icon

Kam se přestěhovat z Chebu? Ideální města s přírodou a prací

18. pro 2022

Ahoj holky, mám dotaz.Jsem z Chebu, bydlím tu už 15 let a ani za tu dobu, mi to tu nepřirostlo k srdci.Město se mi nelíbí,za přírodou člověk musí jet dál...Nic mě tu nedrží, přátelé a rodina bydlí v Praze,Plzni.. já tu zůstala sama.Přítele nemám a chtěla bych už konečně změnu.Ráda bych město kde je příroda,památky,aby tam byli nabídky práce abych měla jistotu že něco najdu když se starám o sebe já sama a vhodné do budoucna až budu chtít rodinu - až teda potkám nějakýho fajn kluka.Mám auto takže jsem pojízdná.Máte nějaké typy?

Strana
z2
20190418
18. pro 2022

@orchidis 😂 ok, tak jo. Samozřejmě může být i prezidentkou zeměkoule. Stačí chtít.

nazka
18. pro 2022

Benešov, je to krásné město, kolem.krasna příroda. Dojezdová vzdálenost do Prahy.. Vše tam. Je to moje srdcovka

mamikry
18. pro 2022

@nazka Benešov nebrat! Benešov je strašná díra, pocházím odtud a je to město, co trpí tím, že je blízko u Prahy.

mamikry
18. pro 2022

Hradec Králové. Provdala jsem se sem pred deseti lety a pro rodinu je to tu skvele. Je tu vsechno, hodne zelene, architektura a mesto je nadherne. Do Prahy autem je to kousek.

martinka_33
18. pro 2022

Jablonec nad Nisou, to je město vlastně v přírodě, v malebných Jizerských horách, učarovalo mi na první dobrou 😉

martinka_33
18. pro 2022

@drep Ústí miluju, je to moje rodné město a svou krásou (údolí Labe, kopečky okolo) hravě strčí do kapsy celý Jablonec i s Libercem dohromady 😀 Moc si přeji, aby se v Ústí zlepšila životní úroveň, s nabídkou práce to tam nebylo nikdy super, mnoho lidí, které znám z Ústí dojíždí za prací do prahy či do Německa. Nabídka sportovního a kulturního vyžití je oproti Liberecku také horší. Ale to neznamená, že bych tam nebyla šťastná, na stáří se plánuju vrátit 😀

rejalin
18. pro 2022

@martinka_33 souhlas, Jablonec je krasné město (kdyby tam nežila celá má rodina, byla bych tam zůstala 😃). Kousek od Liberce, příroda nádherná a uplatnění by slečna mít coby recepční mohla 🙂

kamino
18. pro 2022

V Praze bydlím a teď sice je bytů celkem dost, ale 1+1 počítej tak min. 17 tis + poplatky. Jen s výučákem držím palce, tady se hodně hraje na vzdělání, ale věřím, že to jazyky doženeš a nějaká práce se najde, v gastru se hledá stále.. Držím palce.

nazka
18. pro 2022

@mamikry nemyslím si. Taky jsem tam bydlela a dodnes mi chybí.

kamino
18. pro 2022

@nazka Pocházím od Benešova, znám to tam troufám si říct dost dobře, výhoda jsou levnější nájmy, je to město vcelku poklidné, spíš taková velká vesnice, jen co se týče společenského vyžití, tak to tam moc veselé není, bohužel poslední dobou je tam dost smažek a různých individuí, i když s Prahou se to nedá srovnat 🙂 Jen je tam méně pracovních příležitostí, ale zas je super spojení na Prahu, jezdí tam něco snad každých 30 minut.

nazka
18. pro 2022

@kamino co se týče smazek, to nedokážu posoudit. Ale já tam bydlela a jezdila denně vlakem do Prahy a bylo to v pohodě, kor když člověk nemá ještě rodinu a děti. Jinak jsem tam chodila cvičit, plavat, na kolo. Okolí je super. Diskotéky a takovéhle věci jsem ne vyhledávala. Jen nějaké hospůdky ☺️
Jo a ještě mě napadly Litoměřice, to je taky hezké město.

zet83
19. pro 2022

Jižní Čechy. České Budějovice. Tábor je krásné město, spousta možností k aktivitám, příroda všude na dosah, jakmile uděláš doslova pár kroků z města. ale je tu hodně drahé bydlení versus platy.

mamikry
19. pro 2022

@nazka Vazne? Ja jsem teda rada, ze jsem odtud pryc, kdyz jsme se rozhodovali, kde zit, tak jsme kvuli detem sli radeji za muzem do Hradce. Urcite se teda za ty roky posunul kupredu a je tam vic moznosti, ale pro me je to proste, jak pise @kamino velka vesnice, co ma tu vyhodu, ze je blizko k Praze. Kazdopadne okoli Benesova mam moc rada, o tom zadna.

nebetka
19. pro 2022

Tábor.

hanca777
20. pro 2022

Ty jo tohle hodně o tom co všechno bys ráda měla v tom městě dostupné. Já jako mladá jsem měla svého města plné zuby a utekla jsem do Benešová u Prahy no a po roce jsem ho měla taky plné zuby a vrátila jsem se do rodného města 😅 strašně se mi stýskalo i po rodině ale já mám se svou rodinou dobré vztahy a dnes když už mám svou rodinu a manzela jsem za to ráda. Děti miluju babičky a dedečky a být někde daleko asi jsou smutní, že za nimi nemohou tak často.

Strana
z2