icon

Jít do kina sama?

2. říj 2025

Děti odrostly, partner kino nemusí, budou dlouhé zimní večery, tak si říkám, že bych zašla občas do kina, teď jsem narazila na filmy, které bych chtěla vidět.
Jít sama? Máte to tak?

Strana
z2
jancaand
3. říj 2025

Když není s kým, tak občas zajdu sama do kina a užiju si to🙂 Nebudu sedět doma a podřizovat se ostatním..

barumrallyebum
3. říj 2025

Ja mam tento problem s diskotekou. Tak rada bych si zatancovala, ale nemam s kym. Manzel tancil jen kdyz me balil ( klasicke "kdyz ptacka lapaji.".) a jedina kamaradka posloucha neco uplne jineho.

ninive211
3. říj 2025

Já jsem sama do kina asi nešla, ale to spíš i z důvodů, že celkově do kina chodím úplně minimálně, za posledních 14 let jsem naposledy na "dospěláckém" filmu byla snad na Avatarovi, jinak pak párkrát jsme byli s dětmi, třeba na Kocourovi v botách, Jak vycvičit draka nebo Stitch, ale jinak mi celkově kino přijde jako vyhozené peníze, kór když dneska do půl roku je to v televizi nebo na streamovacích platormách. Ale asi jako kdyby byl nějaký film, který bych fakt jako jó chtěla vidět za každou cenu v kině a nebyl by to šálek čaje manžela, tak bych asi šla klidně i sama. Teďka ve 40 bych to asi už nehrotila, tak jak když mi bylo 25.

palomitacheca
3. říj 2025

V kině jsem ještě sama nebyla, ale párkrát jsem šla sama na hokej, když manžel nemohl a žádné dítě se mnou jít nechtělo. Domů mě pak ale vezl kamarád. Bez odvozu bych si večerní cestu přes půl Prahy metrem a pak busem možná rozmyslela...
Na příští dovolené u Baltu bych se chtěla odhodlat a sama vyrazit na výlet lodí, tak jsem na sebe zvědavá... 😅 ostatní se chtějí koupat, já bych raději chtěla vidět tuleně 😎

lukaaaa
3. říj 2025

Zrovna dneska hsem nad tim premyslela. Doma uz o ne nezakopne ani ten pes:(( a jestli tady nechci zakorenit,musim chodit vsude sama. Zavidim (v dobrem) vsechny skcni manzely,kamaradky ,maminky… ja nemam nikoho:(

neomenia
3. říj 2025

Jj v klidu. Chodím sama někdy. Toto hodně záleží na nastavení. Introverti si většinou umí sami užít jakoukoliv činnost, protože nepotřebují nutně svoje zážitky sdílet. A extroverti naopak. Musí být pořád obklopení 😄

velkabublina
3. říj 2025

Já už chodím téměř výhradně do kina sama. Když si chci pokecat, málokdo má čas a sdílí stejný filmový vkus.

alexandria80
3. říj 2025

Jéee holky,vidíte a já jsem úplně sama.Děti dospělý,partnera nemám.A když bych si měla někam sama povyrazit,tak mam černý svědomí.
Jednou jsem byla v Zoo a už jsem si vyčítala,že na to nemám právo a že to nepotřebuji já nevim co všechno...
I když si mám něco ma sebe koupit nebo do bytu,tak hned si pomyslím,že na co.Že už dožiju s tím co mám,že nic mi netřeba...
Hrozná povaha jsem a chtěla bych to moc změnit a trošku si užít ten život...
Přitom si vydělám na vše sama.
A to mi je 44.

velkabublina
3. říj 2025
@alexandria80

Jéee holky,vidíte a já jsem úplně sama.Děti dospělý,partnera nemám.A když bych si měla někam sama povyrazit,tak mam černý svědomí.
Jednou jsem byla v Zoo a už jsem si vyčítala,že na to nemám právo a že to nepotřebuji já nevim co všechno...
I když si mám něco ma sebe koupit nebo do bytu,tak hned si pomyslím,že na co.Že už dožiju s tím co mám,že nic mi netřeba...
A to mi je 44.

