icon

Kam vyrazit na dovolenou o samotě?

2veverka
15. črc 2024

Holky, kdyby se vám naskytlo cca 5 volných dní bez partnera, bez dětí a bez kamarádek, kam byste jely? Tj. kde byste si to užily samy se sebou?

Strana
z5
la_amanita
15. črc 2024

Do Berlína nebo bych se snažila najít levnou letenku do Finska 😁

flyhigh
15. črc 2024

@2veverka přímo od letecké společnosti, hledám rovnou na jejich stránkách (wizzair, Ryanair). Záleží, jaké letiště máš nejblíž,my létáme z polských (Katowice,Krakow),je tam na výběr hodně destinací. Pak z OV léta Ryanair do Londýna a Malagy. Z Brna do Bergama a Londýna. Z Prahy toho bude více (tu máme z ruky).
Letenky kupuji přes aplikaci dané společnosti, kde ji pak mám uloženou. Přes aplikaci se pak provede check-in a máš tam palubní lístek,ten většinou pro jistotu tisknu.

flyhigh
15. črc 2024

@2veverka nad tím Bergamem jsem dost uvažovala. Ryanair tam z ,, našich,, letišť léta každý den,vlakem se dá dostat k jezerům a do hor,byli jsme tam už takhle u Lago di Como,je to tam moc pěkné.

me_druhe_ja
15. črc 2024

Určitě hory. Milované Tatry. Nebo Rakousko, Pyreneje....Cokoliv. A hotel s wellness. Přes den túra a večer vířivka, masáž, dobré jídlo a víno. 🙂

Jako mezi moje velké cestovatelské sny patří Aljaška, Kamčatka, Island a pak skromněji Norsko (fjordy), ale to je na dyl a trochu jiný budget 😀

2veverka
autor
15. črc 2024

Holky, děláte mi chutě... nemůžu jet všude!

2veverka
autor
15. črc 2024

@la_amanita Kdo to provozuje, ty levné letenky do Finska? To se ptám spíš pro příště.

daisymaminka
15. črc 2024

Kamkoliv do přírody, ne příliš daleko, třeba do 100 km max. Někam, kde bych po řádné, klidné a vydatné snídani mohla jít na nějaký výlet, túru... a následně po návratu bych si dala masáž nebo pohodu na pokoji s drinkem či kávou a večer bych to završila večeří a filmem. Aaaaasch. 🤗🤗🤗

A konkrétně v mém případě by to asi byla Vysočina nebo Jeseníky, možná i krásné Beskydy. ❤️

bubbi
15. črc 2024

U mě jednoznačně Český Krumlov. Moje pradávná srdcovka a jediné místo, kde si umím představit, že jsem sama. Místo, kde nezabloudím a když, tak vždycky někde vyjdu. Místo, kde bych nemusela vůbec nic, jenom tam BÝT. Chjo, už jsem se zas dojala 😀 😀

lauriak
15. črc 2024

Ja by som sa uplne sama bala ist do zahranicia. Ale tu v CR by som si uzila napr. jizni moravu na kole, vecer wellness a dobre vinko.
Ale preferovala by som urcite dovolenku so spolocnostou. Aspon kamosku ☺️

veru181
15. črc 2024

Asi bych si vybrala nějaké místo, kam vím, že to manžela neláká - v mém případě londýnské ateliéry HP 🙂. Jinak bych asi spíš trávila takový volný čas na pohodu, káva a čtení knížek někde na terase 😀 (a naopak doháněla schůzky s kamarádkami).

fyii
15. črc 2024

@2veverka Šumava kolem Churanova, Kvildy..prochazky v lese, na vlky, rysy, sovy..a mas program krasny..

fyii
15. črc 2024

@2veverka nebo vylet do zahranici Lindyn, New York to jsou moje srdcovky

eviicka
15. črc 2024

Moc neporadím, jela bych do Prahy. A pak bych se snažila ponavštěvovat všechny své bezdětné (či s odrostlými dětmi) přátelé, protože s nimi nejsne jinak úplně kompatibilní 😀.

