sama moc ráda. Ne úplně často, není tolik času, ale vždy si to užiju. Naposledy jsem byla takto sama v kině minulý nebo předminulý týden. Vlastně mě překvapuje, že to někdo řeší, jít sama do kina mi připadá jako úplně normální věc.
@rebe Moje řeč, ráda říkám, že jsem sama sobě nejlepší kamarádkou.
@herminka no úplně přesně, já jsem taky introvert jak vyšitej, takže nepotřebuju kolem sebe celou společnost.
Do kina moc nechodím, ale na koncerty prakticky výhradně sama a je to bájo. Odpadá starost, jestli se můj doprovod dobře baví.
@anonym_autor je to sice divný, tam sedět sama, ale pak se zhasne a je to jedno 😀 taky tak někdy Zajdu, máme 3 děti, tak manžel hlídá a já můžu jít
Chodila jsem i na vejsce občas sama. Bydlela jsem vedle kina 😀😀
Já bych se nudila. Ani doma si sama neumím pustit film 😀

@anonym_autor Já s tím nemám problém, občas vyrazím sama a v klidu si užiju film. Takže vzhůru do toho!