@alexandria80 ty jo, to je mazec. Užívej si života a toho, že máš dospělé děti. Chodila bych i do divadla a všude možně, kam by se dalo, mít takovou volnost.

dejvitka
3. říj 2025

@anonym_autor klidne jdi, lidem okolo je to sumak. Ja chodila sama, kdyz jsem byla singl a kamosky moc na kino nebyly. Prvne jsem se taky necitila uplne komfortne, ale pak uz mi to bylo jedno a naopak jsem si uzivala, ze mi do toho nikdo nekeca, ze se nemusim dohadovat nad vyberem filmu 😀. A chodim i ted obcas. Mame male deti, malo hlidani. Je skoda, abys sedela doma jen proto, ze nemas partaka na neco, k cemu partak neni potreba.

alexandria80
3. říj 2025
@velkabublina

@alexandria80 ty jo, to je mazec. Užívej si života a toho, že máš dospělé děti. Chodila bych i do divadla a všude možně, kam by se dalo, mít takovou volnost.

@velkabublina děkuju Ti,asi začnu trošku žít☺️

miryp
3. říj 2025
@alexandria80

A to mi je 44.

@alexandria80 že už dožiješ s tím, co máš? Vždyť je ti teprve 44! Holka, zapracuj na sobě, vždyť máš před sebou ještě spoustu let a je škoda si je neužít 🍀

drzticka81
3. říj 2025

Chodim i sama, nemam s tim problem. Letos jsem si sla i sama oslavit narozky do kavarnicky - vzala jsem si knihu, dala si kafe a dobry dortik, predala jsem si darek a hodku jsem si tam cetla 🙂))) Tesila jsem se na to cely mesic 🙂))) Bylo to fajn.

alexandria80
4. říj 2025
@miryp

@alexandria80 že už dožiješ s tím, co máš? Vždyť je ti teprve 44! Holka, zapracuj na sobě, vždyť máš před sebou ještě spoustu let a je škoda si je neužít 🍀

@miryp musím se naučit sebe samu milovat.Vždy jsem koukala jen na druhé.Máš naprostou pravdu

velkabublina
4. říj 2025
@drzticka81

Chodim i sama, nemam s tim problem. Letos jsem si sla i sama oslavit narozky do kavarnicky - vzala jsem si knihu, dala si kafe a dobry dortik, predala jsem si darek a hodku jsem si tam cetla 🙂))) Tesila jsem se na to cely mesic 🙂))) Bylo to fajn.

@drzticka81 předala jsem si dárek...to je super. Taky zavedu 😊

herminka
5. říj 2025
@alexandria80

A to mi je 44.

@alexandria80 Neblázni a začni si užívat života! Já jsem jen o rok mladší, ale mám ještě děti na základce, které mě potřebují, a dlouhou pracovní dobu. Takže zdaleka nechodím všude, kam bych chtěla, protože by to bylo na úkor dětí. Ty vůči nim už výčitky mít nemusíš 🙂

esterka610
5. říj 2025

Já nemám problém jít kamkoli sama, kino, kavárna... nikdy jsem neviděla že by po mě někdo koukal. A ani já nesleduju jestli tam je někdo singl nebo dvojice.

zlataberta
5. říj 2025

Chodím sama i na koncerty, když nemám nikoho k sobě. Vůbec mi to nevadí.

tuatam
5. říj 2025

Jasne, chodím len sama.

autor
5. říj 2025

Moooc, děkujuuu! Za povzbuzení.

anonym_f84cb2
5. říj 2025

Nejradši chodím všude sama. Před lety to bylo trochu punk. Třeba sama do restaurace, ale dnes vůbec.

klarahavl
Odpověď byla odstraněná
moundi
10. říj 2025

@anonym_autor Jasně, to je jen v hlavě. Myslím ale divně, tak z mého pohledu. To, co si myslí ostatní, je mi ale jedno 🙂

ela_v1
20. říj 2025

Já chodím občas sama a musím říct, že je to nakonec hrozně fajn. Můžu si vybrat film, který chci vidět, nikdo mě neruší a klidně si k tomu dám velký popcorn jen pro sebe. 😊 Ze začátku mi to přišlo zvláštní, ale pak jsem zjistila, že tam vlastně chodí sami i jiní lidé. Je to taková malá chvilka jen pro sebe, a ty se v běžném shonu fakt hodí.

jitkasedlackova
25. říj 2025

Náhodou já tak občas hodím, je to kolikrát lepší 🙂

ceramidy
26. říj 2025

@anonym_autor Ja chodim take sama,manzel je nejradeji doma nema rad spolecnost ,deti maji sve tak chodim sama a je to super,,dam si nekde kavu dortik nebo obed spojim to dohromady a je to super 🙂

Strana
z2