Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?
Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.
Mi přišel z mam šampon, krém Sebamed, 2dudliky a flaška anticolic 🙂
To se někdo má 🙂
Ale to už je dyl asi 2 měsíce ted posílají prý jen dudlík 😉
tak dnes prisel MAM dudlik a opalovaci krem pro deti 🙂 jsme nadsena ale skoda ze u toho byl pritel takze az budeme cekat mimi uz ho nemuze dostat jako prekvapko :(
@radkabrezikova: ahoj, nemáš na vyzkoušení ještě nějaké vzorky?
@simdan a kde jsi žádala o vzorky?
@rulfici4 mam má ted až do října stop stav....psala mi paní, že ted nic neposílaj... 😉
@andelkaprdelka me to vcera uz prislo
@rulfici4 číst umím...já píšu, že Mam už ted nic neposílá....až od toho října.....
@jajulinkaa klasicky na stránce MAM,ale jak tu holky píší už zase vzorky neposílají,až od října.Ale já o vzorek žádala někdy v březnu nebo dubnu 😉
Včera jsem psala do BOCHKO a odpověděli ještě ten den velmi ochotně 🙂
@chilodonella a na jakou adresu jsi jim psala? tahle kosmetika mě celkově zaujala, přemýšlím o koupi i bez vzorků... 🙂
@chilodonella Můžu poprosit o e-mail na Bochko?děkuji
@gitule123 Mají ho na stránkách, spolu s kontaktem na FB, ozvat se můžeš na obojí 🙂
@chilodonella Děkuji mockrát
Bochko, Rybilka, Bepanthen mi odepsali že pošlou. Bepanthen už tedy došel. Tak jsme zvědavá.🙂
@evusk me jeste bepanthen nedosel...psala sem jim na tom formulari u nich na strankach
Holky, po kolika týdnech vám přišlel vzorek od Mam? už je to cca 3 týdny co jsem ji poslala adresu a zatím stále nic 😔 vím že píšete že mají stop stav, ale v té době určitě ještě nebyl. To by nechtěli mou adresu 😀
Já od nich čekám na vzorečky asi 2měsíce a vůbec se neozvali
tak je to asi 3 měsíce co jsem obdržela (na žádost) vzorky od Hippu - mlíčko, sáčky s čajem, nálepku do auta a růžovou lžičku. Ale musíte si jim tam napsat a myslím že během prázdnin vzorky nemají zas až tak od října
@partyzanka91 od Hipp mě poslali emajl že vzorečky nezasílají ale od mam žádná odezva
Ahojte holky, dnes jsem vam, ktere do vcerejsiho dne napsaly adresu 🙂 poslala balicky, jsou uz na ceste. Letni pozdravy z Moravy 😉P.S. A ty z vas kdo uz je mate, jste spokojene? 🙂
@radkabrezikova jej tak to jsem trubka ja poslala adresu pred par minutama drive jsem se k pocitaci nedostala omlouvam se 😉 ale adresu jsem vam poslala tak kdyz budete mit cas a jeste budete mit nejake vzorecku budu rada.dekuju 😉
@radkabrezikova dobrý den můžu se zeptat o jaké vzorečky jde?
🙂
Ahojte nebojte, jeste nejake poslu, pokud mate fakt zajem 🙂 nasbira se mi a posilam, taky ted o prazdninach jezdime...tedy jakmile jsme doma, snazim se 😉 Vzorecky jsou z ceske ekologicke drogerky, mame pekny program baby a pomocniku- cisticu do domacnosti, pak uz to chce jen - otroka - ktery bude stirat spinu ... pacek

Ano