Jste na Materske Centrum déle než 10 let?
Je tu někdo 10 let nebo déle?
Já budu echt vykopávka (musím se pak podívat, tuším, že 2008?), ale aktivně sem chodím tak od ledna 2015.
9/2008 😁 ale to jsem byla jeste hodne mlada a jen sbirala informace. Aktivni jsem nikdy moc nebyla. Paradoxně, ve chvili kdy jsem poprve otehotnela, jsem sem prestala chodit🤷♀️ Ted obcas nakouknu...
Jasne 🙂
11/2009
Jo, to jsem byla těhotná s Eveli.
Já tu tvrdou už od 04/2008 🤷♀️
Od 11/2006 mi píše profil. Ale nevím jestli to není spíš Beremese, kdysi to bylo propojené. Každopádně po svatbě 2007 jsem přešla poměrně plynule sem a od 2008 jsem tu pravidelně. Poprvé jsem otěhotněla 2009, takže přes 12 let už tu jsem aktivně.
10/2011
6/2011 🙂
Já 5/2012 🙈🙈🙈
Skoro
Jsem se šla podívat! 🤣🙈Od 2/2008.
Od 2007
6/2007
9/2008 tož to je dlouho 😂
Taky vykopávka 12/2008
Koukám, že já už skoro16let od 4/2006
Urcite neeee, co by tu kdo tak dlouho delal 😀 7/2006
A taky vám to tu dřív připadalo jiné, lepší? Mně třeba mrzí, že fajn ženský, které tu byly, sem už nechodí a ta atmosféra tady už taky není co bývala...
Podle mě to tu začalo být ,, jiné,, s kovidem a teď to pokračuje válkou .... Já se přiznám že od toho roku 2012 sem chodím v podstatě denně ale třeba teď už jen občas, protože ty nesmyslné hádky se už nedají ani číst 🙈
Ne, mně to přijde pořád srovnatelné. Co mi nesedí nečtu. Čtu co mě zajímá a mám své skupinky. Kvůli nemožnosti soukromých skupin jsme se s holkama,co tu jsme od toho roku cca 2008 přesunuly jinam akorát. A chybí mi možnost upravení viditelnosti alb. Dříve jsem to tu měla jako kroniku dětí, teď už nedávám skoro nic. Ale jinak mi to nijak extrémní nepřijde.
@agneska7 Jako pravda je, že tu a tam se nějaká ta "kauza" objevila, mám na mysli pomluvy, nefér jednání, zásahy do soukromí apod. Ale co se děje teď... Jsem tu víceméně v roli tichého pozorovatele, spousta věcí mi nejspíš i uniká, ale chování některých mě nepřestává udivovat. A nejde jen o hádky, ale jsou tu prostě ženský, které se u každé zprávy za každou cenu vyjádří s cílem zesměšnit, ztrapnit, ublížit. Pamatuji si tu kdysi jednu událost, kdy se takhle skupina uživatelek spojila a vymýšlely pomluvy a drby tak dlouho, až jim byly zrušeny účty. A teď to nikdo nezarazí?
@andelka
Mně přijde, že vždycky budou kontroverzní témata, před pěti, šesti lety to bylo očkování. Očkovat podle schématu od Dr. se tady rovnalo téměř zločinu. Před tím zase jídlo... Rejpalky tu taky byly vždy.
Největší rozdíl vidím v "živosti", tyhle menší sociální sítě všeobecně postupně umírají a koník mi přijde, že se drží statečně, nicméně už tu taky není tak živo. Navíc je jiné věkové složení, je znát že sem nechodí nové mladé holky, a věkový průměr se postupně zvyšuje.
Já 2006 - a už tak 15 let se tu periodicky objevují zprávy, že už to není to, co bývalo 😂 Jo, bylo to vždycky, rejpalky, slepice, trollové, hejty, vymyšlené příběhy, vymyšlené tragédie, srdceryvné odchody a ještě srdceryvnější příchody... nic se nezměnilo. Měníme se my, to co nám přišlo nejdůležitější na světě, se s věkem dětí i naším stává malichernější. Padaly jsme na huby, malý děti, stereotyp, prořvaný noci... nám ted přijde úsměvný a kolikrát bysme se vrátily do dob, kdy jsme byly doma (neříkám, že všechny). A ač se to blbě přiznává, tak přeci jen ten svět vidím trochu jinak ve 20+ než 40+...
Popravdě, nevšimla jsem si. Občas se tu objeví troll, ale to všude.
Já od 9/2011 🙂
Říjen 2008, současný profil 2009 🙂
Já AŽ 2015 🙂.
Všem moc děkuju za odpovědi a názory 😁 A vlastně jsem ještě nenapsala jak dlouhou jsem tu já - 10 let.

Urcite hodne holek. Ja treba od 5/2011.