Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
@mathata je o ní článek na wikipedii a tam ta knížka je.
Holky moooc dekuji za rady ste zlati 🙂 vsechno mam, ale teda tajny bonus 4 nam dal docela zabrat. Jeste jednou diiiky za rady 🙂
A jede se nová, jupiiii 🙂
Tak už jsem rozluštila 3 knížky 😉
holky já ji nenašla!!! Kde to máte??? Hoďte odkaz, prosím:-ú)
Juu, tak jsem zvedava. Vecer na to kouknu
Je super, co máte? Ja zatim 6 knizek
:D
Už chápu :D
mám 5 , chybí mi ta památka s řekou ☹
Ptak houka🙂
Tak vám holky děkuju, zase jsem se něčeho chytla. 😀
Ale je to blbé, mám jenom 4. ☹ Toho skřítka jsem hledala fakt dost dlouho. Bylo mi jasné, že je to spojené s jedním mým oblíbencem, ale zaboha ne a ne přijít na to, které konkrétní dílo to je, je to docela dost chyták. Ale nemůžu přijít na ty zbylé dvě -
ten náhrdelník a ta dvířka.
Ty dvěře jsou kulaté, od takového malého domečku, od malých .....Spisovatel s dlouhým jménem.
Skřítek a bílý strom k sobě nepatří, Podívej se na toho panáčka co má na sobě.
kexina myslíš ty dveře?
keksina skřítka mám o to nic a ty kulaté dveře... no hodně dobrý film v kině jsou to malý tvorové....nenosí boty....mužský rod jednotné číslo

@zuzikmusik ano je a nazev jsi uz sama napsala v otazce. Je to jedno slovo 🙂