odula
15. črc 2024

Řím

blondynka400
15. črc 2024

@2veverka já obdivuji všechny, kteří vyrazí takto někam sami...
Já bych to nedala, vůbec bych si to neužila🙈. Jako bez dětí a manžela ti to plně schvaluji, jezdím tak pravidelně, ale ne sama.... Teď třeba jedu s partou na kite do Portugalska a už se šíleně těším.

irmamala
16. črc 2024

Taky bych nadsene sama nikam nejela. Nejvic si odpocinu a nabiju se prave s prateli, kamaradkou, mamkou….

drep
16. črc 2024

@2veverka bez auta je to gamechanger, to bych asi hory vynechala, i když v krkonoších nebo tatrách funguje mhd dobře a vyrazila do města. A to už záleží, já bych letěla do jakýhokoliv pobaltskýho města nebo do španělska nebo do velké británie anebo jela vlakem do rakouska nebo do mariboru nebo někam do německa. Úplně se vidím s kafem na břehu Daugavy nebo Drávy nebo rakouského jezera nebo třeba s pivem s výhledem na edinburghský hrad😍

patypresdevaty
16. črc 2024

Jo, to chtělo asi zmínit rovnou, že to bude bez auta, to celkem meni situaci 🙂
Tím pádem bych to viděla na levne letenky někam k blizkemu moři nebo do nějaké metropole.

A nebo bych zůstala doma, uzila si dum v klidu, vysadila bych si neco noveho v zahrade, sem tam podnikla nějaký vylet/setkání/kino, objednala jídlo, vecer si sedla se skleničkou a knizkou... to ostatně budu dělat teď, kdyz budu mít sama pro sebe jen 3 dny a tudíž se mi nikam trmacet úplně nevyplatí 🙂

2veverka
autor
16. črc 2024

@odula Řím mám ráda v zimě, teď je to peklo

2veverka
autor
16. črc 2024

@drep V těch pobaltských městech, co je to za kouzlo? Ptám se takhle blbě, protože jedu v modu děti, práce a vlastně o nic tak málo vím, že tyhle země jsem si nechala jaksi na důchod...

2veverka
autor
16. črc 2024

@patypresdevaty na Šumavě i v Krkonoších spoje fungují, takže Tvůj příspěvek mě motivoval

rencinka87
16. črc 2024

@2veverka na 5 dni bych si vybrala nejaky pekny pochod/prechod. Bud tady u nas nebo v zahranici. 5 dnu jen slapat, bud s prespanim venku ve stanu nebo s ubytovanim po ceste a totalne bych si vycistila hlavu 😉 Sla jsem takhle loni, mela jsem teda jen necely 4 dny a jela jsem se segrou, ale bylo to paradni 🙂

janina92
16. črc 2024

Já bych letěla do nějakého města..Londýn, Paříž, Kodaň, Valencie. Nebo třeba takové Skotsko 😍😍🙏🏻

reeeza
16. črc 2024

Určitě Španělsko, jezdím tam sama pravidelně 🙂
Sevilla, Granada, Cordoba je u mě top 🙂

levandule_k
16. črc 2024

@irmamala Někdy sehnat kámošku na spolucestování je trochu výzva.

veroniquecz
16. črc 2024

@2veverka k moři do hotelu s jídlem a nemuset se o nic starat. Byla jsem takhle s mamkou a bomba, dovedu si představit letět i sama. Muzu ti do sz hodit hotel 🙂

patypresdevaty
16. črc 2024

@reeeza i takhle v létě? Já Španělsko miluju, ale v létě leda tak někam k moři, ve vnitrozemí je to na umření 🙂

2veverka
autor
16. črc 2024

@rencinka87 Hele, to je super nápad. Nadhodila bys mi nějaká místa? Pokud to není zrovna Compostella, tak bych se trochu bála nebo se cítila nejistě.

2veverka
autor
16. črc 2024

@levandule_k Přesně, mám spoustu kamarádek, ale každá je jiná, nemáme stejný životní styl. A mně se teď nechce přizpůsobovat.

2veverka
autor
16. črc 2024

@veroniquecz To budu moc ráda, když napíšeš do IP.

Strana
z5