Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
@miral12 - jde o určíté lovení v nějakém obilí
Děkuju, už jsem na to přišla 🙂 Máte dobré nápovědy 🙂
Ahoj, mně chybí jedna... Pořád mi nedocvakává ta kniha s čertem a inkoustem... :D Můžete dát jinou nápovědu, než že čert jinak a báseň jinak? :D Už jsem to vyzkoušela... Čert, Satan, ďábel, lucifer... báseň, poezie, verše.. :D Nic :D
ahoj holky, chybí mi tří a už fakt nevím co by to mohlo být :( váhy? fakt nevím
už mi chybí jenom dvě ale už vážně nevím co (a ani jakej obrázek)... :( nemáte nějaký tipy?
Ahoj děvčata,já se do toho taky pustila,je to fuška.kde to hledáte,u nich přímo ve vyhledávači?
@dren napiš do IP já ti poradím. Mě tu holky taky dobře poradily 🙂
Ahoj,už mi chybí jen jedna knížka.Nemůžu přijít na ten strašidelný dům 😠 .Můžete mě někdo napovědět?
máám to,děkuji moc 😵
holky mohu vás poprosit o nějakou nápovědu k bílé huse na knihách a k těm dvoum broučkům a anglické vlajce prosím?děkuji
Mám ještě jeden dotaz našla jsem obrázek a jsou tam 2 dvojky to patří k nějakýmu obrázku nebo je to samostatné, stejně tak vrtulník patří k tanku nebo osobám co jsou u nich nebo je to samostaně? chybí mi poslední 3 knihy, o 2 vím co mi chybí a nějak se nemůžu dopočítat toho třetího. Díky
Ahoj holky, mohly by jste mi poradit? Chybí mi 4 knížky. 1. muž, který liba ruku druhému muži. 2. Ďábel objímá anděla? 3. a 4. už tam nikde nemůžu najít. Předem děkuju 🙂
Prosím v napovedach 🙂
Díky obrázku jsem se dostala k číslu 61 a chybí mi už jen 3 knihy, ale už fakt nevím. Poradíte prosím? Chybí mi Oheň a brýle, Příšera se zbraní (je to pod čertem a andělem, kteří se objímají) a obrázek temperových barev. Moc děkuji za pomoc v nápovědách.
@iwka22
To první je italská mafie, bylo to zfilmované.
To druhé - postavy jsi napsala, jen ten zlý má jiný název a obojí je v množném čísle.
@ustarana
Oheň a brýle určitě znáš, je to jeden ze 7 dílů, zfilmováno, 3 hlavní hrdinové, dva kluci a jedna holka,
Příšera je obojživelník, od autora slova robot.
Tempery jsou znázorněné barvy v mužském rodě.
Chybí mi dvě a nemůžu se hnout z místa 😠
Znamená nečo ta zlatá věc nad hlavou skloněného muže co líbí druhému ruku? A pak ta černá skvrna pod Kosmonautem
Tak i já to zkusila. A zbývá posledních 5. Neporadil by mi někdo?
- modrý majáček
- vlk a za ním měsíc
- pán před zdí s nějakým provázkem na čele (mělo by být odkryto 20.3.)
- bílý pták na zelené knize
- okno vlaku mezi dvěma dvojkami

@miral12 to zlute je obilnina, ze ktere se delaji (snad) zdravejsi chleba, nez je psenicny 🙂
Neni dulezite, zda je to muz nebo zena, v nazvu knihy neni konkretni postava, jen tázací zájmeno.. 🙂